/Bucuresti/Veterinar

CANIN ASIST VET

1,sc.1,parter, Strada Toporași 31, București, România

CANIN ASIST VET
Veterinar
4.9
18 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
93RP+9H București, România
+40 722 582 639
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–18
Marți: 14–18
Mirecuri: 14–18
Joi: 14–18
Vineri: 14–18
Sâmbătă: 12–16
Duminică: 12–13
Scrie o recenzie
Eugenia Constantin1 an în urmă
un medic de exceptie.
investigate doar ce utile, fara sa atace buzunarul.
Georgeta Alexandra Catana
Georgeta Alexandra Catana2 ani în urmă
Ireprosabil. Mi-a salvat catelusul de 2 ori, odata când era pui și a fost otravit și 2-a oara cu o pancreatita acuta foarte urata. Contrar a ceea ce a spus o doamna mai jos, pot sa spun ca nu i-au fost făcute niciodată investigații inutile și nici nu i s-a administrat nimic ce nu era imperios necesar decât dacă am solicitat noi ceva extra. De asemenea, preturile practicate sunt mai mult decat decente și am știut întotdeauna ce am plătit. Am mers zilnic aproape 2 sapatamani la perfuzii și investigații când am tratat pancreatita și în fiecare zi am știut ce am plătit și ce i s-a administrat. Este un medic extraordinar.
Radu Nelu
Radu Nelu2 ani în urmă
Mulțumesc ca l-ati salvat pe Ricky!
Adelina David
Adelina David2 ani în urmă
Dr Ozana un medic de excepție,un om minunat,calm blând și devotat muncii sale,cum rar întâlnești! Sunt peste 10 ani de cand se ocupa de sănătatea patrupedelor nostre, care efectiv o iubesc!Va mulțumim!
Eijaah
Eijaah2 ani în urmă
Doamna doctor este un om extraordinar, de un profesionalism iesit din comun. Acest om minune mi-a salvat cateii din pragul mortii, mi-a consultat si indicat tratamente pentru animalute gasite pe strada si de fiecare data a facut minuni. Mereu revin la dansa cu drag si increderea ca animalutele mele sunt pe maini bune.
Doina Nicolae
Doina Nicolae2 ani în urmă
Foarte buna si cumsecade doctora
Alexandru Ciuca
Alexandru Ciuca8 ani în urmă
Multumesc, sunteti empatici si sufletisti ! Felicitari !
Bogdan Kuje
Bogdan Kuje9 ani în urmă
Va mulțumesc din suflet, un cabinet foarte bun. Recomand!
Octavia
Octavia2 ani în urmă
Am fost de două ori la acest cabinet, cu doua pisici diferite si din experienta personala pot spune ca dna. dr. este implicata si amabila însă o practică deranjanta este aceea de a nu informa din proprie initiativa cu privire la ceea ce administreaza animalutului ori cu privire la preturi, care pentru ce si cat costa, astfel ajungându-se la un total de plata surpriza, explicatia privind totalul se primeste abia după, daca o cereți. De asemenea, in niciuna dintre dati nu am primit o documentare a ceea ce s-a facut in cabinet, ci numai bonul de plata. Probabil pe premisa că e suficient sa cunoască dumneaei ce a facut, iar stapanul se intoarce la același cabinet.
Am rămas ambele dati cu impresia ca trage sa scoata cat mai mult din buzunarul stapanului. În cazul meu, am ales sa continui colaborarea cu un alt veterinar.
Pe de alta parte, tratamentul indicat a fost ok, serviciul per total a fost in regula iar prețurile fac parte din gama obișnuită.
Aceasta este strict o parere personala si nu neg competenta d-nei dr. Singura recomandare este sa puneți întrebări cu privire la fiecare serviciu pe care il primiți, costul aferent, și denumirea medicamentelor administrate, astfel daca optați să schimbați veterinarul veți ști să spuneti ce anume i s-a administrat animalului si ce tratament aveți.
Locații recomandate