/Bucuresti/Veterinar

Promedica Vet

Strada Petre Liciu 30, București 040308, România

Promedica Vet
Veterinar
4.6
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C485+VQ București, România
+40 21 330 3424
promedica-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–15
Duminică: 10–15
Scrie o recenzie
Stella Badea
Stella Badea2 ani în urmă
UPDATE la răspunsul celor de la Promedica Vet (adica dl. Mihalcea):

Nu va mai deranjați, am fost cu el in ALTA PARTE si am avut REZULTATE EXCELENTE inca din primele zile de tratament.

Si încercați sa nu mai mințiți in răspunsurile de la review-uri.
________
Din nefericire, dl. Mihalcea a fost depășit de situația de sanatate a labradorului nostru, Max.
Descoperind problema de sanatate a lui Max, respectiv artroza si displazie de cot, dumnealui ne-a îndrumat către un tratament cu 20 de injecții cu Alflutop si pastile Megaflex.
Inainte de a începe acest tratament, i-a mai facut o injecție (la rugămintea mea) care sa-i mai diminueze din durere si care nu a avut nici un efect.
Dupa ce am urmat tot tratamentul, starea câinelui nostru NU S-A ÎMBUNĂTĂȚIT DELOC, ba chiar a inceput sa șchiopăteze si mai rau.
Atunci cand am sunat la cabinet sa ii spun dlui. Mihalcea acestea întâmplate, dumnealui cu o aroganta ieșită din comun, mi-a spus ca nu stie despre ce caine este vorba, ca dumnealui vede multi câini pe zi.
Aproape ca m-am simtit certată pentru ca nu i-am spus dupa primele injecții ca nu sunt imbunatatiri ale stării de sanatate.
Cu alte cuvinte, eu am fost de vina ca TRATAMENTUL LUI NU A DAT REZULTATE.
Opțional, ii mai puteam face si niste ședințe cu laser, pe care nu i le-am facut, dar erau, repet, OPTIONALE si foarte scumpe. Si pentru acest lucru am fost de vina ca starea lui Max nu s-a îmbunătățit.
Drept urmare, nu am mai dorit sa mergem la acest cabinet pentru inca un consult, întrucât încrederea este deja 0.
George Ercus
George Ercus2 ani în urmă
Un veterinar foarte bun și competent. Preturi corecte. Simți că sunt oameni iubitori de animale.
Recomand cu căldură.
Denise Mirita
Denise Mirita4 ani în urmă
Dl dr Mihalcea este un profesionist pasionat de ceea ce face și foarte experimentat. Vom mai apela cu siguranță la dânsul.
Din păcate, dânsul a intrat în concediu și noi având în tratament un pisic cu ceva mai complicat care trebuia sondat, am fost nevoiți să căutăm alt cabinet fiindcă colega lui nu este la fel de experimentată motiv pentru care nici nu pot acorda 5 stele.
Neu lucian
Neu lucian2 ani în urmă
Profesioniști desăvârșiți,doctori plini de empatie și dragoste pentru prietenii noștri necuvântători
Gravity Oxygen
Gravity Oxygen2 ani în urmă
Este clar ca domnul doctor are cunostinte vaste pe care le expune verbal proprietarului insa in practica nu pare la fel de profesionist. Am mers la dansul cu o pisica diagnosticata cu cistita i s-a facut o ecografie (150 de lei) in urma careia mi s-a spus ca are nisip si ca trebuie facut acum test de urina. Daca nu se deschidea veterinarul meu la care merg de ani de zile poate acum inca imi supuneam pisica la tratamente inutile. A facut ecografie pe aparat mult mai modern si erau de fapt celule epiteliale. Am urmat cu o analiza de urina si nu au fost gasite nici bacterii nici litiaza. A urmat tratament cu niste suplimente si s-a rezolvat.
PS: Domnul doctor va v-a spune ca pisicile nu pot lua tratament cu pastile ca le vor vomita si ca cel mai sigur este sa bateti drumu de 100 de ori sa ii faca dansul injectabil. Am experienta cu multe pisici care au primit tratament oral si nu mi s-a intamplat niciodata sa vomite pastila. Alta poveste pentru pacienti creduli
Alexandra Geageac
Alexandra Geageac2 ani în urmă
Am fost pacientii cabinetului timp de 4 ani si am fi ramas asa daca nu ne-am fi mutat din Bucuresti.
Ne-au ajutat cei doi labradori (si implicit pe noi) cu tot ce a fost nevoie de-a lungul timpului. Pornind de la lucrurile "banale", precum schema de vaccinare, sfaturi de deparazitare, analizele anuale si recomandarea unor suplimente pentru ameliorarea durerilor in cazul unei displazii de sold sau pentru imunitate pana la tratarea otitelor si a conjuctivitelor, cusutul taieturilor, castrarea masculului si ajungand la lucruri mai serioase, precum o ruptura musculara, extirparea unei formatiuni de pe un mamelon si, cea mai recenta, babesioza, experienta lui Bogdan si entuziasmul Alexandrei ne-au facut sa apelam de fiecare data cu incredere la cabinet.
Amandoi sunt doi medici competenti, pasionati, care iubesc animalele si care lucreaza cu drag. Au avut rabdarea sa imi explice, de fiecare data, despre ce este vorba si ce putem face, in cuvinte astfel incat sa inteleaga si o persoana din afara sferei medicale.
Sunt sigura ca mai sunt foarte multe lucruri bune de spus care imi scapa in acest moment, cum ar fi ca mi-au raspuns de fiecare data la telefon sau ca au revenit ei, in cazul in care nu au putut raspunde sau ca in cazuri grave ne-au primit si in afara programului de lucru.
Va multumim pentru tot si speram ca si in noua locatie sa gasim pe cineva cu care sa comunicam cum am facut cu voi! ❤️
Mihai Vintila
Mihai Vintila2 ani în urmă
Vă vine să credeți acum 19 ani și 3 luni am întrat pe ușa acelui cabinet, un doctor tânăr nea poftit înăuntru și nea consultat cățelul nostru, o cheamă Petty. Acum 9 ani a fost operată de Bogdan de o tumora urâtă și doar el credea ca o să scape și nu numai ca a scăpat dar trăiește și acum. Un om și doctor deosebit. Să nu te schimbi doctore.... cu drag Mihai Vintila
Liliana nechifor
Liliana nechifor2 ani în urmă
Multumesc domnului doctor Bogdan Mihalache, m ati suportat cu N rugaminti, si prieteni! 🙏 Recomand cu drag!
Locații recomandate