/Bucuresti/Veterinar

3vet Original Project

Strada Ing, Strada Pisoni Nr. 8, București 010928, România

3vet Original Project
Veterinar
4.9
230 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3V9+XW București, România
+40 31 437 0550
3vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–15
Duminică: 10–15
Scrie o recenzie
Diana vasilescu
Diana vasilescu2 ani în urmă
Merg la acest cabinet de mai bine de 5 ani si sint foarte multumita de colaborare. Le pasa cu adevarat de animale (deci, si de stapini), comunica foarte bine si incearca mai multe abordari atunci cind ceva nu iese din prima. Am recomandat acest loc si altor prieteni cu animale care au fost de asemenea foarte incintati de experienta, deci apelati cu incredere la ei!
Emma Mariana
Emma Mariana2 ani în urmă
Cel mai bun cabinet veterinar din București 🥰 Foarte atenti la problemele pisoiului si cu foarte multa rabdare in a vedea ce are si a l trata. 🐱
Ionut Stefan
Ionut Stefan2 ani în urmă
Oameni profesioniști și dedicați, iubitori de animale!!
Stop The War
Stop The War2 ani în urmă
Am venit la acest cabinet cu un caz deosebit și încă "lucrăm" să îl facem cat mai bine pe pacient. În acest timp am colaborat cu medicii de acolo de multe ori, am schimbat și încercat mai multe tratamente. Medicul își dă tot interesul și implicarea să ne ajute, ținem legătura chiar și telefonic pt evoluția pacientului. De fiecare data am fost tratat cu răbdare, atenție și explicații clare ale cauzelor, problemelor. Recomand cu drag acest cabinet.
Nicoleta Maria
Nicoleta Maria2 ani în urmă
Am ajuns la acest cabinet într-o zi de duminica, după ce motănelul meu a avut probleme cu rinichii ce au necesitat intervenție medicala. Am cunoscut aici oameni minunați, medici dedicați, empatici, blânzi și răbdători. Recomand cu tot sufletul acest cabinet, nu veți regreta!
Irina popa
Irina popa2 ani în urmă
Nu am cuvinte suficiente sa le mulțumesc acestor medici! Toți sunt dedicați, implicați, răbdători și clar iubesc animalele. Sunt adevărați profesioniști și își cunosc bine meseria. Recomand cu tot sufletul acest cabinet!
Antoniu D.
Antoniu D.2 ani în urmă
Oameni primitori, iubitori de animale, facut analize si eco pisoi pentru rinichi. Preturi ok, atmosfera f. primitaore, cu prigramare, civilizat. Recomand.
Adelina Vasilescu
Adelina Vasilescu2 ani în urmă
De cate ori am mers la acest cabinet am avut parte de o experinta placuta. Doamna doctor Eliza Pogoreanu este unul dintre cei mai dedicati medici veterinari intalniti. Recomand cu drag.
Locații recomandate