/Bucuresti/Veterinar

Lamy Vet

Bd. Timișoara 69, București 061322, România

Lamy Vet
Veterinar
4.7
218 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2GC+9C București, România
+40 733 939 838
cabineteveterinarebucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Lilly Manaila
Lilly Manaila2 ani în urmă
Oameni minunați. Iar Laura este de un profesionalism desăvârșit. Recomand cu căldură
Cristina Angelica
Cristina Angelica2 ani în urmă
Pana acum am avut 2 programari.Ambele au decurs ok.Personal amabil...cum este si normal.
Nicoleta Petre
Nicoleta Petre2 ani în urmă
Personal medical foarte bine pregatit, si foarte amabil. Servicii exceptionale! Recomand din tot sufletul! Sunt oameni care isi practica profesia cu pasiune si din pasiune!
Elena Vlad
Elena Vlad2 ani în urmă
Personal GROAZNIC (ma refer la cabinetul de pe Bd.Timisoara nr.69) Empatie 0 pentru animale. Am ajuns acolo cu motanelul meu cazut de la et.8 iar asistenta a zis sa astept pana la ora 9:00, cand se deschide cabinetul si pana ajunge medicul care o sa-mi dea trimitere catre radiologie. Nici macar nu s-a uitat sa vada starea pisoiului. Am fost socata de indiferenta lor. Norocul meu a fost sa fie acolo o doamna care a vazut întregul context si care m-a indrumat catre Facultatea de Medicină Veterinară. Cand am ajuns la facultate, mai exact la camera de garda, personalul medical s-a mobilizat INSTANT si au facut tot posibilul ca motanelul sa fie ok, dar si eu (pt ca m-au vazut cat eram de afectata). Datorita profesionalismului lor, pisicul meu este bine acum.
Lamy Vet = dezamagire totala.
Am mai avut o interactiune la fel de nefericita anul acesta (prin aprilie), dar atunci am decis sa nu las o recenzie negativa. Dar, fiind la a ll-a interactiune de acest gen....cred ca sunt indreptatita sa las aceasta recenzie)
Roxy Cmr
Roxy Cmr3 ani în urmă
Un pet shop cu produse de inalta calitate, o doamna doctor care isi iubeste meseria si o practica cu tot sufletul gandindu se la binele animalutului dar si la sufletul celui care il ingrijeste. Ajutoare blânde care sunt indrumarea doamnei doctor capata experienta de care au nevoie oferind de fiecare data sfaturi bune si dragostea de care au nevoie animalutele bolnave. Stiind ca am aproape un cabinet veterinar cu asa oameni buni si sufletisti am puterea de a creste si a ingriji orice animal(si am 3 in prezent) pentru ca stiu ca intotdeauna sunt ajutata! Felicitari doamnei doctor pentru ca si a format asa o echipa pe care te poti baza intotdeauna! 😊
Cristina Constantin
Cristina Constantin2 ani în urmă
Personal super calificat cu multa răbdare la animăluțe, recomand cu drag!
AIR330263
AIR3302632 ani în urmă
Am rezolvat rapid și cu succes toate intervențiile. Un cabinet de încredere pe care îl recomand.
Constantin Gheorghe
Constantin Gheorghe2 ani în urmă
Am ajuns aici la recomandarea unei prietene de familie și n-am regretat alegerea făcută.
Accesul în cabinet se face prin spatele blocului, iar spațiul alocat este utilizat la maxim (acesta fiind motivul pentru care nu pot intra mai mult de 2 pacienți în același timp).
Dotări standard pentru consult și tratament, iar personalul este bine pregătit, astfel încât nu se pierde timpul pana la stabilirea tratamentului necesar.
Pentru locuitorii din zona, este un reper ce nu poate fi ocolit, indiferent dacă ai nevoie de mâncare, tratament sau un sfat pentru a-ți îngriji cât mai bine animalul favorit.
Locații recomandate