/Bucuresti/Veterinar

Groom Vet

nr. bloc S3 parter, Șoseaua Mihai Bravu 311, București 030323, România

Groom Vet
Veterinar
4.5
176 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C49P+FJ București, România
+40 773 973 906
groomvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adina Matei
Adina Matei2 ani în urmă
Niciun respect pentru timpul sau animalele mele. Sun, in urmă cu vreun an, la 20:45 să întreb dacă pot veni cu pisica mea căreia i se înroșise și curgea ochiul pentru un consult rapid, aș fi putut ajunge in maxim 10 minute. Mi-au spus să nu vin, că programul se termină la 9. Am rugat frumos, am insistat, răspunsul a rămas negativ. Am ajuns la Centrovet, am rezolvat situația.
In ciuda acestui refuz, am revenit la ei. Anul acesta, mai bogată cu încă o felină superbă :D
Mergem in urmă cu o săptămână la controlul anual și vaccin, facem deparazitare internă pentru ambele mâțe. Doamna doctor ne scrie mândră în carnet tratamentul și facem două programări peste 7 zile, una de la ora 19, a doua de la 19:30 că să vin cu mâțele pe rând (8,8 kg calitate superioară împreună, toate bune, dar greu de dus la spinare). Ajung la 6:55 cu copilul mic, aștept până la 7:20. 'Aveti programare?' Da, de la 7. 'Eeee, știți cum e, (pantientii dinainte) au venit la vaccin, și nici vaccin nu au făcut.' Păi stai așa că nici noi nu facem, când ochiul agil al doamnei observă că nu trebuie să facem vaccinul acum, ci peste două luni. Surprinzător cum acest detaliu atât de evident de data aceasta a fost complet trecut cu vederea in urmă cu 7 zile. Nu-i nimic, revenim peste două luni și mai facem deparazitare internă încă o dată, că e ieftin și sănătos. Menționez că revin imediat, duc pisicul mic acasă, revin cu pisica mare, cu 10 minute întârziere față de programarea de la 7:30, pentru că na, doar stătusem 20 de minute pe hol înainte... Doamna a luat un alt pacient între timp. Alte 10 minute mai târziu am plecat enervată total, cu gândul să nu mai revin niciodată.
Teodora Stefan
Teodora Stefan2 ani în urmă
Merg cu pisicile destul de des la acest cabinet, din fericire mai ales cu probleme minore. De fiecare dată au rezolvat rapid și au explicat pe înțeles ce a cauzat problema și ce trebuie făcut. Pentru una dintre pisici, care are probleme digestive - ne-au recomandat o dietă care i-a făcut foarte bine. Comunicarea la telefon și pe Whatsapp e foarte promptă și amabilă, ceea ce am apreciat de fiecare dată.
Adrian Mircioiu
Adrian Mircioiu2 ani în urmă
Utilizez serviciile Groomvet de aproape 5 ani și apreciez atit calitatea lor cit și profesionalismul angajatilor.
Raluca Paunescu
Raluca Paunescu2 ani în urmă
Am fost cu o catelusa ciobanesc german la salon, pentru prima oara. Catelusa, fiind luata de pe strada, are teama foarte mare de apa. Am fost foarte multumiti de serviciile oferite si de rabdarea de care au dat dovada. Am plecat cu blanita stralucitoare si pufoasa, urechiusele curate si ciulite, cu pernutele moi si hidratate si cu gherutele scurtate. Cu siguranta vom reveni!
Carmen Constantin
Carmen Constantin2 ani în urmă
Nu respecta programarile. Si tund si mustatile pisicilor
Beatrice Cristian
Beatrice Cristian2 ani în urmă
Personal bine pregătit si cu dragoste față de animale. Mi-a plăcut ca sunt foarte amabili si bine organizati. Am fost cu multe animăluțe acolo si de fiecare dată le-au acordat atenție deosebită. Domnul doctor Ciprian Bostan mi-a operat o pisicuță iar cand am luat-o era perfect trează, intr-o stare foarte buna, la doar cateva ore după intervenție. Tratamentul l-am primit editat la calculator, ca să înțeleagă tot prostul si tot chiorul. Operația s-a cicatrizat frumos, am numai cuvinte de laudă!
Larisa Cebuc
Larisa Cebuc2 ani în urmă
O experienta destul de urata. Contrar așteptărilor pe care mi le făcusem citind review urile, m-am ales cu un câine pe care aproape ca nu l-am putut recunoaște, iar cainele meu cu o tunsoare facuta probabil în graba, inegala si total inestetica.
Desi am insistat de cateva ori ca nu doresc modificări foarte mari la cap, porțiunea dintre ochi și nas este absolut cheala.
Lăbuțele sunt tunse jumatate intr-un fel, iar cealaltă jumătate în cu totul alt fel, cu o trecere absolut groaznica între cele doua, capul mult prea mare în comparație cu corpul, unghiile aproape netaiate, urechile semi curățate.
Bonus, pentru toate aceste lucruri, am așteptat peste o ora și jumătate, în contextul în care în mod normal, niște frizerii decente reușesc sa le ducă la bun sfârșit intr-un timp mult mai scurt.
Nu recomand aici tunsul animalelor de companie, în special al bichonilor dacă va interesează cât de cât aspectul final al acestuia.
Caloian Gabriela
Caloian Gabriela2 ani în urmă
Experienta foarte buna ca de fiecare data
Locații recomandate