/Bucuresti/Veterinar

Natura Vet Cabinet Veterinar Farmacie Veterinara

Șoseaua Iancului Nr. 6, București 021723, România

Natura Vet Cabinet Veterinar Farmacie Veterinara
Veterinar
4.6
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RP+G9 București, România
+40 775 363 142
naturavet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Paula Tuica
Paula Tuica2 ani în urmă
Medici super minunati, pregatiti si empatici, suntem norocosi ca i-am gasit si recunoscatori ca ne-au ajutat de fiecare data! Au pus pe picioare aceasta micuta in conditia in care atunci cand am ajuns la dansii nu credeam ca mai scapa! ❤❤
Ionescu Tatiana
Ionescu Tatiana2 ani în urmă
Pe langa toate studiile de care are nevoie, medicul veterinar are nevoie si de cateva trasaturi de personalitate care vin in completarea cunostiintelor. Medicul veterinar trebuie sa aiba mult calm, rabdare si foarte multa dibacie. El trebuie sa fie atent si agil. Pe langa toate acestea, un medic veterinar trebuie sa fie o persoana blanda. Animalele au capacitatea de a simti temperamentul unui om si reactioneaza in consecinta. Aici am gasit BUNATATE, PROFESIONALISM! Am ajuns cu doi pisoi pe brate si acesti medici au depus toate eforturile pentru ai salva. Multumesc si va raman recunoscatoare pentru toata viata.
Maya M.
Maya M.2 ani în urmă
As da mai putin de o stea!
Am mers de cateva ori cu probleme si de fiecare data ma pun sa fac N analize doar ca sa ia banii! Nici bine nu expui o probleme ca sar direct cu analize peste analize!
Prețuri astronomice pe lângă faptul ca te pun sa plătești obligatoriu consultația de 70 ron nejustificata!
Nu recomand!

Ca si răspuns la pomelnicul pe cate l-ati scris într-o manieră obraznica : Sunt foarte sigura ca la dumneavoastră am fost!
Este adevarar nu mi-ați bagat mana în buzunar dar sunteți clar după luat banii ca aerul.
Nu vreau sa dau nume dar în alta parte mi-au rezolvat problemele ieftin si fara bani dati aiurea si suntem perfect sanatosi! Exista si astfel de oameni privati!
Sunteti liberi sa va alegeti tarifele, dar alte cabinete sunt mult superioare voua si mai ieftine!
Ioana Dumitrascu
Ioana Dumitrascu2 ani în urmă
Am venit de la 80 de km distanță cu o pisicuță care avea nevoie de transfuzie de sânge(concluzie trasa in urma unor analize făcute la alt cabinet).Norocul meu a fost că la Natura Vet sunt medici foarte bine pregătiți,care nu au început tratamentul până nu au efectuat ei un set de analize.Bine au făcut,pentru că au descoperit că pisicuța nu era anemica,având alte probleme de sănătate.Probleme care au fost tratate cu grijă,seriozitate și multe ore in care medicii s-au consultat între ei pentru a lua cele mai bune decizii.Cabinetul este foarte bine dotat,medicii sunt profesioniști și se poate observa cu ușurință dragostea cu care animăluțele sunt ingrijite.Recomand din toată inima!!
Nicoleta Beca
Nicoleta Beca2 ani în urmă
Personal medical foarte bine pregătit. Am ajuns aici de la alt cabinet, unde niciodată nu mi s-au spus anumite lucruri, acești oameni îți explică in amănunt tot ce ar trebui să ști, cu răbdare si devotament față de meseria aleasă. Felicitări si respect pentru că încă există oameni ca voi.( Blacky vă salută și vă iubește)
Ana Dolcescu
Ana Dolcescu2 ani în urmă
Farmacia este foarte bine aprovizionată, oamenii de aici își cunosc produsele și îți sar imediat în ajutor. Daca nu au un produs îți fac comanda pe loc și te ajută cu drag.
Paul Dumitrascu
Paul Dumitrascu2 ani în urmă
Magazin cu hrana pentru animale de companie bine aprovizionat! Pe partea de farmacie veterinara nu am incercat nimic.
Ioan Alexandru Alexandri
Ioan Alexandru Alexandri2 ani în urmă
Servicii de calitate, oameni buni, blânzi și bine pregătiți. Ne-au câștigat încrederea, respectul și aprecierea.
Locații recomandate