/Bucuresti/Veterinar

Clinica Veterinara Animus Rahova

Calea Rahovei 251-253, București 050897, România

Clinica Veterinara Animus Rahova
Veterinar
2.9
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C38G+2X București, România
+40 724 744 159
animusvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ranya Anca
Ranya Anca2 ani în urmă
O Echipa de doctori si asistenti profesionisti. Am fost cu pisicuta mea de 3 ori si au facut o bine. De cate ori i am sunat , au vorbit foarte frumos.
Recomand.
Madalin Niky
Madalin Niky2 ani în urmă
E mult prea mult denumirea de cabinet veterinar.
Personal necalificat, nu sunt profesioniști din nici un punct de vedere, mi a murit cățelul și nici macar nu sunt în stare sa își asume vina.
NU RECOMAND!
Diana Nicoleta
Diana Nicoleta2 ani în urmă
NU RECOMAND!
Personalul neprofesionist și o mizerie de nedescris. Doamna doctor,(cea grasuta și antipatica) îmbrăcată de strada și cu copilul după ea în tura de noapte are un vocabular execrabil. Animalele sunt lăsate singure pe timp de noapte și nesupraveghiate. Costurile sunt foarte mari și condițiile de cea mai proasta calitate.
Rușine!
Daniel Niculae
Daniel Niculae2 ani în urmă
Nici macar o steluta nu merita aceasta mizerie de cabinet veterinar.
NU RECOMAND!
Karma Karma
Karma Karma2 ani în urmă
Mii de mulțumiri echipei Animus și mai ales din partea lui Papy (Chihuaua), va mulțumim din suflet pt tot ce a-ți făcut pt noi mai ales pt micuțul Papy
Gabriela Ciorobea
Gabriela Ciorobea2 ani în urmă
Mulțumesc din suflet întregii echipe, pentru grija, implicarea, devotamentul și sinceritatea, dnelor doctor Ionela și Iulia! Deși, cățelul meu Oscar, a ajuns într-o stare gravă la clinică, au luptat până la capăt. Din păcate noi am pierdut lupta, dar sunt convinsă că mulți alți pacienți, datorită lor, se vor putea bucura în continuare de viață, alături de stăpânii lor. Toate cele bune vă doresc!
Octavian P
Octavian P2 ani în urmă
Nu recomand decât în ultima instanta pentru ca este non stop !
Cristina Elena
Cristina Elena2 ani în urmă
Am fost la aceasta clinica cu prietenul meu cu pisicuta noastra de 1 an care vomita si avea Diaree, i au luat febra si i au administrat niste injectabile timp de 3 zile in acea zi se simtea exemplar pisicuta dar urmatoarea zi avea aceleasi simtome doar ca in plus facea cu sange am dus o iar la clinica i au facut un test de boli infectioase 2 liniute din 3 erau pozitive avea panleucopenie si corona a fost internata la ei tinuta pe perfuzii cica c forte timp de 3 nopti doctorii ne spuneau ca nu e asa rau ca sansele sa traiasca sunt de 50% ca nu se stie, in fiecare zi ne duceam chiar si de 2, 3 ori sa o vedem era tinuta intr un incubator, ea avand corona respira foarte greu si nici nu avea aer destul in acel incubator. Cand ne am dus a 2 a zi era foarte rau se vedea pe ea, era foarte murdara ea fiind pisica si ele fiind foarte curate ca animale, doctorul ne spunea ca se simte din ce in ce mai bine desi nu era asa. A 3 a zi o spalasera era curata se vedea ca se simte mai ok din cauza ca era spalata si ei ne spuneau ca se simte mai bine decat ieri. A 4 a zi am primit un telefon de la ei pe la 9 dimineata ca pisicuta a murit din cauza ca a intrat in stop cardio respirator nici macar nu ne au recomandat un sirop pentru imunitate.
Propun sa se faca pet shop in loc de veterinat ca ei asta sunt mai mult.
Ei nu stiu cata durere este in sufletul nostru mai ales ca in alta parte o puteam salva...
Locații recomandate