/Bucuresti/Veterinar

Clinica Veterinară Biovet

050783, Strada Mihail Sebastian 211C, București 050782, România

Clinica Veterinară Biovet
Veterinar
4
299 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3G6+48 București, România
+40 21 410 3469
biovet-impex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
L.N281 zile în urmă
Am apelat BIOVET atunci când cățelușa mea ciobănesc belgian malinois (5luni) pe nume Tara (Boschetara) cum îmi place mie sa-i zic,a fost diagnosticata la un alt cabinet veterinar pot spune fără pic de experienta, cu intoxicație cu raticide 🤦‍♂️administrându-i tratament neadecvat diacnosticului ei adevărat, ea sărăcuța avand cu totul și cu totul altceva.
Am ajuns la Biovet, i s-au făcut teste specifice simptomelor care le avea și a fost diacnosticata cu babesie (muscatura de capusa), urmând tratament corespunzător in salvarea si refacerea ei.
Pe aceasta cale cățelușa mea TARA Boschetara tine sa le mulțumească echipei de medici și asistenți de la Biovet 👏 care au dat dovada de profesionalism, devotament si iubitori de animăluțe necuvantate, si nu in ultimul rând domnului Dr Sufaru - felicitări 👏 echipei dumneavoastră de medici,asistenți,laborator,farmacie,s.a.m.d pentru promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada salvându-i viața Tarei.
Acesti oameni chiar isi fac treaba fara doar si poate salvand animalute, si care nu pun banul inaintea meseriei, ci invers.
Felicitări Laurențiu N 👏🤗
Alexandra Dumitru
Alexandra Dumitru2 ani în urmă
Candva era o clinica foarte misto, cu personal profi la care ma duceam cu incredere. Din pacate, acum nu mai este cazul, iar faptul ca nu au activate review urile pe pagina de facebook ar fi trebuit sa imi dea de gandit.

Am fost cu pisoiul diabetic la clinica pentru ca voma de 24 ore si acest lucru a dus la scaderea glicemiei sub limitele normale. Fusese deja tratat la cabinetul de familie pentru situatia gastrica, trebuia doar reglata problema zaharului din sange, iar programul lor se incheiase mai repede in ziua respectiva . I s-a facut glucoza, dar faptul ca glicemia i-a sarit de la 40 la 400 in nici o ora ma face sa cred ca doza a fost prea mare. Dupa care s-au panicat si i-au facut 0.3 de insulina, in contextul in care nu facea 0.3 intr-o zi intrega, iar povestea se petrecea seara si pisoiul facuse doza normala dimineata. Si nu mi s-a comunicat acest lucru decat dupa ce au facut isprava. Cand am intrebat daca nu e prea mult, a urmat cea mai halucinanta discutie pe care am purtat-o vreodata cu un medic veterinar.

Dl doctor in varsta, din pacate nu am retinut cum il cheama, mi-a explicat ca, daca nu faceau asta, as fi plecat cu impresia ca nu fac nimic. Ca multa lume asa face, tipa ca nu fac nimic, desigur persoanele de fata se exclud ca eu paream fata de treaba, dar sunt multi care se isterizeaza aiurea. Ca el oricum nu isi explica cum de mai este in viata pisoiul si sa nu-mi fac sperante prea mari. Si ca probabil a vomitat din cauza ca pun clor in apa cand igienizez podelele pentru ca sunt femeie si femeile nu citesc etichete. Stiti mema aia cu blinking white guy? Asa am ramas, si daca nu as fi fost atat de varza emotional discutia ar fi capatat un ton foarte colocvial foarte repede.

Desigur cand am ajuns acasa pisoiul era iar hipoglicemic cu glicemia 20 si am fugit cu el si l-am internat la Speed unde au tras de motan vreo 4 zile sa mi-l stabilizeze dupa supradoza.

Pisoiul e ok acum, viu si diabetic in continuare, datorita celor de la Speed Vet. Consider ca vizita mea neinspirata la Biovet a fost o greseala care i-a provocat mai multa suferinta decat era cazul, si nu o voi mai repeta. Am acordat 2 stele in ideea ca a fost o clinica buna si poate ceilalti medici sunt mai bine pregatiti decat domnul doctor cu care am avut nesansa sa interactionez.
Fabiana L
Fabiana L2 ani în urmă
Cainele meu era în stare critica, vomitase in urma cu o zi pana l-am adus aici ieri dimineață, doctorul nici nu s-a uitat la el și mi-a zis ca trebuie sa îl aduc încă 3 zile consecutiv, am explicat ca eliminase prin voma un obiect pe care nu stiu de unde l-a înghiți si cred ca încă mai are o parte blocata in corp si nu stiu ce sa ii fac, asa ca i-au fost administrate 5 injectii, printre care antivomitiv, un antibiotic si mi au spus sa îl iau acasa si sa îi pun câte putina apa pana își revine, asta fără alte investigații. Noaptea trecuta starea câinelui s-a înrăutățit considerabil si am încercat sa dau de ei, dar nu mi-a răspuns nimeni, asa ca l-am dus de urgenta la o alta clinica unde i-au fost făcute radiografii, ecografie, analize de sânge ca intr un final sa depisteze un obiect strain in intestinele lui si suspectat de torsiune si dilatatie gastrica. A fost internat, iar astăzi operat de urgenta. ''Noroc'' ca si-au amintit dimineata de noi, am primit mesaj de la clinica BioVet in care ma chemau la consultație, probabil l-as fi dus intr-un sac daca asteptam "tratamentul" lor:)
Dana ...
Dana ...2 ani în urmă
Am mers cu un pisoi in varsta de 10 ani la ei pentru un control de rutina. Mi-au recomandat vidarea glandelor perianale, pisoiul fiind sterilizat. Am avut incredere ca mi se recomanda ceea ce e mai bine pentru pisoi si nu pentru buzunarul lor. Imediat pisoiului a inceput sa i apara o carne vie langa fund. Am mers la ei, i au facut 12 injectii cu venin de tarantula si carnea tot crestea in timp. Mi au recomandat sa l las asa atat timp cat mananca si pare vioi. Bineinteles ca a urmat punctie, nu a avut cancer, ci a dezvoltat o tumora benigna in urma vidarii glandelor necorespunzator, instrumentele nu au fost sterilizate si a prins o bacterie - parerea celor de la Speed Vet, unde i am facut punctia. Au urmat analize de sange si indepartare chirurgicala la un alt doctor, de la un alt cabinet.
Pentru aceste operatiuni, facute de o domnisoara incompetenta si foarte slab pregatita si pentru tratamentul cu injectii care contineau vrajeala unui doctor de la Biovet nu am primit niciodata bon fiscal, factura sau chitanta. Pisica a avut de suferit din cauza unor prosti.
Whatcha Doeng
Whatcha Doeng2 ani în urmă
Medici excelenți, serioși, atenți, cu pisicii mei de fiecare dată am venit disperat și am plecat liniștit cu pisicul sănătos acasă.
Dar dacă nu doriți să vă dați animalul la ecarisaj nu folosiți serviciile lor hoteliere. Este exact același lucru, aceleași condiții.
Roxana Vornicescu
Roxana Vornicescu2 ani în urmă
Domnul doctor explica frumos și cu calm, se poartă frumos cu animalele, e răbdător și dedicat. A stat peste program pentru un animalut cu febră și a fost extrem de profesionist. Preturile nu sunt umflate ca în alte părți. Recomand!
Android App
Android App2 ani în urmă
Nota 10 pentru Farmacie, la Clinica nu am ajuns inca.
Foarte amabila doamna de acolo si foarte dornica sa die de ajutor!
Multumesc,
Recomand!
Irina Muresan
Irina Muresan2 ani în urmă
Experienta mea cu aceasta clinica si echipa ei a fost, si in trecut si acum, foarte buna! Acum am ajuns la ei dupa ce mi-a cazut matza de la etajul 6 si echipa de-acolo a reactionat rapid si a reusit s-o readuca in simtiri, ca sa zic asa! Iar in anii trecuti am avut parte doar de experiente foarte bune cu matzucele mele de la acea vreme (sterilizari, tratamente, totul a fost super ok). Preturile sunt rezonabile! Recomand cu drag!
Marian Zaharia
Marian Zaharia2 ani în urmă
Am apelat la ei atunci când una dintre cățelușele noastre a fost lovită de mașină. Am venit cu ea în stare gravă, cu o fractură urâtă de femur. Alte clinici și-au declinat competența, deși sunt mai de fițe, sau au cerut un preț exorbitant. Nu fac reclamă, dar aici am plătit aproape jumătate și rezultatul a fost neașteptat. La modul în care am fost tratați, am simțit că suntem undeva în afară, în Vest. Servicii de calitate, personal amabil și comunicare de 5 stele. JoJo? Acum aleargă, deși îi tot spunem să nu o facă, încă... Da, recomand! ;)
Locații recomandate