/Bucuresti/Veterinar

Kappavet

Bloc P36C, Strada Chiristigiilor Nr. 4, București 021562, România

Kappavet
Veterinar
4.9
158 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4WH+W2 București, România
+40 770 754 961
kappavet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela1 an în urmă
Nu exista cuvinte prin care sa.mi exprim recunostinta fata de echipa KappaVet. De 2 ori mi.au salvat pisoiul. Prima data doamna dr. Livia si peste cativa ani, doamna dr. Cristina Gradinaru. Doctorite minunate, cu drag de animaluțe si empatie pentru cei ce.i aduc. Din suflet le doresc tot binele din lume!
Chikh Mousa Mihaela
Chikh Mousa Mihaela2 ani în urmă
Multumim doamnei dr Cristina Gradinaru. Un dr profesionist si cu suflet mare. Recomand cu foarte mare incredere.
Alexandra Ene
Alexandra Ene2 ani în urmă
Foarte mulțumită de acest cabinet, personal foarte amabil și răbdător! De apreciat grija față de animăluțe, recomand cu drag!
Greta Ilona
Greta Ilona2 ani în urmă
Am găsit oameni grijulii, iubitori și foarte amabili. Foarte multumită de serviciile oferite.
Toata stima.
Ioana Ciocoiu
Ioana Ciocoiu2 ani în urmă
Mulțumesc pentru compasiunea, profesionalismul, gingașia și înțelegerea de care dați dovadă, atât față de micii pacienți necuvântători, cât și față de stăpânii lor îngrijorați! Am apreciat în mod deosebit dotările excepționale, spiritul de echipă, preocuparea activă pentru evoluția ulterioară a animăluțului, atmosfera serenă, calmă și unică pe care ți-o induce acest cabinet.
Delia soare
Delia soare4 ani în urmă
Daca nu era Livia de la KappaVet, pisicuta noastra nu ar mai fi fost in viata, dupa ce a inghitit o jucarie mica de silicon si a facut ocluzie intestinala. In alte cabinete, toate investigatiile si operatia ne-ar fi costat cel putin dublu si nu ne-am fi permis, insa aici au operat-o repede, bine si la un pret super decent. Toate detaliile pre si post operator ne-au fost explicate foarte clar, pisica a fost tratata cu multa grija si prin urmare s-a recuperat extrem de repede (a doua zi deja cerea singura de mancare, dupa ce fusese intr-o stare destul de critica). Recomand oricui, cu incredere, acest cabinet!
Moca bogdan
Moca bogdan2 ani în urmă
Am ales cabinetul dintr-un singur motiv, acela ca era mai aproape de domiciliu/serviciu. Spre norocul meu am ajuns la un cabinet de 5 stele cate am acordat in review. Nu este cel mai luxos si dotat cabinet veterinar din Bucuresti, dar nu de asta este nevoie pentru 5 stele. Omul sfinteste locul.
Marilena Branisteanu
Marilena Branisteanu2 ani în urmă
O atmosfera placuta,un medic bine pregătit și dornic să dea cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste bunăstarea animalului de companie.
Ferencz Cziko
Ferencz Cziko2 ani în urmă
Chiar le pasa de munca pe care o fac si de subiectul muncii lor. 😊 Niste oameni deosebiti. 😊
Locații recomandate