/Bucuresti/Veterinar

TETRAVET S.R.L.

Bulevardul Uverturii Nr.16, București 060944, România

TETRAVET S.R.L.
Veterinar
4.5
220 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2QH+JP București, România
+40 21 430 5415
tetravet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps TETRAVET S.R.L.
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina Vasilescu
Irina Vasilescu1 an în urmă
Extrem de profesioniști și răbdători - l-au operat pe hamsterul meu Piper de cancer în vară, și încă este bine-mersi! Mergem mereu la ei pentru diverse.
Stefan Iulian
Stefan Iulian1 an în urmă
Aș vrea să pot da mai mult de 5 stele, deoarece echipa veterinară de la Tetravet merită din plin.
Un mare mulțumesc și toată recunoștința către doamna doctor Laura Tudor și asistentelor de la cabinet care l-au salvat pe Økse (motan care a cazut de la etajul 9), și care tratează toate animalele ca fiind ale lor, cu multe atenție și devotament.
Duc cele 2 pisici pentru orice nevoie cu încrederea ca sunt tratate exemplar.

Recomand cu toată încrederea cabinetul și echipa veterinară.
Iulian Duta
Iulian Duta1 an în urmă
Am fost cu papagalița noastră, respira greu.
Domnul Doctor foarte amabil și profesionist ne-a dat tratament.
La fel de amabila și doamna care te întâmpină la întrare.
Trebuie sa faceți programare în prealabil.
Georgeta Albeanu
Georgeta Albeanu2 ani în urmă
Am avut norocul sa întâlnesc la acest cabinet un medic veterinar care sa se priceapă la păsări. Eu am găsit un porumbel rănit rău și m-am bucurat ca a putut fi salvat.
Este aici un colectiv de medici tineri, frumoși, pricepuți, dedicați și sufletiști! Le multumesc și ii admir pt tot ce fac în fiecare zi, pt ambiția și dăruirea lor de a salva animalutele!
Felicitări!
Ruxandra Toma
Ruxandra Toma2 ani în urmă
Dna. Dr. Laura Tudor este o profesionista, cu foarte multă experiența! Blanosul de mai jos a urmat un tratament cu multe, multe injecții, pastile si siropuri..însă și-a revenit rapid cu ajutorul dânsei.
O recomand cu drag!
Florentina Luca (Luca Florentina)
Florentina Luca (Luca Florentina)2 ani în urmă
Nu am sa uit vreodata experienta de la acest cabinet. Singurul regret este ca nu am facut reclamatie la timpul potrivit pentru ca treceam printr-o perioada stresanta si foarte aglomerata. Am sunat la cabinet pentru a face o rezervare. Am specificat ca imi doresc sa spele pisicuta, sa o curete in urechi si sa ii taie gherutele. Problema care fost? In drum spre veterinar, pisica a facut pe ea de frica. Am ajuns la veterinar si aceasta femeie, singura din cabinet, a facut o fata ca si cum ar fi preferat sa ne dea afara. M-am scuzat de foarte multe ori si am incercat sa fiu cat mai politicoasa cu ea pentru ca mi-am dat seama ca nu era in toane bune. A spalat pisica, de curatat in urechi nu a curatat-o, unghiile nu le-a taiat. A luat 50 lei pentru spalat, i-am lasat 60 lei pentru ca a fost nevoita sa curete si cusca in care statea pisica. Am intrebat-o de ce nu a taiat unghiile pisici si efectiv s-a facut ca nu ma aude, desi se uita la mine si astepta sa plec. Am ramas perplex pentru ca ma asteptam ca macar sa imi zica ceva...
Bon fiscal nu mi-a dat oricum. Mai cumparasem si o punga de silicat si niste mancare uscata. Am plecat de acolo cat mai repede si am zis ca nu voi mai calca pragul acelui cabinet veterinar toata viata mea.
Sper ca doamna aceea nu mai profeseaza acolo pentru binele cabinetului si al clientilor mai ales.

Poate restul doctorilor sunt buni,asta nu stiu. Dar dansa nu a fost in stare sa isi faca treaba pana la capat. Bine ca nu am venit cu lucruri grave. Recomand angajatorilor sa aiba grija pe cine angajeaza pentru ca un astfel de comportament compromite si imaginea cabinetului, chiar daca poate restul doctorilor sunt exceptionali...
Gabi V
Gabi V2 ani în urmă
Nu stiu cat de bun veterinar este medicul, dar stiu sigur ca este un bun psiholog. Dupa ce repara creierul stapanilor, parca nici animalele nu mai au nimic. Cred ca se poate reprofila fara probleme.
Si s-o ia si pe domnisoara asistenta cu el, pt. ca fac echipa buna.
FIVE STARS!
Simona Pogar
Simona Pogar2 ani în urmă
Îmi exprim toată stima și respectul pentru dl. Doctor Tudor care este un exemplu de profesionalism și blândețe. Am fost la dânsul cu perușica mea foarte bolnava, nu mai mânca, avea diaree și era deshidratata. Dacă nu o ajuta dl. Doctor sigur o pierdeam. Acum este mult mai bine, facem în continuare tratamentul prescris. Va recomand cu tot sufletul sa mergeți la dânsul.
Locații recomandate