/Bucuresti/Veterinar

Centrovet Bucureşti - Clinică Veterinară - NON STOP

Strada Aristide Pascal 52, București, România

Centrovet Bucureşti - Clinică Veterinară - NON STOP
Veterinar
4
661 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4FJ+3G București, România
+40 21 322 4841
centrovet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Maria1 an în urmă
Aceasta clinica se va inchide ptr lipsa de profesionalism, ptr. preturile exagerate si ptr apetenta ptr injectii. O reactie gastro se trateaza cu 2600 lei la ei in clinica, cu medicatie bazata exclusiv pe tratament injectabil. Nu exista afectiune care sa nu necesite 3-4 injectii. Labradorului meu i s-a declansat o mastocitoza de la injectiile administrate inutil de aceasta clinica. Cu diagnosticul in mana de la facultate, au contestat biopsia pe motiv ca era prea tanar (2ani) si au propus : injectii!!!
Iulia Padure
Iulia Padure2 ani în urmă
Personal rece si distant! Am apelat la această clinică deoarece era printre putinele deschise pe 1 ianuarie, dar am fost foarte dezamăgită de comportamentul si atitudinea personalului de gardă, in special medicul nu a arătat nici un pic de empatie față de suferința animalului și nici nu a putut (s-au nu a vrut) să ne dea nici o directie de investigare a problemei. Pentru consultatie nu a facut nimic decât i-au laut temperatura si ne-a dat o rețetă, deoarece am refuzat sa facem mai multe analize costisitoare, doar ca sa își dea el seama despre ce este vorba, când de fapt la altă clinică unde am ajuns mai târziu în aceeași zi ne-au recomandat imediat o analiză la presupusa problemă, care s-a și confirmat. Nu recomand această clinică. Preturi mari și atitudine zeflemitoare.
Secret Paradise
Secret Paradise2 ani în urmă
Folosesc aceeași schema de tratament pentru toate afecțiunile. Perfuzie și 5-7 injecții. Indiferent ca sunt otrăviri, viruși, indigestii.. Etc.. Asistentele fac toată munca, medicii abia se deplasează în caz de forță majora, mor animalele pe capete la costuri exagerate. Sa va fie rușine. Dacă sunteți medici trebuie sa va faceți meseria la cea mai înaltă calitate, voi nu aveți voie sa umblați cu jumătăți de măsură. Dacă nu sunteți capabili, angajați oameni noi care iubesc animalele mai mult decât banii și vor sa le facă bine. Sa va fie rușine..
Lucia ATANASIU
Lucia ATANASIU2 ani în urmă
nu inteleg comenatariile rauvoitoare. sau ma rog, poate credeti ca doctorii trebuie sa fie niste zei care sa va intinda covorasul rosu la intrarea in clinica . Eu chiar am avut o experienta foarte buna la aceasta clinica, dar si persoanele carora le-am recomandat sa mearga aici nu stiau cum sa-mi mai multumeasca, dupa ce era sa le moara cateii pe la alte clinici. Numai cuvinte de lauda am pentru Centrovet! Felicitari!
Diana Maria Constantinescu
Diana Maria Constantinescu2 ani în urmă
Am avut experiente neplacute la aceasta clinica
S a pus un diagnostic desi el nu exista
Lipsa de respect din partea personalului medical.
Este doar o afacere pt proprietar
Daca va iubiti animalele evitati l pe Dr Rugina
Xeni Irdachescu
Xeni Irdachescu2 ani în urmă
Promptitudine, profesionalism, rabdare, empatie. Am ajuns cu pisicuta inainte de sarbatori, in stare foarte grava, in urma unei operatii nereusite (sterilizare). Multumita cadrelor medicale de aici, ne putem bucura din nou de giumbuslucurile si de dragostea ei. Multumim, Centrovet. Recomand cu placere. ❤️
Marius Radu
Marius Radu2 ani în urmă
Am fost cu catelul pentru ca nu se simtea bine, vomita si tremura. Mi-au spus ca e posibil sa fie gastrita si i-au facut tratament timp de 6-7 zile cu cate 5-6 injectii pe zi. Am vazut 4 doctori diferiti de la ei si pana nu le-am zis sa facem o radiografie ca poate are ceva corp strain in stomac, nu au facut. Si culmea, si dupa ce au vazut ca e un corp strain in stomac, i-au mai facut 6 injectii. Aici am gresit eu ca am mai acceptat sa facem asta. L-am operat de urgenta in alta parte si acum e ok.

Asadar, daca va duceti la ei, duceti-va doar daca stiti ce e de facut, ca de ce recomanda ei s-ar putea sa pierdeti multi bani fara sa faca bine animalutul.
Gabi3184
Gabi31842 ani în urmă
Neprofesionisti si cel mai rau ,sarlatani.Ar trebui sa ne organizam toti cei care am avut de suferit de pe urma serviciilor acestor sarlatani si actionati in instanta si inchisa aceasta masinarie de facut bani din inselarea clientului.Nu e posibil sa-i spui unui client care a venit cu cainele ce avea febra ca are babesioza si sa-i arati o hartie luata de pe net ca si analiza de babesioza doar sa te puna sa faci acea injectie oribila cainelui si sa te arda la pretul final.Sa va fie rusina ,si sper sa platiti pentru ce faceti aici.
Andreea Loredana
Andreea Loredana2 ani în urmă
Foarte dezamăgită. Am adus câinele la tuns, iar băiatul care se ocupa de el mi-a zis ca nu sta deloc câinele. Am intrat în sala sa-l liniștesc, ca să observ ca acesta nu a încercat nici macar o clipă sa se imprieteneasca cu el. Nu vorbea cu câinele meu deloc, doar il trăgea și se enerva! Când ii arăți unui animal foarfeca, cum crezi că reacționează? Menționez ca nu am mai avut niciodata probleme la tuns în altă parte.
Locații recomandate