/Bucuresti/Veterinar

Clinica Veterinară FlipperVET

Bucuresti- 10876, Bulevardul Dinicu Golescu 11, București 010863, România

Clinica Veterinară FlipperVET
Veterinar
4.5
206 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RH+VJ București, România
+40 721 000 112
flipper-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Claudia Claudita
Claudia Claudita2 ani în urmă
Aceiasi problema ca si la 3vet . Nu au vrut sa acorde ajutor( contra cost desigur ) unui biet animal ranit :-( foarte urat .
Dansi nu se pot deplasa. :-(
Steflea Jeni
Steflea Jeni2 ani în urmă
Pe iubitul nostru Ciulici(fost catel al strazii) l am salvat dupa ce a avut ghinionul sa l loveasca masina.Dl doctor Bogdan i a salvat viata amaratului nostru. Pe langa profesionalism, siguranta ,calitate, aici am intalnit oameni cu suflet mare si multa compasiune fata de animale VA MULTUMIM❤ recomandam cu drag acest cabinet veterinar
Aliosca Bilder
Aliosca Bilder2 ani în urmă
Lady este întotdeauna tunsa cu grija, sunt foarte mulțumit de serviciile cabinetului veterinar
Colectivul este de nota 10
Maya Naboulsi
Maya Naboulsi2 ani în urmă
Singura clinica unde am primit un diagnostic corect pentru pisicuta. Am avut parte de profesionalism si empatie.
Florin chirea
Florin chirea2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere sunt niște mizerabili fără suflet ahtiați doar pentru obținerea banilor cu orice preț. Evitați i pe cât puteți de mult , o pisica scottish fold am luat o de la ei moarta , după ce am achitat mai mult de 4000 de lei sa o țin în viata o luna de zile . Mi am achiziționat un cățel yorkshire terrier, l a consultat inițial și totul a fost ok având deja primul vaccin facut ,m am dus intr o zi de luni la ei după ce cățelușul a vomitat si a facut diaree cu o seara în urma după ce i au facut o serie de teste i au spus soției ca are parvoviroza si ca sunt șanse 50 -50 sa trăiască, le am spus ok facem tot ce este posibil ca sa il facem bine . Atentie cățelușul avea aproape 3 luni . Dupa ce timp de 5 zile i au administrat toate medicamentele posibile (il duceam dimineata la 8 si il luam seara la 8 30 ) o suna vineri seara pe sotia doctorul criminal sa ii spună sa venim sa il luam ca ei nu au ce sa ii mai facă întrucât întra în convulsii ei nu il pot tine peste noapte . M am dus sa il iau nici măcar nu avea fisa de internare făcută sau analizele printate , mi au făcut cica scrisoare medicala (4 rânduri scrise cu pixul pe o foaie a4 cu medicamentele administrate si pusa o stampila, totul pana mi a completat foaia a durat 30 min :)) atentie cățelușul fiind în stare critica ) le am achitat încă 300 de lei ,total 1500 lei pt 5 zile ca să îmi omoare cățelușul. Am luat legătura telefonic cu o alta clinica din Militari ca sa il duc la ei afland ca ... cățelușul nu trebuia dat seara acasă ci monitorizat în permanenta , i am spus "doctorului "Vlad la care el susține ca a mai procedat asa si cu alți catei si unii au scăpat unii nu . Doctorul acesta este total neprofesionist ar trebui sa se lase de meseria asta , pur și simplu putea sa imi zica de la început, nu putem sa va ajutam mergeti în alta parte , dar banul este important !!!! O sa fac toate demersurile sa ii trag la răspundere. Poate am /poate nu am dreptate , dar din punctul meu de vedere nu au procedat corect...Sfatul meu evitați-i pe cat puteți, sunt deja trecut prin 2 cazuri !!!!!!!!!!!
Marian Sasu
Marian Sasu2 ani în urmă
Totul este curat dar oameni fara suflet din pacate. Inteleg ca e o afacere dar nu cred ca saraceste nimeni sau da faliment daca ajuta un animal al strazi. Am fost sa intreb daca ma poate ajuta cu pastile pentru o pisica bolnava(contra cost), la care raspunsul a fost sa o aduc la consultatie (120Ron) + tratament si radiografie. Am spscificat clar ca e o pisica de pe strada si e bolnava. Nu imi permit sa platesc 120 ron consultatia. Am gasit la alt cabinet oameni care nu au stat pe ganduri si au ajutat. Deci nu recomand! Am pus cateva poze cu pisicuta!
Maryan Dan
Maryan Dan2 ani în urmă
Gasesc oricind medicamentul cautat, si un sfat avizat.
Anna Watson
Anna Watson2 ani în urmă
5 STELE SUNT PUȚINE PENTRU MODUL ÎN CARE ÎȘI FAC MESERIA.
După cea mai neplăcută experiență trăită vreodată la un cabinet veterinar, Metropolitan Vet, la polul opus am dat de FlipperVet printr-o cunoștință. La început, am fost destul de sceptică, însă personalul de aici a dat dovadă de profesionalism, dedicare, corectitudine, fiind în același timp și foarte respectuos. Am fost cu cățelușul meu pentru primul detartraj și pot spune cu mâna pe inimă că am fost pe deplin mulțumită - micuțul patruped și-a revenit încă din ziua anesteziei, dințișorii sunt perfect curați, a fost tratat, exact ca și celelalte animăluțe care erau acolo, cu extrem de multă blândețe. Așteptând să îmi pot lua cățelul acasă, am observat cum deschideau cuștile unde erau animăluțele ai căror stăpâni nu erau prezenți și le mângâiau, fapt care efectiv m-a cucerit.

În plus, nu am simțit nicio clipă că ar face marketing, în sensul că nu sunt acel tip de clinică unde ți se bagă pe gât produse, din contră. Au fost foarte disponibili și la telefon, când i-am sunat de câteva ori pentru a le comunica starea cățelulului meu de după anestezie, explicându-mi simptomele și liniștindu-mă. Același lucru s-a întâmplat și la cabinet, când mi-au înlăturat cu răbdare orice nelămurire. Voi reveni cu încredere ori de câte ori va fi nevoie, fiindcă am certitudinea că echipa de aici este tot ceea ce un proprietar care vrea binele animalului său de companie, are nevoie. Prețurile sunt exact ca cele pe care le comunică inițial, neintervenind parametri-surpriză pe parcurs.
Locații recomandate