/Bucuresti/Veterinar

Paw Vet Cabinet Veterinar

Strada Sică Alexandrescu 22, București 022016, România

Paw Vet Cabinet Veterinar
Veterinar
4.7
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4PV+MV București, România
+40 722 826 346
pawvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciprian B
Ciprian B2 ani în urmă
Incredibil de neprofesionisti. La telefon se raspunde la 1 din 8 telefoane deci nu ai nici un sprijin daca ai nevoie de informatii si nu poti ajunge fizic. Am facut analize de urina pt un motan de 2 ori (la sugestia d-nei doctor) si la fel de gresite (am alte analize, facute la Super vet spital, la o zi distanta (pt ca nu se mai raspundea la telefon si nu am stiut daca mai vin rezultatele) care atesta ca cei de la Paw Vet nu stiu sa trateze o proba de urina si din acest motiv au iesit gresite. Dintre toate cabinetele la care am fost aici e singurul loc in care ni s-a spus sa tinem proba de urina “pe pervaz, undeva dar nu in frigider” peste 24 e ore, dupa care o poate lucra. D-na doctor, pe baza analizelor gresite, a pus un diagnostic la fel de gresit si a prescris un tratament inutil (antibiotic mai multe de 10 zile+ altele) iar cand i-am comunicat ce s-a intamplat mi-a spus ca analizele din cealalta parte arata chiar mai rau (desi erau perfect normale si in paramentri) si ca motanul poate avea chiar ceva mult mai grav decat a presupus ea. I-am facut si analize de sange care au infirmat presupunerea ei. Asadar nu recomand deloc acest cabinet.
Alina JOHN
Alina JOHN2 ani în urmă
Iarna trecuta au preluat o pisicuta cu 4 pui de pe strada. Din 4 pui au supravietuit doar 2. Cunosc asociatii care au preluat in ultimul an randuri de cate 8, cate 6 pui - nu le-a murit nici unul si asta fara sa aiba pisica-mama care sa-i alapteze. Oamenii aia care sunt niste simpli iubitori de animale si nu au competentele acestor "medici veterinari" de la PawVet au stat sa biberoneze la fiecare 2 ore toti puii, i-au tinut sub lampa la caldura si i-au monitorizat in fiecare moment. Din pacate ei erau prea aglomerati sa-i mai preia si pe acestia. Daca nu sunt capabili sa-i salveze atunci sa nu-i mai preia de la bun inceput, ci sa-i lase pe altii mai competenti si dedicati in salvarea lor. Si nici nu mai mentionez sumele exorbitante pe care le percepe acest cabinet. Aceleasi analize le poti face oriunde in alta parte la juma de pret.
Mircea Radulescu
Mircea Radulescu4 ani în urmă
Am fost la Dna. Dr. Oana Gîrneață cu cele 2ua cățelușe ale mele pentru vaccinare și deparazitare. O experiență extraordinară. Prețuri foarte ok.
Cristi Buhu
Cristi Buhu4 ani în urmă
Am avut mari probleme cu pisicuta mea si datorita doamnei doctor inca mai traieste si ma pot bucura de ea. Apelati cu incredere in caz de nevoie.
Andrei SK
Andrei SK4 ani în urmă
Super clinica. Super medici ! Recomand 100%
Octav eea
Octav eea2 ani în urmă
Catelusei noastre trebuia sa-i punem botnita cand mergeam la vet, pentru ca era foarte anxioasa, pana am ajuns la Paw...acum vrea sa rupa lesa din capatul strazii, sa ajunga mai repede la cabinet, la iubirica si joaca.
Pentru ca la Paw au grija de toate animalutele cu multa dedicare, atentie si rabdare, atat pentru lucruri simple, cat si pentru situatii dintre cele mai complexe. Multumim ca existati! <3
Vlad Rusu
Vlad Rusu2 ani în urmă
Cabinet foarte ok, doamnele sunt foarte amabile. Am castrat recent motanul, procedura a decurs ireprosabil...
Andrei T
Andrei T2 ani în urmă
Un serviciu excelent, prestat de oameni carismatici, cu un evident drag pur și respect pentru făpturile noastre codate și blănoase. Mă întorc la ei cu drag, oricând. Recomand cu încredere.
Locații recomandate