/Bucuresti/Veterinar

Hemopet

Strada Henri Coandă 15, București 010667, România

Hemopet
Veterinar
4.6
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XR+7V București, România
+40 734 625 030
hemopet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Stefan Baciu
Stefan Baciu2 ani în urmă
Am oferit 3 stele pentru ca in anii trecuți, de fiecare data cand am fost la ei, atât cu pisica cat si cu câinele, au avut un comportament profesionist si rezultatele au fost bune.
Din păcate, ori pandemia i-a afectat, ori personalul s-a schimbat, dar nu am reusit sa mai programez câinele pentru toaletate si consult.
Problema nu e ca nu am mai reusit sa programez câinele, ci modul in care s-a desfășurat interacțiunea cu personalul de acolo.
Am sunat de 4 ori in decurs de 2 saptamâni cu rugamintea sa revină cu telefon in momentul in care afla programul colaboratorului care se ocupa de toaletare (aparent acest program nu este un program, altfel l-ar fi stiut).
La ultima încercare de a programa un consult le-am comunicat ca daca nu au cum sa ma primească pentru ca sunt prea ocupati, sa imi spună, nu ma supăr si ma duc in alta parte.
Evident, nu au mai revenit.
Ioana Tepsan
Ioana Tepsan2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile lor. Doctorii sunt rabdatori si experimentati. M-au ajutat foarte mult sa am grija de un pisoi gasit pe strada. Ii recomand cu incredere! :)
Simona Cristea
Simona Cristea4 ani în urmă
Mii de mulțumiri pentru salvarea lui Azor de necroza pancreatica, intregii echipe si, in mod special, drei dr Ruxandra pentru daruirea si grija pe care a avut-o pentru el. Dupa ce toti doctorii au spus ca va mai trai maxim 3 saptamani, necroza a disparut si analizele au iesit bune. Este un medic deosebit de pasionat si devotat profesiei sale si apreciez ca a luptat pentru viata lui, gandind pozitiv si crezand in posibilitatea de a se vindeca. Multumesc lui Dumnezeu pentru minunea facuta, Maicii Domnului, Sf Nectarie si Sf Modest, octrotitorul animalelor, al carui acatist l-am citit si multumesc pentru medicii buni pe care i-am intalnit.
Nicoleta Alina Axine
Nicoleta Alina Axine4 ani în urmă
Am fost cu Max al meu mai mult mort decât viu. Am întâlnit o domnișoară dr care mi-a explicat exact riscurile starea cățelușului și ce avem de făcut ..l-am lăsat acolo pe Max pt transfuzie a doua zi am mers la ecograf programare făcută de ei. Eu mergând singura max fiind un dog argentinian a venit o asistenta cu mn pt a ma ajuta.. Pt Max a fost mult prea târziu din păcate .. O echipa minunata. Acești oameni iubesc ceea ce fac, iubesc animalele nu orice medic plânge cu tine pt abimalutul tău . Este adevărat sunt preturi mari însă calitatea cere bani.... Recomand cu tot sufletul
Maria R.
Maria R.5 ani în urmă
Preturi mari, servicii proaste. Mi-am luat motanul de acolo dupa 3 zile mai bolnav decat il adusesem. Echipa nu a fost in stare macar o data sa ii scrie numele corect sau macar sa il retina, 4 litere nu mai mult. Motanul avea nevoie de o interventie chirurgicala urgenta, m-au fraierit 3 zile la rand (900 lei) ca veterinarul nu poate azi, poate maine. Va multumim pentru intentii dar sper sa va corectati. Al doilea review pe care il las, pe celalat l-ati sters.
Miruna Polezache
Miruna Polezache5 ani în urmă
Nu recomand daca e o urgenta, e tarziu si cautati closest open vet !
Nu recomand sa mergeti in jurul orei de inchidere. Cunosc doua cazuri de catei carora li s a refuzat tratamentul, in moduri destul de urate, pt ca angajatii doreau sa inchida.
* not a review of the medical abilities of the staff, but of the reliability of the clinic. In case of emergency, better choose a place that will surely help your pet, it's a great distress for your sick pet to be dragged between veterinarians *
Elena Mitu
Elena Mitu2 ani în urmă
Cei mai buni! Am ajuns cu cățelul într-o stare foarte gravă! De la prima vedere și-au dat seama ce ar putea avea. Cățelul meu după Parvoviroza... Tratata la un alt cabinet... Avea și babesioza... Cei de la primul cabinet nu au făcut analiza deși au găsit o capusa pe el...
Orice suspiciune au avut s-a adeverit în urma analizelor... Mi-au oferit suport și mi-au explicat amănunțit tot ce se întâmplă în urma tratamentului. Am ajuns la concluzia ca dacă și noi oamenii am nimeri doctori ca ei cred ca nu am ajunge sa avem atât de multe probleme de sănătate. Nu îmi găsesc cuvintele potrivite pentru a va spune cât de recunoscătoare și mulțumită sunt! Cu greu găsești oameni asa implicați! Ii recomand din tot sufletul! Nu sunt doar foarte buni! Sunt geniali! Diagnostic ul final este de insuficienta renala cronica! Dar cu toate astea în urma tratamentului și a dietei recomandate de ei cățelul meu se simte foarte bine!
Victor Vatavu
Victor Vatavu2 ani în urmă
Multumim pentru buna colaborare! Sunteti minunati! Va multumim din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru noi (medicii veterinari si cabinetele veterinare )! Sper sa putem convinge mai multi oameni sa isi duca animalutul la donat sange , astfel sa salvam impreuna mai multe vieti .
Spor in toate !
Locații recomandate