/Bucuresti/Veterinar

Crivet Titan

Bloc B2, Aleea Lunca Bradului 1, București, România

Crivet Titan
Veterinar
4.5
140 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C5F6+7G București, România
+40 31 420 3412
crivet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen292 zile în urmă
Bună ziua ,am avut o experiență excelenta 🏆am întâlnit o echipa de oameni profesioniști ,am ajuns cu cățelușa mea ,care trebuia operata ,după vizite făcut la un alt cabinet am găsit acest cabinet veterinar Crivet Titan ,unde am întâlnit o, pe Dna doctor ,extraordinar de cumsecade și o bună profesionista colaborând cu dnul doctor chirurg ,au făcut o echipa grozava 👏 operând-mi cățelușa , o experiență excelenta la superlativ ***** .Mulțumesc din suflet acestei doamne doctor și dnul doctor chirurg o echipa grozava🏆 !!!
Popescu Mariana
Popescu Mariana2 ani în urmă
Doctorii sunt foarte bine pregati si mari iubitori de animale.
Dany Halford
Dany Halford2 ani în urmă
5☆☆☆☆☆.Profesioniști.Empatici.Joviali.Preturi ok,probabil unul dintre cele mai bune cabinete de pe întreg teritoriul sectorului 3.Clar!!! RECOMAND♥️💥🙏
Robert-Nicolae Cimpian
Robert-Nicolae Cimpian2 ani în urmă
Exagerat de scump.
Un carnet de sănătate doar hârtie nimic plastifiat.
Betadina dată pe o rană + un colier = 180 de lei
BIANCA-GEORGIANA ROTARESCU
BIANCA-GEORGIANA ROTARESCU2 ani în urmă
Groaznic!
Ar face orice numai sa scoata bani in plus de la tine, si asta fara a face intr-adevar ceva animalutului tau. Efecuteaza proceduri suplimentare fara sa intrebe inainte, fara sa fie de fapt nevoie, fara sa spuna macar ce fac! Iar apoi, te taxeaza mult.
Ștefan OPREA
Ștefan OPREA2 ani în urmă
De când ați mutat cabinetul în cealaltă parte, nu vă prind deloc. Ați realizat un program care pentru mine pur și simplu nu funcționează. Dar e ok, o să merg în altă parte. Tot respectul pentru medicii din cabinet, dar nu au deloc înțelegere și ajutor din partea domnului proprietar pentru care a ajuta animalele este doar o afacere. Un ecograf modern se poate? Un tensiometru veterinar? Un injectomat ceva mai "tânăr" de 10-14 ani și care nu are probleme cu contactele? Aș dori în special să ofer mulțumiri medicului Mihai Cereaciuchin, Lany vă dorește tot binele din lume de acolo de unde este.
Antonia Nicu
Antonia Nicu4 ani în urmă
Medicii de aici sunt cu adevărat profesioniști. Am lucrat cu domnul dr. Cereaciuchin Mihai și a avut grijă de pisicuța mea cu multă răbdare, dedicare și măiestrie, așa încât tratamentele și soluțiile propuse de dumnealui i-au salvat pisoiului ochii. Atunci când am ajuns în cabinet cu pisica luată de pe stradă, avea atât de mari probleme cu ochișorii și o infecție foarte puternică în tot trupușorul deshidratat și slăbit, încât toți oftalmologii propuseseră (cu rezerve că are să supraviețuiască mai mult de câteva zile) scoaterea globilor oculari, dar schema de tratament a dat roade și pisicuța este acum sănătoasă. Mai mult, am păstrat legătura cu domnul doctor, ajutându-mă de câte ori am probleme cu pisoiul. Este un veterinar cu adevărat dedicat și inspirat. Aș vrea să îi mulțumesc de fiecare dată când văd cât de fericit și sănătos e acum pisoiul pe care îl adusesem mai mult mort decât viu domnului doctor.
Claudia Comsa
Claudia Comsa2 ani în urmă
Experienta mea cu aceasta clinica a fostbuna extraordinara! Am vorbit cu Domnul Doctor Cereaciuchin Mihai care a venit de acasă a doua zi de Paști pentru a îmi consulta cățelușa care făcuse o alergie destul de urâta! Profesionalismul de care a dat dovada a fost unul demn de laudat la fel ca și grija și modul in care a fost tratat animăluțul meu! M-am bucurat sa dau peste un asemenea medic care sa-mi explice atât in termeni medicali cât și in termeni uzuali cauzele și ceea ce s-a întâmplat cu Thara! Domnul Doctor este doctorul pe care eu îl căutam de mult pentru cățelul meu!
Recomand cu încredere!
R tina
R tina2 ani în urmă
Mii de multumiri inca o data domnului doctor Cereaciuchin Mihai ce i-a pus diagnosticul corect pisicii mele si i-a dat tratamentul potrivit dupa multe alergaturi alte cabiente. Fara dansul nu as fi reusit sa pun pisica pe picioare. Daca aveti nevoie de un medic veterinar cu experienta, cunostinte si rabdare inca sa explice, nu doar sa va ia banii mergeti la Crivet, un cabinet veterinar pe care il recomand cu mare bucurie!
Locații recomandate