/Bucuresti/Veterinar

SARMIVET

Strada Păpădiei 14, București, România

SARMIVET
Veterinar
4.6
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5G3+W2 București, România
+40 724 576 760
sarmivet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Calin
Cristina Calin2 ani în urmă
Mulțumesc enorm dl dr Andrei Caloiu, și d-nei dr Claudia pentru operația reușită catelusei mele, Yuki! Datorita lor câinele meu se vindeca și are o noua șansă la viață! 🙏❤️ Dl dr Caloiu este foarte pasionat de ceea ce face, un adevarat profesionist, un mare OM inainte de toate, cu multa empatie si caldura pentru micii nostri companioni aflati in suferinta! Nu exista stele suficiente sa va multumesc!!🤩
Ana ozon
Ana ozon5 ani în urmă
Dr. Andrei Caloiu este un profesionist. Dl. doctor a operat la clinica Sarmivet un catel lovit de masina. Nu am avut complicatii, recuperarea a decurs foarte bine, iar acum catelul se poate misca la fel ca si inainte. Recomand cu caldura, in special pentru animale de companie cu probleme ortopedice.
Marian Teodorescu
Marian Teodorescu5 ani în urmă
UPDATE : Ceva s-a intamplat. Consulatie unui catel mic pret de 2 min fara un verdict ci doar asa ceva la modul general 250 de ron ? Pe bune? Nici la oameni, doar daca e vreun profesor, nu platesti atat. Oare foamea e atat de mare incat iti jecmanesti putinii clienti care iti trec pragul? In rest da, profesionisti specializati pe chirurgie animanla, dar totusi ?
Andrei Holca
Andrei Holca5 ani în urmă
O echipa profesionista, specializata pe ortopedie-traumatologie. Dr. Caloiu lucreaza cu cele mai bune implanturi si aplica cele mai eficiente tehnici operatorii. Recomand!
Catalina Holca
Catalina Holca5 ani în urmă
Servicii medicale aplicate la cel mai inalt standard. Bety, labradorul meu, va este recunoscatoare pentru ca i-ati vindecat tibia rupta :)
Eugen Provian
Eugen Provian6 ani în urmă
O echipă de profesioniști!
Dr Andrei Caloiu este un medic remarcabil! Mulțumiri și felicitări!
Laura Nicolae
Laura Nicolae2 ani în urmă
Foarte amabili și atenți - am apreciat f mult răbdarea cu care dl dr Caloiu explica problema și modalitățile de rezolvare. Din păcate finalizarea nu a fost prea reușită și a necesitat reinterventie 🙁
Anca Cunescu
Anca Cunescu2 ani în urmă
Super echipa! Atenti si profesionisti!
Locații recomandate