/Bucuresti/Veterinar

TrickVet

Bloc 25, Strada Ciochina 1, București 077160, România

TrickVet
Veterinar
4.6
235 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94RG+6W București, România
+40 21 332 4604
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Denise guresoaia
Denise guresoaia2 ani în urmă
Super profi și tona de informații pe care, cu răbdare!!!!, dl. Doctor le ofera te ajuta atat de mult sa știi sa ai grija cat mai bine de animalutul tau. Dobby si noi va mulțumim!!!
Florentina Salceanu
Florentina Salceanu2 ani în urmă
Un colectiv extraordinar! Un medic devotat! In primul rand om cu multa empatie și un medic super!!!❤️
Gabriela Radu
Gabriela Radu2 ani în urmă
Astăzi am fost la aceasta clinică cu cățelul meu bolnav, pentru investigații suplimentare. Contrar celor ce am citit în recenzii, programarea a fost respectată, chiar am întrat un pic mai devreme. Comportamentul colectivului a fost ireproșabil și mi-au tratat cățelul cu multă afecțiune. În ceea ce privește pe dl. doctor, are tot respectul meu, niciodată nu am avut un diagnostic atât de complet. În plus mi s-au explicat, pe înțelesul meu, toți pașii ce trebuie urmați pentru tratarea animalutului meu. Din păcate, fiind din provincie, nu pot merge zilnic la aceasta clinică și pentru tratament! Felicitări echipei TrickVet și mulțumesc!
Zen Shakujo
Zen Shakujo2 ani în urmă
Nu am reusit sa observ calitatile domnului doctor sau ale unui/unei asistent, deoarece desi am avut programare la ora 9.30 se facuse ceasul 10.20 si tot nu am reusit sa intram, dar cei fara programare aveau cumva prioritate (fusesem asigurati ca se respecta ordinea). Asa ca am plecat; era o banala analiza generala ce doream noi, care nu dura mai mult de 10 minute.
De ce mai exista programari daca nu se tin cont?
Daca aveti puiuti si/sau nu trebuie sa stea afara sau in preajma altor animale nu aici este locul. Doar daca aveti timp de pierdut.
-1 stea din partea mea.

Edit: cred ca ati incurcat persoana, dar nu ati facut decat sa intariti cele de mai sus.
Se pare ca nu exista intelegere din partea dvs asa cum nu exista comunicare.
Daca sunt urgente se comunica cu persoanele care au programari, sau cel putin asa se procedeaza in mod normal in spitale sau la doctorii de familie pe care i-ati enuntat!
Maria Loredana
Maria Loredana3 ani în urmă
Dezamagitoare spre aproape oribila experienta. Un cabinet de cartier cu doctori de cartier care cu siguranta nu au habar ce fac cand sunt in fata unei situatii mai complexe. Greseala mea ca am ales sa merg la ei deoarece ar fi trebuit sa imi dau seama de la prima intalnire cu asa zisul doctor si asa zisa asistenta ca stiu doar sa administreze niste deparazitari si cam atat. Nu recomand acest cabinet pentru cazuri mai complexe, deloc!
VALENTIN RADU
VALENTIN RADU2 ani în urmă
Un cabinet dragut, de cartier. Am asteptat o ora si jumatate cu catelusa mea, neefectuandu-se programari la acest cabinet. Dupa aceasta lunga asteptare a trebuit sa plec deoarece mai erau cativa clienti in fata mea si as fi intarziat la munca. Personalul a fost foarte amabil insa nu voi mai reveni aici, din cauza timpilor mari de asteptare.
Cristina Surdu
Cristina Surdu2 ani în urmă
Nu va sfatuiesc!!! Te duci pentru un tuns simplu si te trezesti cu o serie de diagnostice puse pisicii din ochi, doar ca sa stoarca bani de la tine. Pisica mea a fost dusa mereu la doctori, ingrijita, are un regim echilibrat si nu prezinta probleme de sanatate. Doamnei care a tuns-o mai mult i-a mers gura decat masina de tuns, facand remarci total lipsite de profesionalism, critici la adresa animalului si la adresa stapanului. De asemenea, te intreaba la ce alti medici ai fost cu animalul si orice i-ai fi spus ar fi inceput sa critice acea clinica. Inventeaza tot felul de lucruri ca sa te sperie si sa te faca sa scoti bani de buzunar pt muulte analize..la ei, desigur. De asemenea, este singurul medic care m-a certat pt faptul ca am ales sa sterilizez pisica, in loc sa o dau sa faca pui pe care sa ii comercializez apoi. Dai 90 lei ca sa iti tii tu animalul in timp ce ti-l tunde, desi te musca (pt ca nu dispun de botnite), in timp ce sunt atatea asistente prezente pe acolo. La final, dupa te face sa te simti ca cel mai prost stapan si dupa ce mai esti si strasat (pt ca animalul tau nu a fost preluat intr-un mod profesional), ti se spune ca e vina ta oricum. Tin se mentionez ca nici macar nu a tuns-o bine. Nu va recomand sa mergeti in acest loc. Riscati sa intrati cu un animal sanatos si verificat si sa iesiti de acolo cu un animal suspectat de probleme cardiace, diabet, tenii, probleme pulmonare, obezitate si multe alte boli.
P.S. Nici macar nu ne-a eliberat bon!!!
Bogdan Oprea
Bogdan Oprea2 ani în urmă
Buna ziua,
In cazul lui Surdu Cristina, aceasta are dreptul sa isi exprima orice opinie atat fata in fata cu clinica si staff-ul dumneavostra cat si printr-o recenzie pe Google.
Nu aveti nici un drept sa ingradita libera exprimare a ei sau a oricarei persoane, de aceea se numeste drept la libera exprimare.
Este surpinzator ca recenziile pozitive catre clinica dumneavoastra sunt in mare parte in limba engleza chiar daca utilizatorii sunt Romani.
Daca doriti sa va umflati imaginea doar cu recenzii false date de conturi BOT atunci nu veti putea sa acceptati o critica adevarata de la o persoana reala.
Pe langa dorinta dumneavostra de a va umfla imaginea, recurgeti si la atacarea directa a persoanei in cauza, spunand despre aceasta ca ii lipseste educatia. Acest lucru da dovata din partea clinicii ca nu este o companie cu un staff care se bazeaza pe lipsa de profesionalism si dorinta de a nu i se "pata" imaginea de la o recenzie facuta de o persoana reala.
Dea lungu vietii mele am vazut multe recenzii atat pozitive cat si negative, aduse unor servicii oferite de o societate publica, dar este prima oara cand vad o societate publica sa raspunda la o critica adusa UNOR SERVICII cu un ATAC LA EDUCATIA, CRESTEREA SI CULTURA CLIENTULUI, ceea ce denota o lipsa profunda de deontologie. Acest comportament nu difera cu nimic de unu de PIATA!
Locații recomandate