/Bucuresti/Veterinar

Cabinet veterinar PANDA VET CARE

Bulevardul Pache Protopopescu 14, București 021403, România

Cabinet veterinar PANDA VET CARE
Veterinar
4.9
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4Q9+9C București, România
+40 31 420 6690
pandavet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
BE ATTITUDE
BE ATTITUDE2 ani în urmă
Doctorii foarte inimosi si dedicati animalelor. O grija si atentie deosebita pentru oamenii care vin cu animalele in situatii dificile. Am avut o situatie grava si am fost tratati cu maximum de atentie, profesionalism si delicatete. Multumim mult!
Bahnar Xylax Cosmin
Bahnar Xylax Cosmin2 ani în urmă
Domnul si doamna doctor sunt foarte profesionali! Stiu sa discute cu clientii foarte bine, detaliat, dar si sa se poarte cu "pacientii" super!

Avem un motan pe care l-am deparazitat si castrat la ei.

Ii recomand cu cel mai mare drag!

PS: Teeto va multumeste! :P
Ana P.
Ana P.2 ani în urmă
Îmi place foarte mult acest cabinet. Întregul personal este foarte bine pregătit și este dedicat animaăluțelor pe care le îngrijesc. Am primit niște sfaturi foarte bune, mi s-au confirmat anumite lucruri și mi s-au infirmat anumite mituri. Sunt foarte atenți la detalii, deschiși și afectuoși atât cu animaăluțele, cât și cu proprietarii acestora. Cu siguranță, vom ține legătura timp îndelungat. Recomand cu drag!
Andreea Budau
Andreea Budau2 ani în urmă
O experienta extraordinara
Cabinetul m-a impresionat in primul rand prin atentia pe care doctorii o acorda fiecarui caz, grija, afectiune precum si profesionalism. As mai adauga curatenia, totul arata impecabil. L-am ales citind cu atentie recenziile diferitelor cabinete, iar acesta mi-a atras atentia, pana si prin singura recenzie negativa din ultima perioada, nemultumirea provocata de faptul ca se urmareste o procedura clara, cu analize si consult al pacientului inainte de sterilizare, tocmai pentru a se asigura ca nu scapa din vedere niciun detaliu in vederea chiar si a unei interventii banale. Am dus pisicuta acolo pentru sterilizare acum 2 zile, dupa ce in urma cu 10 zile i s-au facut analizele de sange. Totul a decurs foarte bine, am fost tinuta la curent cu starea ei, am luat-o acasa in aceeasi seara. Mentionez ca este al patrulea cabinet la care merg in ultimele 4 luni, am niste termene de comparatie, dar este singurul pe care l-as recomanda fara nicio ezitare. Multumesc medicilor de la PANDA VET!
Ruxandra Rusu
Ruxandra Rusu2 ani în urmă
Dupa experientele mai putin placute la veterinar prin care a trecut pisicuta mea de-a lungul timpului, am decis sa o duc cat mai rar pentru ca atat ea cat si eu am fost afectate. Urmarind clinica Panda Vet Care pe Facebook de ceva timp, am revenit asupra deciziei mele de curand si i-am facut o programare pentru o prima vizita (urmand apoi sa facem si schema de vaccinare). Am luat cea mai buna decizie!!! Consultatia a decurs minunat, domnul doctor ne-a ascultat si ne-a impartasit informatii importante. Mitzi a fost atat de cuminte, incat la sfarsit am reusit sa ii facem si schema de vaccinare fara ca ea sa prezinte vreun disconfort, in sensul in care nici nu s-a miscat cand a fost intepata si nu a fost tinuta, doar mangaiata de doamna doctor pe cap. Sunt extrem de incantata de alegerea facuta, atat domnul cat si doamna doctor au fost extrem de blanzi si am plecat de la clinica incantati si fericiti ca Mitzi nu a fost stresata. Revenim pentru analizele anuale si o sa il aducem si pe catelusul nostru cat de curand. Va multumim! ❤
Violeta Ion
Violeta Ion2 ani în urmă
Dorind consultația și sterilizarea unei pisicuțe doamna doctor nu a fost de acord sa fie facute in aceiași zi. Mi s-a dat peste nas că ,,nu i cârnat"și dânsa nu face și consultație si sterilizare in aceiași zi. Ton nepoliticos, iritat, a ajuns sa mi ceara explicații de ce vin de la distanță la acel cabinet! Stați liniștita-m ați convins: nu mai vin nici să mă plătiți dumneavoastră! Sunt foarte curioasa cum vă cunoașteți pacientul? In timpul consultației sau după ce plec eu cu el acasă, că să revin a doua zi? Îl cunoașteți noaptea? Sa va invit și pe dumneavoastră acasă? Altfel nu vad de ce după ce o consultați nu o puteți și steriliza( daca starea de sănătate ar fi permis) .Cat despre faptul că vin de la 300 de km nu veneam special pentru cabinetul dumneavoastră, poate venisem sa iau pisicuța și vroiam sa plec acasă și să nu mai revin a doua zi, sau diverse alte situații. E culmea sa mi cereți explicații mie de ce vin de la acea distanta! Și să mi recomandați să mă duc să mi caut alt cabinet pentru că v am rugat că să facem și consultația și sterilizarea in aceiași zi! Total neprofesional ( cel puțin) ! Și ce era cu limbajul de cârnați? Va informez că țin regim și nu servesc nici tocătură nici lipsa de politețe! Vorbiți frumos daca doriți același lucru!
Alina Butnaru
Alina Butnaru4 ani în urmă
Eu si pisica mea, Sophia, ii multumim doctoritei pisicilor pentru sprijinul si ajutorul pe care îl găsim mereu atunci când ajungem la cabinetul ei. Servicii de calitate. Iubire si devotament pentru animalute. Recomandam cabinetul cu 5 stele plus!
Alexandra Gerea
Alexandra Gerea2 ani în urmă
Niste medici foarte sufletisti si atenti la animale, gata oricand sa raspunda la intrebari. Sunt si preturi foarte ok pentru un grad mare de profesionalism. Babuska e cea mai fericita de cand venim aici!
Locații recomandate