/Bucuresti/Veterinar

Cabinet Veterinar Urban Vet

Șoseaua București - Târgoviște nr.15, București 013502, România

Cabinet Veterinar Urban Vet
Veterinar
5
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G25C+XH București, România
+40 741 139 872
urban-vet.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–15
Duminică: 10–13
Scrie o recenzie
Mihaela Burlacu
Mihaela Burlacu2 ani în urmă
Servicii de calitate și implicare totală din partea domnului doctor!
Îl recomand cu mare încredere!
Vă mulțumim, d-le doctor!
Nina B.
Nina B.4 ani în urmă
Pisicii nostri sunt fericiti si sanatosi (si) datorita grijii pe care o are pentru ei dr. Alexandru Prosi de la Urban Vet.
Locuim aproape de cabinetul veterinar si ne consultam des cu dl. doctor, la cele mai mici simptome sau chiar.... rasfaturi ale 'baietilor' nostri. Sunt trei: Loki, Roni si Ginger.
Pe langa acestia trei, Dr. Prosi ne-a mai ajutat si la vaccinarea, deparazitarea si castrarea altor pisici, pe care le-am ingrijit de pe strada, impreuna (Luc, Ninu si Oscar, cei mai recenti).

Este un mare confort emotional sa stii ca ai langa tine un doctor atat de saritor, profesionist si atent. Atat de rabdator, mai ales, la zecile de intrebari cu care il bombardam, in grija pe care o avem pentru pisicii nostri...

Programul cabinetului este foarte potrivit pentru noi, pentru ca este pana la ora 8 seara si in weekend, sambata si duminica.
Preturile sunt corecte si chiar mai ieftine decat in alte parti, pe anumite operatiuni cheie. Are contracte pentru analize cu laboratoarele importante din tara si aparatura avansata.
Testele importante si cele de sange le poate face pe loc, in cabinet, ceea ce asigura un mare confort emotional, nefiind nevoie sa alergi in alte parti ca sa afli ce il supara pe pisic...

Il vezi, din prima interactiune cu pacientul, ca dr. Prosi iubeste mult animalele si ca le acorda o atentie deosebita. Acest criteriu este foarte important pentru noi.

Am scris atat de multe detalii pentru ca suntem, cu adevarat, bucurosi ca este in viata noastra un cabinet veterinar atat de bun si de incredere.

Recomandam cu incredere, asadar.
Adrian
Adrian4 ani în urmă
Recomand cu caldura
Super profesionisti
Multumim pentru rabdare si atentia acordata
Florina Andreea Pascu
Florina Andreea Pascu4 ani în urmă
Un cabinet curat cu aparatura moderna. Dl. Dr. Prosi este grijuliu si serios, un mare iubitor de animale.
Recomand cu căldură!
Georgiana Radulescu
Georgiana Radulescu4 ani în urmă
Un cabinet veterinar unde merg cu mare incredere pt. ca dl. dr. Prosi este un profesionist si foarte dedicat meseriei. Recomand cu drag!
Alex Prelipceanu
Alex Prelipceanu2 ani în urmă
Recomandam cu caldura cabinetul Urban Vet.

Pisicul nostru Mogly traieste datorita domnului doctor Alexandru Prosi de la Urban Vet. Cu toate ca am ajuns cu Mogly aproape mort, domnul doctor a reusit sa-l salveze cu mult profesionalism, atentie, dedicare si rabdare.

Acolo unde se pune suflet, rezultatele bune, chiar peste asteptarile noastre nu au intarziat sa apara. Ii multumim domnului doctor pentru toata atentia si grija fața de pisicul nostru.

Cabinetul este curat, dotat cu echipamente super si frumos ordonate.
Diana Tuas
Diana Tuas2 ani în urmă
Recomand cu toata caldura acest cabinet. Spre deosebire de alti medici veterinari, dl.dr.Alexandru Prosi analizeaza fiecare caz cu seriozitate si rabdare, cautand mereu cel mai bun tratament pentru "pacient".
Cabinetul este nou, curat, bine dotat (se pot efectua multiple analize de sange, ecografii, cuprinde o sala de operatii, o farmacie veterinara si un petshop), iar preturile sunt mai mult decat acceptabile pentru serviciile pe care le ofera.
Mircea Maieru
Mircea Maieru2 ani în urmă
Cel mai bun cabinet veterinar din zona. Doctor foarte binevoitor și extrem de priceput. Recomand cu încredere !
Locații recomandate