/Bucuresti/Veterinar

RMN Veterinar

Strada Călușei, București, România

RMN Veterinar
Veterinar
3.4
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
C4VC+99 București, România
+40 788 572 245
rmnveterinar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionut Spulber
Ionut Spulber2 ani în urmă
Eu am avut o experienta foarte buna cu ei si este a 3 - a oara cand le calc pragul ( din pacate de fiecare data motivul a fost o urgenta ) dar de fiecare data au facut tot posibilul ca animalutul meu de companie pe nume Boris sa nu sufere sau sa sufere cat mai putin posibil si chiar daca uneori am asteptat mai mult, totusi am ajuns acolo fara programare si cu un catel ce se afla intr-o suferinta imensa (a suferit 3 discopatii pe coloana si de fiecare data a ajuns in pragul paraliziei), din fericire, de fiecare data operatia a fost un succes, si intr-o oarecare masura a fost si meritul lor.
Eu unul recomand cu drag.
Gabriela Radu
Gabriela Radu2 ani în urmă
Dacă nu exista dl.dr. Florin Grosu, catelul meu ar fi fost mort. Este operat de doua ori pe coloană și de fiecare data dl. dr. I-a dat șanse la viață, când nimeni nu mai credea acest lucru. Ma înclin în fata domnului doctor și a d-nei. Viky, o doamna cu mult suflet, care m-a ajutat, m-a îndrumat și m-a incurajat de fiecare dată. Respect pentru ceea ce faceți și Dumnezeu să vă binecuvânteze!!! Respect și recunoștință și pentru dl. doctor Lucian Rugină, care este un profesionist desăvârșit și un om de o bunătate rar întâlnită!
GEORGIANA PANTUS
GEORGIANA PANTUS2 ani în urmă
Motanelul nostru, Portos,in varsta de 10 ani, a murit azi in timpul unui CT la RMN Veterinar, din Str Calusei nr 3, Bucuresti, dupa anestezie; nu au apucat sa-i introduca si substanta de contrast. Suntem inca in stare de soc, dar simt sa fac acest anunt pentru posesorii de animale. Motanul era in regula la nivel de organe (biochimie si hemoleucograma in regula, facute saptamana trecuta) si stabil din punct de vedere cardiac (examen realizat in Ianuarie). Nu era in stare critica; doar sindrom vestibular si urma sa identificam prin acest CT natura formatiunii de la nivelul urechii, ce urma sa fie supusa unei interventii chirurgicale saptamana viitoare. A facut un RMN la Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti in Ianuarie, tot cu anestezie generala si a fost absolut in regula. Suspectez o crasa iresponsabilitate; atitudinea personalului rece, automatizata, dar asta tine de partea emotionala... eu am sperat ca sunt macar profesionisti si am ignorat semnalele. Motanelul era intr-o stare maxima de agitatie, asa cum nu l-am mai vazut, mai ales ca au fost cateva esecuri pana au reusit sa-i introduca branula; ei l-au anesteziat asa, panicat cum era... Orice ar fi, maxima precautie. As vrea sa aflu cumva ce s-a intamplat si sa se poate preveni astfel de situatii pe viitor. El lupta sa traiasca. Nu i-au acordat nici o sansa!!
Stefan Alin
Stefan Alin2 ani în urmă
Nu are nicio legatura cu locatia. Nu exista aici nimic. Imagistica este cu vreo 300-400 de metri spre Mosilor
Florin Stoian
Florin Stoian2 ani în urmă
Am făcut radiografie
A fost Ok.
Locații recomandate