/Bucuresti/Veterinar

Alegria Vet

Strada Inginer Zablovschi nr. 87, București, România

Alegria Vet
Veterinar
4.8
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F35C+46 București, România
+40 722 609 634
veterinar-bucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Ana-Maria Morar
Ana-Maria Morar2 ani în urmă
Personal medical profesionist, amabil și empatic. Au răbdarea necesara sa răspundă la toate întrebările pe care le poate avea un părinte de animăluț.
Noksta bln
Noksta bln4 ani în urmă
Servicii excelente, au pus câinele pe picioare adus fiind cu patura că abia mai ridica, capul. Nu se aruncă la investigații inutile că alt cabinet veterinar doar că să îți ia banii și la sfârșit să zică sa merg la alți specialiști pentru mai multe detalii(800 lei degeaba), poți să faci o programare și nu stai 2-4 ore la rand. Nu trebuie sa mergi la alți specialiști, a fost nevoie de cardiolog a fost chemat la cabinet și a făcut investigația. Nu îți bagă pe gat medicamente la supra preț și îți dă opțiunea la unele să cumperi echivalent de la orice alta farmacie de oameni (7 lei in loc de 44 le bucata cat cerea celălalt cabinet vandute de ei). Bun simt, îmi pare rau că nu am descoperit cabinetul mai de mult. Preturi foarte bune și cel mai important îți spune cât costă investigațiile înainte să fie făcute că dacă ai un lup de 12 ani poate nu are sens sa bagi 3000 lei in tratament care durează 2 ani. Am avut 6 câini, am fost in multe cabinete dar am rămas sincer impresionat de servicii. Mulțumesc!
Daria V
Daria V5 ani în urmă
Dupa o experienta neplacuta acum cativa ani. Mi-au chinuit iepurele o saptamana in loc sa ma trimita sa-i fac radiografie. Nu mânca, tinea capul intr-o parte si scrasnea din dinti si tu decizi sa ii dai vitamine, ca hei?! Poate nu are pofta de mancare! Rusine sa va fie!!! O saptamana nu a mâncat avea 800 grame!!!! M-am dus singura la radiologie dupa ce am insistat pe faptul ca are probleme dentare la masele. Am ajuns de urgenta la alt cabinet din cauza incompetentei voastre si era sa îl pierd!!!!
Poate ati uitat, s-a intamplat acum aproape 3-4 ani!!!!
Daca nu stiti sa va ocupaţi de un animal, trimiteti-l la alt medic CAPABIL! Nu sa va bateti joc cu experimente!!! Un iepure daca nu mananca de o zi e deja caz de urgenta si, implicit indica ori staza ori probleme dentare!!!! NU LIPSA POFTEI DE MANCARE.
Cristopher
Cristopher5 ani în urmă
Apelam la Alegria Vet de fiecare data cand unul dintre animalutele noastre sau ale prietenilor nostri are vreo problema. Am aplelat la ei pentru antidot babesioza, chirurgie, ortopedie si alte probleme mai mici. Nu am fost dezamagiti niciodata!
Ioana Ciobanu
Ioana Ciobanu2 ani în urmă
DOCTORI F.BUNI .TRATEAZĂ ORICE ANIMALUT CA ȘI CUM AR FI AL LOR. MĂ ÎNCLIN IN FAȚA LOR CU MULT RESPECT.UN SPIRIT DE GLUMA ,PÂNĂ ȘI ANIMALELE MAIDANEZE FĂRĂ STĂPÂNI TRAG LA ACEST CABINET.MULT SUCCES.
Silvia Caplat
Silvia Caplat2 ani în urmă
Extraordinari! Mereu merg cu placere, este o oaza de liniste, bunatate si compasiune !
Doamna dr Braslasu este eroina noastra, ne- a salvat 3 prieteni cu blanita! La dansa se imbina perfect profesionalismul cu latura umana calda, mereu amabila, mereu disponibila, astfel ca de fiecare data ne simtim in siguranta ca am ajuns pe mainile cele mai bune! Cuvintele nu sunt suficiente pentru a- i multumi!
Silvia gavat
Silvia gavat2 ani în urmă
AROGANTA,DELASARE SI INCOMPETENTA .DR JOITA NU A RECUNOSCUT O URGENTA MAJORA PENTRU PISOIUL MEU .M-A CHEMAT LA ECOGRAFIE TARZIU DUPA CE SI-A REZOLVAT PROBLEMELE PERSONALE ,ECOGRAFIE, DEALTFEL INTERPRETATA INCORECT! DACA ESTE DEPASITA DE CAZ DE CE NU MA TRIMITE IN ALTA PARTE? ISI BAT JOC SI DE ANIMALE SI DE OAMENI FARA NICIO RESPONSABILITATE.IN CONCLUZIE PITUT PISOIUL A MURIT CU ZILE. LA ACEST CABINET SE DAU TRATAMENTE FARA A CUNOASTE PRECIS DIAGNOSTICUL,PE INCERCATE .OCOLITI ACEST CABINET UNDE AU IMPRESIA CA FAC MEDICINA VETERINARA !!
Georgiana Grosanu
Georgiana Grosanu2 ani în urmă
Multumesc din suflet oameni buni. Mi-ati salvat copilul. Ma înclin. Eu , mama lui Vera. Georgiana Grosanu.
Locații recomandate