/Bucuresti/Veterinar

Perfect Pet Morarilor

Etaj 1, Bulevardul Basarabia 89, București 022112, România

Perfect Pet Morarilor
Veterinar
4.4
495 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5P8+PM București, România
+40 727 373 328
perfectpet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 12–20
Mirecuri: 10–18
Joi: 12–20
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Ciutan
Andrei Ciutan2 ani în urmă
O experiență oribilă!
Sunt un client fidel Perfect Pet, însă de data aceasta am fost profund dezamăgit.
Am fost la o întreținere a cățelului, însă persoana care s-a ocupat de el a fost total lipsită de profesionalism!
După ce a venit sa ia cățelul, am dorit să îi explic ca vreau și un retuș la botic, însă aceasta a plecat repede cu animaluțul.
După nici 30 de minute am revenit și mi-a adus cățelul ud și nepietanat, murdar la fund și la bot.
Am dorit sa o întreb de ce, însă a venit să îmi reproșeze faptul că nu a fost cumintee deloc cățelul și mi-a întors spatele, după ce practic l-a aruncat în brațele mele.
Cu siguranță nu voi mai reveni la acest Perfect Pet.
Este un lucru pe care l-am observat de aproximativ un an, o frizerie canină unde îmi duceam mereu cățeii cu încredere, a devenit o loterie. În funcție de ce noroc ai, animaluțul tău va ieși ok.
Atât aici, cât și în locația de la Piața Muncii am avut probleme după tuns.
Singurul loc în care încă pot duce animaluțul fără să îmi fac griji este locația de la Ștefan cel Mare. Sper să și rămână așa...
MoonRay Avakin
MoonRay Avakin2 ani în urmă
Cainele meu merge lunar la salon sa fie tuns si este spalat saptamanal,verificati mai bine atitudinea si cum mi s a facut programarea si cand am ajuns acolo de fapt nu era facuta...răspunsul a fost ca nu se poate. Animalele sunt aduse sa beneficieze de pachetele pe care le aveti afisate pt ca care oamenii plătesc, nu scrie niciunde ca daca are 3 calti gata,tb sa fim certati sau sa ni se faca programari pe care nu le onorati. Am adus o si la spalatul gratuit si mai rau am luat o. Nu mai conteaza,nu mai calc pe la dvs prin locatie si nici nu recomand asa ceva. Am fost la multe saloane dar nicaieri nu am patit asa ceva. Singurul motiv pt care veneam era proximitatea atat,ca doamna Claudia mi a scos cainele sobolan. O zi buna!
Ana maria Chirimeaca
Ana maria Chirimeaca2 ani în urmă
Complet dezamagita…
In trecut cand veneam cu catelul la tuns imi depaseati asteptarile.
De data asta, am fost uimita ca , desi am insistat , cum sa fie tunsa coada catelului , doamna care s-a ocupat a facut exact cum nu imi doream. Unde va este profesionaismul de care ati dat dovada candva? ( pe langa faptul ca este cioplita in unele parti, nici macar nu a fost scuturata de par cum trebuie) .
Nicoleta Bucșaru (Nnonny)
Nicoleta Bucșaru (Nnonny)2 ani în urmă
Din vizitele efectuate pana acum, pot spune ca este un cabinet in care primești explicații clare si alternative de tratament atunci cand există. Pacienții sunt întâmpinați cu căldură si au parte de intelegere pana si cei mai capriciosi dintre ei.
Cristina Gligore
Cristina Gligore2 ani în urmă
Personal ft bine pus la punct, incepand de la fata de la receptie pana la frizerite .isi fac meseria cu multa dragoste fata de animalutele cu care intra-n contact .Recomand cu incredere ,Eu am fost super multumita .(din fericire pt mine si catelul meu ,nu pot spube nimic de medicii veterinari ,nu am avut contact cu ei)
Alex gabi
Alex gabi2 ani în urmă
le dau indicatii ca fie tuns cum doresc. vad mesajul si ei fac tot cum stiu. seviciile lor, banii nostri. Ei isi respecta munca prin preturile pe care le au, dar noi respectam cainii nostri sa fie tunsi corespunzator. nu trebuie sa pierdem timp si sa spuna x ca: daca mai fac reclamatii, nu il mai tunde. Nu sunteti singurii si retineti asta.
Luiza Banner
Luiza Banner2 ani în urmă
Servicii de calitate si atentie pentru catelusii nostri!!👍
Bianca12.06. Popa
Bianca12.06. Popa2 ani în urmă
O experienta frumoasă vin cu drag la voi .Cățelușa mea arata divin după ce iese de la salon ❤❤❤🐩
Locații recomandate