/Bucuresti/Veterinar

IsraVet - clinică veterinara din București

Bulevardul Basarabia 28, București 022113, România

IsraVet - clinică veterinara din București
Veterinar
4.9
962 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JV+M2 București, România
+40 21 320 5519
isravet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Gabriel Laurentiu Stefan
Gabriel Laurentiu Stefan2 ani în urmă
Echipa de oameni profesionisti cu inima buna si dragoste pentru pacientii lor. Recomandam din tot sufletul!
Oana Tugearu
Oana Tugearu2 ani în urmă
Am animalute de 30 de ani. Nu am intalnit pana acum un medic veterinar care sa isi faca meseria cu atata empatie si profesonalism. Dl Radu Ionescu este un medic veterinar care a ales aceasta meserie din pasiune pura si se vede acest acest aspect in fiecare consultatie pe care o desfasoara. La clinica este mereu coada, ca la "sfintele moaste" :-). Asta spune mai mult decat o pot spune eu in aceasta recenzie. Cel mai bun cabinet veterinar din Bucuresti, pe departe. Din absolut toate punctele de vedere.
Cornel-Claudiu Dumitru
Cornel-Claudiu Dumitru2 ani în urmă
Profesionalism și dedicare!
Mulțumesc tuturor!
Am fost cu Băsescu, motanul nostu în vârstă de aproape 22 de ani.
Valentin Anastasiu
Valentin Anastasiu2 ani în urmă
Acesti oameni minunați au readus la viață acest îngeraș.Dolly a fost salvată de (Parvoiroza).Un loc minunat. Personal calificat ,responsabil.Preturi de bun simt.
Clau andrei
Clau andrei2 ani în urmă
Am ajuns si eu la aceasta clinica, urmare recenziilor pozitive date de dvs. Pentru mine, contactul cu aceasta clinica nu a fost placut :(( Eram doar 3 persoane in clinica, dl. Radu "morfaia" guma de mestecat, se plimba cu o cutie de suc, nici macar n-a salutat...s-a mai invartit prin incapere si intr-un final a apostrofat-o pe doamna de la receptie (colega) care vorbea la telefon (nu oferea nicio informatie de specialitate, statea la taclale) reprosandu-i ca sunt oameni in clinica si ea sta la telefon. Intr-un final, dl m-a invitat in cabinet, i-am spus istoricul medical al catelului si nu a facut altceva decat sa ma trimita sa fac o ecografia...tot acolo unde am mai facut-o prima oara (???), asta in timp ce nu s-a oprit deloc din a "morfai" guma de mestecat. L-am intrebat de ce nu o face dansul si nu a spus altceva decat sa merg tot acolo sa o fac. Putea sa-mi spuna franc ca nu doreste sa consulte catelul sau ca nu are chef. Jenant comportamentul dansului, mi s-a parut o totala lipsa de profesionalism....nu mai vorbesc de maniere. Trist ca s-a intamplat asa, mai ales ca eu m-am dus plina de speranta la acest cabinet (repet, ales ca urmare recenziilor date).
Schindea Vasilica
Schindea Vasilica2 ani în urmă
Profesioniști la superlativ.
Cel mai grozav medic veterinar pe care l-am cunoscut, dr. Ionescu, și toată echipa dumnealui !!!
De fiecare dată când am avut nevoie de ajutor pentru animalului meu sau pentru alții, a fost minunat!!
Servicii excelente la prețuri fără concurență!!
Mulțumesc pentru tot, și recomand din tot sufletul!!
Adriana Popa
Adriana Popa2 ani în urmă
Am sunat la intervale/zile diferite la aceasta clinica, si nu raspunde nimeni. Pacat de atatea reviewuri bune, caci nu am avut cum sa ma conving de ele. Numai bine!
Elena Voicu
Elena Voicu2 ani în urmă
Domnul Doctor Radu Ionescu este un om si un doctor minunat!!si echipa dansului este de nota 10!!!daca vreti sa dati o sansa la viata animalutui d voastra mergeti la Isravet!
Locații recomandate