/Bucuresti/Veterinar

PROVET INTERNATIONAL S.R.L.

Aleea Posada 7, București 051415, România

PROVET INTERNATIONAL S.R.L.
Veterinar
4.3
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C322+24 București, România
+40 759 011 034
provetinternational.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–13
Scrie o recenzie
Roxana Tincu
Roxana Tincu2 ani în urmă
M-am bucurat sa gasesc in cartier oameni frumosi si amabili, dispusi sa ajute, oameni care iubesc si au grija de animalute, chiar si fara stapan. Multumesc pentru serviciile oferite.
Radu Pantazi
Radu Pantazi2 ani în urmă
Domnul doctor este un profesionist.Recomand.
Roxana roxana
Roxana roxana2 ani în urmă
Foarte multumita de serviciile personalului de la Provet. Amabili, promti si servicii de calitate.Catelusa mea, a doua zi dupa operatia de sterilizare, zburda prin curte ca si cum nimic nu se intamplase.Preturi rezonabile.
Daniela
Daniela2 ani în urmă
Profi ! Personal amabil
Marian Oprea
Marian Oprea2 ani în urmă
Oameni de treaba care te ajuta.
SongDæ
SongDæ4 ani în urmă
Prima experiență a lăsat mult de dorit ... Am fost nevoiți să ne ținem animalul pe masa de intervenție în timpul acesteia și bineînțeles că nu am rezistat până la final datorită milei. Am primit și replica "treaba dumneavoastră, eu nu am apucat să termin, cum vreți", având în vedere că nu este firesc să participăm noi la așa ceva, fiind emoțional implicați.
A doua oară însă am avut parte de o experiență și mai groaznică. După ce am solicitat în persoană eutanasiere la domiciliu pentru un biet animal prea chinuit pentru a fi deplasat până la cabinet, ni s-a comunicat că unul dintre medici se va prezenta în acea după-amiază. Am așteptat toată ziua în zadar, urmărind neputincioși cum bietul suflet zăcea în fața noastră.
Să tratezi atâtea suflete fără ca tu să ai unul ... Rușine personalului acestei clinici! Am avut altă părere în trecut. Un simplu telefon sau un refuz direct ar fi fost cu mult mai bun, nu minciuni și promisiuni când la mijloc este un suflet!
Cei care alegeți să apelați la serviciile acestor oameni, deși nu vă sfătuiesc, fiți foarte atenți, o faceți pe riscul propriului animal.
Diana Iovan
Diana Iovan2 ani în urmă
Nu se poate așa ceva... am dus un pisoi și nu au fost in stare sa îmi dea diagnosticul corect și mi l-a pus pe perfuzii ca nu mâncase de câteva zile și după ce l-am luat acasa mi-a murit... Și acum am dus alta pisica și au făcut exact la fel, totul se face superficial, diagnosticul se face superficial și tot ce pot oamenii asta sa faca e sa te sugă de bani ca după câteva zile sa îți moara animalul acasa.
Madalina Popa
Madalina Popa2 ani în urmă
Evitati acest cabinet, nu exista profesionalism, educatie, nu isi doresc sa evolueze sunt foarte limitați și din pacate au la recepție o țigancă puturoasa ce sta toata ziua cu tigara in gura si la cafele. Tiganca care isi barfeste colegii, desconsidera medicii...dar tiganca este in relatii buneee cu patronul cabinetului. Singura stea-apreciere este pentru d-na Adriana! Jos palaria pentru educatie si profesionalism! Nu degeaba aveti recenzii proaste, le meritati din plin!
Locații recomandate