/Bucuresti/Veterinar

TRI VET MOSILOR FARMACIE VETERINARA

Calea Moșilor 59, PARTER, București 030149, România

TRI VET MOSILOR FARMACIE VETERINARA
Veterinar
4.8
111 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4M5+J2 București, România
+40 755 053 719
tri-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Mihaela Dragne
Mihaela Dragne2 ani în urmă
Imi place cabinetul acesta prin simplul fapt ca au toate medicamentele de care aveam nevoie si nu le-am gasit pe nicaieri ori le comanda si vin repede. Pana si mancarea speciala de dieta pe care iar n-am mai gasit-o pe nicaieri o aveau . 😍😍😍
Ana Serban
Ana Serban2 ani în urmă
Multa grija și promptitudine
Alexandru Gheorghe Visinoiu
Alexandru Gheorghe Visinoiu2 ani în urmă
Pentru timpul meu risipit pe drum pana la voi, va fac si voua un cadou. Cand cineva vine sa ceara medicamente de animale, nu vine sa le ceara sa faca rau. Poate cine e la tejghea se oboseste sa intrebe si altceva decat daca ai reteta.
Claudia Lecu
Claudia Lecu2 ani în urmă
Personal foarte dedicat, amabil, multă grijă pentru animale. Doctori adevărați cărora le mulțumesc pentru tratament si diagnostic. Blacky a făcut faringita dar în urma tratamentului de aseară deja se simte bine. Prețuri decente servicii ireproșabile, mulțumesc.
Daniela Florea
Daniela Florea2 ani în urmă
Nu stiu cum de are rating atât de bun, te jecmanesc cat de mult se poate. Suni sa faci programare pt analize pt sterilizare, iti spun ca dai 130 lei,dar duci animalul la analiza și afli ca dai 280, in condițiile în care nu s a schimbat absolut nimic în informațiile date de tine. Doar pt ca n ai vrut sa sterilizezi animalul la ei. Si nu e singura situație în care m au stors de bani, m au pus sa dau 60 lei pe o schema de vaccin, în condițiile în care știam deja când trebuie deparazitata și vaccinata și m am dus doar pt un prim vaccin. Evident ca schema n am folosit o la nimic. Si tot asa, numai sa atunci cu bani, cam la asta se rezuma activitățile veterinare. Dar aici clar nu ma mai întorc. Nu recomand.
Beatrice Lazar
Beatrice Lazar2 ani în urmă
Disponibili si profesionisri.
Ana Muresan
Ana Muresan2 ani în urmă
Domnul doctor Cătălin Ștefan Nitu, un om minunat, deosebit care empatizeza si ofera solutii profesionale, etice și concrete ! Pentru un consult profesional și exact recomand din inima celor care au nevoie!!!!!!!
Omul si doctorul acesta poate sa schimbe percepția iubitorilor de animale care au avut experiențe neplăcute.
Va multumesc +!!
Andreea Sturdza
Andreea Sturdza2 ani în urmă
Medici foarte buni, școliți de cei mai buni veterinari din Romania, comunicativi si binevoitori. În magazin găsești o gama variată de produse. Recomand cu căldură.
Locații recomandate