/Bucuresti/Veterinar

Spitalul Veterinar Ilioara

Str. Ilioara, nr. 16E, parter, Sector 3, București 032125, România

Spitalul Veterinar Ilioara
Veterinar
4.1
347 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C555+VJ București, România
+40 21 348 0530
spitalulveterinarilioara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andreea Lupsor
Andreea Lupsor2 ani în urmă
Am fost o singura data aici, pentru o consultatie cu dr. Florin Dumitrescu, care mi-a fost recomandat pentru o a doua parere medicala. Mi-a lasat o impresie foarte placuta, s-a comportat ireprosabil cu catelul meu usor anxios, l-a controlat atent si totul a fost ok. Din ce-am inteles, dr. Dumitrescu, care e si profesor la facultatea de medicina veterinara, este considerat un mare specialist si, sincer, n-as ezita sa mai vin la el daca apare vreo problema.
Mădălina Tofan
Mădălina Tofan2 ani în urmă
Consultație, deparazitare făcute cu mult profesionalism, informații complete și f importante pentru mine, ca proaspătă posesoare de mâță. Recomand!
Claudia Mantu
Claudia Mantu2 ani în urmă
Unde ați vazut un spital,fără medici,undevnu poti face nici măcar o radiografie.Mau trimis cu cățelul la particular .
Ioana Onu
Ioana Onu2 ani în urmă
Foarte dezamagita, am sunat sambata pentru o urgenta ortopedica, ne-au programat dupa 5 zile, iar cu nici 24 h inaintea programarii, ne-au anulat controlul si investigatiile. Am specificat ca e o situatie sensibila si necesita seriozitate, in acele zile puteam cauta alta clinica specializata la care sa-mi duc cainele, dar m-am bazat pe acea programare. Nu ni s-au recomandat alti medici sau alta solutie, decat amanarea programarii cu inca 5 zile.. nu recomand!
Petrica Dumitru
Petrica Dumitru2 ani în urmă
Doctori tineri fără experiență..
A murit cu zile Pisicul meu..
Din cauza lipsei de experiență a "doctorilor"... Trist foarte trist.. NU recomand...
Marina Ioana
Marina Ioana2 ani în urmă
Evitasem clinica Ilioara din cauza părerilor auzite și citite, însă ieri am mers cu patrupedul să se descotorosească de o căpușă și ne-a întâmpinat tânărul doctor Ursică, care-a făcut totul să fie o experiență grozavă. A avut răbdare, a acționat cu calm și drag, mi-a explicat pe-ndelete tot ce-ar trebui să știu despre câini și căpușe, m-a sfătuit și m-a convins să-i păstrez contactul și să revin cu-ncredere.
Tot așa profesioniști să avem! Lumea chiar are nevoie de ei. 🤞🏻
Laura Arual
Laura Arual2 ani în urmă
Găsind un pisoi de aproximativ 2-3 săptămâni și youtube-ul neînvățându-te chiar tot despre cum să ai grijă de un pisic atât de mic, am ajuns în urgență la aceasta clinică. Medicii sunt ok, ne-au ajutat cu câteva informații și un consult general. Fiind atât de micuț, pisicul nu a fost supus la alte analize sau tratamente. Per total medicii sunt buni (cei doi cu care am discutat noi) iar domnișoara asistentă care ne-a preluat este o tipă de nota 11. Sper să ajungă medic veterinar deoarece se vede cât de mult iubește animaluțele și cât interes își dă pentru a le trata.
Darkness Blade
Darkness Blade4 ani în urmă
Cand am plecat intr-o excursie de 6 zile am decis sa las catelusa mea la aceasta clinica (ea fiind paralizata de la brau in jos avea nevoie de un tratament special si anume golirea vezicii urinare cel putin zilnic). Nu sunt sigur ca ei i-a fost acordat acest tratament din moment ce este EXTREM DE AGRESIVA. Cand m-am intors dupa ea avea infectie urinara pentru care mi s-a acordat o reteta si care a fost tratata in cateva zile, nimic grav.
Inainte sa iau catelusa mi-au spalat hainutele si prosoapele pe care le dadusem. Catelul a fost hranit corespunzator, pretul este unul accesibil.
Locații recomandate