/Bucuresti/Veterinar

PEDAVET

Șoseaua Iancului 19, București 021715, România

PEDAVET
Veterinar
4.5
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RQ+RQ București, România
+40 722 556 492
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Victor
Victor2 ani în urmă
Preturi exagerat de mari, serviciile devin din ce in ce mai proaste, imi recomanda produse foarte scumpe care nu sunt necesare. Recent, am cumparat un sampon foarte scump care a uscat pielea cainelui, iar acum un an papagalul meu avea o bacterie care ii manca pielea, dar doctorul nu a prescris niciun tratament.

NU RECOMAND!
Alexe Vasilache
Alexe Vasilache2 ani în urmă
De 9 ani mergem la domnul dr. Daniel Parcalabescu, care are grija de cățelușa noastră. Întotdeauna a dat dovada de profesionalism, de atenție, grija și înțelegere. Cățelușa a fost operata de 2 ori de dl. doctor în timp și de fiecare data lucrurile au decurs perfect.
Rasa pomeranian
Rasa pomeranian2 ani în urmă
In calitate de crescator de animale de companie (caini rasa Spitz German/Pomeranian si pisici Persane), in ultimii ani, am solicitat asistenta de specialitate dlui dr. Daniel Pircalabescu, cand situatia a impus. De fiecare data, problemele au fost solutionate cu operativitate si profesionalism, astfel incat, animalutele mele au fost ,,reparate" ca ,,la carte"...(vindecate). Recomand sa apelati cu incredere la respectivul cabinet veterinar, atunci cand animalutul dvs se confrunta cu o problema de sanatate.
Lucaci andreea
Lucaci andreea2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea cabinetul veterinar Pedavet! Am găsit acolo un medic răbdător și priceput și o echipă caldă și primitoare.
Sunt recunoscătoare!
Costina apostol
Costina apostol2 ani în urmă
Mulțumim frumos dl Dr Parcalabescu pt serviciile de calitate și pt că mi-ați salvat și puii și pe Bella!recomand acest cabinet tuturor cu cea mai mare încredere!
Denis Ianc
Denis Ianc2 ani în urmă
Pisica mea și-a luat și mai multe arfe de când am dus-o la salon 😅... Poate o să venim mai des că e mai frumoasa tunsa ca un leuț 🥰
Vlad Z
Vlad Z2 ani în urmă
Domnul doctor este un adevarat profesionist si trateaza cu grija poznasii familiei. Multumim!
Georgiana Anton
Georgiana Anton2 ani în urmă
Clinica,foarte buna,curata,domnul doctor foarte atent cu animalutele.Suntem clientii clinicii de 12 ani si vreau sa zic ,ca nu am avut neplaceri.Catelul nostru s a bucurat totdeauna de servicii de calitate si tratamente pe masura.PS.foarte accesibila la pret.
Locații recomandate