/Bucuresti/Veterinar

Tropical Vet

Bloc 20L, Parter, Bulevardul Râmnicu Sărat, București, România

Tropical Vet
Veterinar
4.6
128 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C47R+2Q București, România
+40 730 999 773
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
None M2z
None M2z2 ani în urmă
Un cabinet decent cu oameni calzi.
N-am simtit bine.
Oreo va saluta!
Ionela Toderascu
Ionela Toderascu2 ani în urmă
Un cabinet ok din toate punctele de vedere preț bun, calitatea serviciilor bune, oameni calzi de când am avut recomandare acolo nu am mai încercat nimik! Mergeți cu cea mai mare incredere👌👌👌
Cornelia Savu
Cornelia Savu2 ani în urmă
Cabinetul veterinar este dotat cu produse diversificate, un medic tânăr și pregatit profesional. Un mic inconvenient : programul scurt al medicului, 19.30-21.30 si se formeaza coadă.
Alex Paraschiv
Alex Paraschiv2 ani în urmă
Mulțumim pentru serviciile profi oferite! Personal amabil, o gama larga de produse, preturi decente, raport calitate preț foarte bun.
Andreea Zibileanu
Andreea Zibileanu4 ani în urmă
Sper sa vedeti aceasta recenzie si sa luati masurile necesare cei responsabili de acest cabinet veterinar. Am sunat sa vad cand pot veni la vaccin cu motanul meu si am sunat de 2-3 ori iar cand mi s-a raspuns am fost luata la bani marunti de ce sun asa insistent ca doar "nu stau la cafele"... Doamna draga pacat de experienta avuta cu cateva zile in urma... M-ati facut sa evit cu siguranta cabinetul dumneavoastra! Invatati sa vorbiti cu clientii daca vreti sa rezistati pe piata!!!
Nicu Gabi
Nicu Gabi6 ani în urmă
La cabinetul din B-dul Râmnicu Sărat, doamna doctor este un adevărat profesionist, foarte dedicată și se poartă minunat cu animăluțele.
Pet-Shop-ul este bine aprovizionat cu personal foarte amabil.
Sala de asteptare cu aer conditionat.
Andrei Gugy
Andrei Gugy2 ani în urmă
Vanzatoarele nu au pic de bun simt si respect fata de clienti! Nu sunt in stare sa lase telefonul din mana cand intra cineva sa le ceara informatii.
Robert Stancu
Robert Stancu2 ani în urmă
Receptionera, sau oricine e persoana care rapsunde la telefon, e o ciufuta si jumatate. Iti taie tot cheful sa te mai duci la vet.
Locații recomandate