/Bucuresti/Veterinar

Medvet Shop

Unnamed Road, București, România

Medvet Shop
Veterinar
4.7
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94J8+HJ București, România
+40 746 138 180
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florentina Armencea
Florentina Armencea2 ani în urmă
Am fost cu pisicul meu de 4 luni deoarece avea un ochi pe care nu l putea tine deschis și pentru un control. Pisicul primise o pastila pentru deparazitare interna de la persoana de unde l am luat și trebuia sa ii dau a doua pastilă la 10 zile însă mi s a recomandat sa ii fac injecție și sa vin la rapel după o perioada, când am venit la data propusa de veterinar nu i a mai făcut injecție și ia administrat o alta pastilă, deși aveam recomandare tot de aici sa vin sa ii fac a doua injecție. În total pisicul a primit 3 tratamente diferite pt deparazitarea interna, fără o schema completa. Pt ochi mi s au recomandat antibiotic și picături, pe care le am administrat 10 zile și pisicul tot nu și a revenit, aflând în cele din urma ca el de fapt are conjunctivita care se pare ca mai nou se tratează cu vitamine de la farmacia umana.
Nu recomand aceasta clinica, singurul scop fiind acela de maximizarea a profitului nu de a trata animalutele. Iar profesionalismul lipsește în totalitate, recomandările de tratament nevenind de la veterinar ci de la o persoana care nu are aceasta funcție. Mi se pare absurd sa indopi un pisic de 4 luni cu vitamine, pastile și tot felu de tratamente doar de dragul de a face vânzare.
Costea valeriu
Costea valeriu2 ani în urmă
Medici foarte buni! Mi-au salvat motanul după o căzătură de etajul 5, pe asfaltul din fața blocului.
Florina Iacovachi
Florina Iacovachi3 ani în urmă
E un cabinet de incredere cu buni profesioniști și iubitori de animale. Puteți beneficia atât de explicații legate de starea animăluțului, cât și sfaturi utile. Deși pisicuța mea in vârsta de 16 ani cu o afecțiune renală grava nu a supraviețuit, pot spune că s-a făcut pentru ea tot ce s-a putut neprecupețindu-se efortul sau timpul, inclusiv duminica. Recomand.
Cabinet Veterinar StarPet
Cabinet Veterinar StarPet3 ani în urmă
PETRU ANDREI Ilie - ATI PUS DEGEABA RECENZIE NEGATIVA PENTRU CA NU AM DATA PISICA SPRE ADOPTIE MAMEI DOMNEAVOASTRA( IN VARSTA DE 85 DE ANI) DAR AM MOTIVAT ACEASTA DECIZIE DEOARECE DOAMNA ARE NEVOIE LA RANDUL DANSEI DE INSOTITOR SI INGRIJIRE + CA ULTIMUL PISOIAS DETINUT DE DANSA A FOST SCAPAT PE CASA SCARII SI ARUNCAT DE LA ETAJ!!!
Andreea dinculescu
Andreea dinculescu3 ani în urmă
Cei mai profesioniști.Au grija de animalute că și cum ar fii ai lor. Rar mi-a fost să întâlnesc așa suflete .
Recomand cu căldură,,🥰💕💕💕
Cristina-Gabriela Dinculescu
Cristina-Gabriela Dinculescu3 ani în urmă
Un cabinet cu oameni foarte săritori, sufletesti si cu mare dragoste pentru animale
Florii Fuxx
Florii Fuxx2 ani în urmă
O iubesc pe doamna doctor Alina ❤ este o femeie de nota 1000 ,o iubitoare de animale cum rar întâlnești și un doctor foarte foarte foarte bun ❤
PETRU ANDREI Ilie
PETRU ANDREI Ilie2 ani în urmă
Sunteti un magazin de bătut joc față de oameni si mai ales față de batranii dornici de animale.OCOLITI ACEST Medvet Shop !!!
Locații recomandate