/Bucuresti/Veterinar

AlcorVET

Strada Moinești 5, București 077042, România

AlcorVET
Veterinar
5
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2M9+4X București, România
+40 721 188 489
alcorvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–13
Scrie o recenzie
Andreea Ilie
Andreea Ilie2 ani în urmă
Mergem la acest cabinet de când avem cățelușa. Luna a fost tratată de fiecare data cu grijă și atenție la detalii. Am primit îndrumări cu privire la alimentație, vaccinuri și igienă. În acest an, Luna a avut și o "tuse inversă", am mers în toiul nopții la o clinica non-stop, care ne facuse o schema de tratament ce ar fi dus la peste 2000 lei. A doua zi, la prima ora eram la medicul veterinar de la AlcorVet care ne-a liniștit si in câteva zile ne-a tratat cățelușa cu nici macar un sfert din banii propuși de clinica non-stop...Ulterior, am sterilizat cățelușa care la cateva ore de la operație era jucăușă, manca și se deplasa fara probleme.
Mulțumim, AlcorVet pentru grija și profesionalismul cu care ne tratați animăluțele!
Roxana-Andreea Turcin
Roxana-Andreea Turcin2 ani în urmă
Excelent! Preturi bune si dl. Doctor minunat! Multumim!🐈
Fiv Pmi
Fiv Pmi2 ani în urmă
Exceptional! Am fost cu catelusa la sterilizat, operatia a fost foarte reusita, incizia mica, iar recuperarea uimitor de rapida. Atat domnul Doctor cat si sotia dansului, isi fac meseria cu mare profesionalism.
Alexandra S
Alexandra S2 ani în urmă
Am întâlnit cei mai buni doctori, dar in primul rând doi oameni minunați care își fac meseria cu seriozitate și dedicatie. Deși nu suntem aproape de adresa, venim din zone diferite ale orașului pentru ca noua ne plac serviciile oferite de acest cabinet. Domnul doctor ne-a ajutat cu anumite afecțiuni pe care le-a avut pisicuța noastră,ne-a îndrumat in perioada când pisica a rămas gestantă și am ținut legătura cu dansul pe toată perioada și in momentul fătării, am fost cu puii tot la domnul doctor. Tot dansul ne-a ajutat și cu sterilizarea pisicii și totul a decurs foarte bine! Eu recomand din suflet acest cabinet și acești oameni minunați! Mulțumim încă o data pentru tot sprijinul acordat!
Francesca Dobos
Francesca Dobos2 ani în urmă
Am venit la acest cabinet cu cei doi pisoi dupa mai multe experiente mai putin placute la alte cabinete. Pot sa spun ca in sfarsit am gasit locul unde pot sa duc pisicii si sa am toata increderea ca sunt pe maini bune. Sunt extrem de multumita de dr doctor Marin si doamna dr Breza, care au fost mereu extrem de atenti cu animalutele, rabdatori si ne-au ajutat cu cele mai bune sfaturi si solutii pentru ei.
De asemenea, am apreciat ca acest cabinet veterinar nu este doar un business cu focus pe a face bani, ci primeaza binele animalutului si domnii doctori pun cu adevarat suflet in a-i ajuta. Recomand!
Ștef Design
Ștef Design2 ani în urmă
De câteva luni gașca mea de blănoși se află în grija și sub supravegherea echipei AlcorVET, compusă din oameni profesioniști care își fac meseria cu dăruire, devotament și respect.
Am găsit întâmplător cabinetul și am rămas impresionată de felul în care îi tratează pe micii pacienți necuvântători.
Primesc cu brațele deschise pe oricine întâmpină probleme cu companionii lor.
Sunt deschiși și răspund cu blândețe și răbdare la orice întrebare legată de animale...etc.
Servicii de calitate. Oameni de 7 stele.

Vă provoc să îi cunoașteți!
Nicoleta Chirea
Nicoleta Chirea2 ani în urmă
Am ajuns si eu astazi la AlcorVet si rezonez cu celelalte pareri pozitive. Nimic nu a fost pe fuga, mi s-a explicat tot ce i s-a administrat pisicutei, ce sa fac sa preintampin ceea ce i se intampla, totul ca la carte. Recomand cu drag acest cabinet si pe dl. Doctor Marin.
Alexandra Elena
Alexandra Elena2 ani în urmă
Foarte priceputi in ceea ce fac, mi-am castrat cei 2 iepurasi la ei si tot in acea zi au inceput sa si alerge prin casa.
Locații recomandate