/Bucuresti/Veterinar

Prima Vet - Militari, Spital Veterinar

Bloc 19F, Bulevardul Iuliu Maniu, București 061344, România

Prima Vet - Militari, Spital Veterinar
Veterinar
3.9
349 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MQ+JC București, România
+40 21 781 4814
prima-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Atlas Dreams - Crime Mystery
Atlas Dreams - Crime Mystery2 ani în urmă
Nu cred ca se poate da nici macar o steluta! De la cea care intocmeste fisa si pana la medicul principal sunt o adunatura de neprofesionisti la care conteaza numai banii!
Am fost cu o pisica la control pentru ca nu mai putea sa sara si se deplasa cu greutate. Mi-au facut o radiografie si medicul a spus ca nu are nimic deosebit, ca are doar niste depuneri (osteofite) pe articulatia soldului, dar nu este nimic grav si sa revin peste 6 luni- un an la control. Nu a administrat niciun antiinflamator sau vreun alt tratament. Bineinteles ca asistenta avea clar o atitudine total neprofesionista, nerecunoscand in radiografie nici coada pisicii! Am platit in total 285 lei. Consultatia costa 160 lei, in cursul saptamanii si in weekend peste 200. Intrucat pisica avea dureri si se simtea din ce in ce mai rau, dupa doua zile am mers la un alt cabinet veterinar, precum si la facultatea de medicina veterinara. Dupa ce au vazut radiografia, medicii au pus un diagnaostic terifiant. Dispalzie bilaterala de sold, luxatie de sold stang si depuneri de osteofite. Tratamentul este unul antiinflamator si administrare de vitamine cu glucozamina si condroitina, urmand ca saptamana viitoare sa se intervina chirurgical pentru rezectia capului femural. Diagnosticul este foarte grav. Ce m-a frapat a fost faptul ca ceilalti medici m-au intrebat daca sunt sigur ca cel de la Prima Vet este medic cu adevarat!
Deci....Prima Vet ...scump, nepregatiti, aroganti, nu prezinta niciun fel de empatie nici fata de animale si nici fata de proprietari. NU RECOMAND! Si ca tabloul sa fie complet trebuie sa va spun ca am asteptat aproximativ o ora si ceva pentru ca mediculera intr-o operatie. Nu era niciun fel de problema si am asteptat. Cam cu 10 minute inainte sa termine operatia, in sala de asteptare a venit o doamna cu un catel care i-a spus celei de la receptie sa ii spuna dlui.doctor ca a venit Irina. Cand a terminat operatia, medicul bineinteles ca a preluat-o pe Irina. Nu conta ca eu venisem cam cu o ora inainte de dna.Irina. Sesizand penibilul sitatiei, precum si lipsa de bun simt, o asistenta mi-a spus ca nu dureaza mult cu Irina. Adevarat nu a durat mult, vreo 10 minute, dar.....cred ca ar fi fost normal sa ma intrebe daca permit sa merga inantea mea.
Carmen Stoian
Carmen Stoian2 ani în urmă
Un loc in care gasesti mai mult decat un vet care. Apelez cu incredere de fiecare data cand patrupedul meu are nevoie de ajutor. Pe langa serviciile medicale de calitate, atmosfera prietenoasa si condiile de ingrijire foarte bune, primesc mereu recomandari utile.
Claudia Stoian
Claudia Stoian2 ani în urmă
Mulțumesc echipei Prima Vet pentru serviciile de înaltă calitate, grija și profesionalismul de care am beneficiat în urma fiecărei vizite. Doresc să îmi exprim aprecierea atât față de abordarea deschisă demonstrată prin disponibilitatea personalului (sfaturi și recomandări utile chiar și la distanță), cât și de grija neîntreruptă și condițiile excelente pe perioada spitalizării patrupedului meu, într-o atmosferă prietenoasă. Recomand cu încredere!
Kate carrey
Kate carrey2 ani în urmă
Niste veterinari nesimtiti.Fara empatie fata de om si animal .Pe langa asta te rup si la bani . Acesta rste exemplul perfect ca ei au urmat aceasta scoala de veterinar doar pentru bani .Pisica mea a murit acolo dupa ce i-am facut testele necesare si au zis ca nu are nici o boala ca pe urma sa moara de panleucopenie
CB Couture
CB Couture2 ani în urmă
Ofer o stea din cauza faptului ca Puffa mea putea fi salvata. Am adus o la voi fiind aproape de casa si crezand ca am de a face cu profesionisti,dar nu. Am dat doar de o afacere care trebuie sa mearga,nu de un cabinet veterinar. Spun asta pentru ca aveti preturi exagerate pe langa lipsa de profesionalism de care ati dat dovada in cazul meu.
Pe 27.11 am adus o pentru ca nu manca si facea febra. I ati facut o mie si una de analize si am internat o pentru ca era deshidratata.Mi ati dat o acasa ,dupa care 5 zile veneam zi de zi cu ea la antiobiotic. Dupa aceste 5 zile mi ati pastile acasa. Pisica mea a mancat doar zi ,am lasat o vreo 2 zile pentru ca m am bazat pe spusele voastre :" e traumatizata si s ar putea sa stea 2 zile tot asa, cuminte ,speriata". La 3 zile distanta tot facea febra si am ales sa ma duc in alta parte,sa mai caut si in alta parte un diagnostic. Am fost la cei de la A&A Medical Vet si Maxim Vet,unde pe loc ni s a spus ce are. Mi au spus sa ma grabesc sa o internez undeva pentru ca trebuie tratament 24/24 si saracuta era deja intr o stare grava. Am ales sa o aduc tot la voi,fiind singurul cabinet non stop la indemana si fiind foarte speriata pentru ca pisicuta era din ce in ce mai rau. Mi ati internat o la infectiosi si a doua a zi am luat o si am internat o intr un loc unde am vazut cu ochii mei ce inseamna sa faci aceasta meserie din iubire,cu profesionalism si fara preturi exgerate.
Daca ma duceam din data de 27 cu pisicuta mea altundeva,ea traia acum!!! M am bazat pe voi si a fost cea mai proasta alegere!!!

As fi dat si triplu doar ca sa va dati seama din prima de ce boala suferea pisica mea. Am pierdut 2 saptamani pretioase in care o puteam face bine in alta parte. V ati ales meseria nu pentru ca iubiti animalele,ci pentru ca iubiti banii.
Coman Cristian
Coman Cristian2 ani în urmă
Personal de calitate, raspuns promot chiar si in week end. Am dus un pisic bolnavior cu un ochi usor lipit de la puroi, ne-au ajutat cu diagnosticarea iar apoi l-am internat pentru cateva zile la ei. Mereu am fost tinut la curent de evolutia lui de catre doctorul de garda sau asistentele din tura respectiva. Foarte prompti atat la telefon cat si cand am fost in orele de vizita. Pisicul a reusit sa se adapteze fara probleme cat a fost internat si a avut parte de un tratament foarte bun. Multumesc personalului pt dedicatie si devotament pt pacienti. Acum pisicutul este bine sanatos.
Dany90el - Gaming Music NCS
Dany90el - Gaming Music NCS2 ani în urmă
Acum inteleg preturile ridicate si inteleg de ce toti se plang ca nu au profit in cabinete veterinare... Când există alte minim 2-3 SRL-uri (asa la o prima cautare) ce sug bani din cea principala, profit aproximativ 300.000 RON, cheltuieli sub 4000 RON, fara angajati (Bucharest Grande Vet SRL, Vet Imagistic Pais SRL, Prima-Vet Memorial). Domnu' Dumitrescu Dragos administreaza atat Prima Vet cât si cele 3 mentionate... Nu degeaba sunt recenzii ce sustin ca nu animalul conteaza, ci banul - cand intri in cabinet, fara cel putin 2000-3000 RON de lei nu scapi, iar banii se fac pierduți în alte firme proprii.
Alice Stefanescu
Alice Stefanescu2 ani în urmă
Dezastruosi. Am pierdut doua animale la ei si nici macar bunul simt sa afiseze putin regret nu au avut. Macar daca ar fi spus ca habar nu au sa trateze si puteam sa merg mai departe si sa gasesc pe cineva care se pricepe si care poate reusea sa ii salveze. Categoric nu recomand.
Locații recomandate