/Bucuresti/Veterinar

Cabinet Veterinar Dr. Bercaru

Strada Frunzișului 9-11, București, România

Cabinet Veterinar Dr. Bercaru
Veterinar
4.7
303 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93WW+FP București, România
+40 747 227 777
bercaru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Titilină
Alina Titilină2 ani în urmă
Toata saptamana i-am vizitat pentru tratamentul motanelului nostru Kitty, o echipa frumoasa care dovedeste ca iubeste cu adevarat animalele.
Kitty va multumeste , si va transmite ca va fi trimis si prietunul sau Felix la stilizat🥰🐈🐈‍⬛
Ela Florea
Ela Florea2 ani în urmă
Va mulțumesc din suflet pentru miracolul înfăptuit pt Bubbles, pe care am adus o la Dvs aproape moarta, pregătită de eutanasiere, însă Dvs ați văzut speranța și mi ați dat înapoi o pisicuța sănătoasă și pregătită de viața lunga. Cred ca aveți una din cele mai competente clinici, cu medici ultra pregătiți și profesioniști. Sunt încă minunata de toată întâmplarea și mulțumesc Universului ca existați și faceți lucruri atat de minunate!
Laura Emilia
Laura Emilia2 ani în urmă
Cand altii dau din umeri, dl Dr Bercaru secondart de intreaga echipa, precum si neobosita DNA Dr Alina Nechifor, incearca sa gaseasca solutii si sa ne salveze "copiii' sau sa le ofere o calitate a vietii cat mai buna, pentru timpul care le-a mai ramas de petrecut alaturi de noi. Jos palaria in fata dvs, dle Dr Bercaru si intregii dvs echipe, VA multumim din suflet inca o data ca ne-ati redat speranta, ne-ati inapoi copiii cu 4 labute!!! Am gasit intelegere, empatie, grija, sustinere si o vorba buna atunci cand disperarea ne sufoca din cauza "copiilor" bolnavi si fara diagnostic. Multumesc inca o data pt catelusa Micutenie Neagra diagnosticata de Dna Dr Alina Nechifof cu Adisson. A luptat pt Viata Micutenie peste 3 luni de zile, a studiat noptile, dar ne-a inapoiat o fetita plina de Viata si alintata suplimentar. Multumim pt Albu, PT decizia si rabdarea acordata. Albu a venit in 4 labute, a plecat in 3, dar este viu si la fel de iubitor si tandru. Multumim Dr Anca Cioran, Dr Florin, Dr Bercaru, Dr Alina Nechifor si celorlati ce si au adus contributia si lupta in fiecare zi pentru Viata membrilor necuvantatori ai familiilor noastre! P. S. Pt ecografii, multumesc dlui Dr Serban Zamfirescu.
George Waze
George Waze2 ani în urmă
Nu am cuvinte de bine potrivite acestei clinici.

Din pacate, unii ajungem la acest cabinet in al doisprezecelea ceas, altii in al treisprezecelea.
Face minuni, dedicatia si profesionalismul sunt maxime, dar minunile nu sunt mereu posibile.
Aveam deja experienta cu ei cu un alt caine, dar trebuia sa strabat orasul si am ales alt cabinet. Am gresit... acum voi strabate orasul sau tara (suna patetic, nu?) fara parere de rau.

Medici si Oameni.
D-zeu sa-i tina asa mereu!
Tatiana Ciobanu
Tatiana Ciobanu2 ani în urmă
In noaptea in care Fulg a cazut de la etajul 5 am crezut ca l-am pierdut definitiv. L-am vazut de la etaj intins pe jos, nemiscat si am crezut ca este mort. Apoi am mers si l-am luat si am constatat ca inca traieste, dar nu se mai poate misca. In urma radiografiilor facute, Fulg avea trei picioare rupte. Am ajuns cu el la domnul doctor Bercaru care l-a operat, iar in prezent Fulg si-a recapatat mersul, voiciunea si torsul 😊. Ii multumim domnului doctor pentru profesionalism, dedicare si pentru faptul ca are un suflet mare si a reusit imposibilul.
Andreea Loredana
Andreea Loredana2 ani în urmă
Bună. Am veniți la acest cabinet programată la recomandarea unui prieten la domnul doctor Bercaru. El s-a putut foarte profesional, mi-a spus că pisica de șase luni (luată de pe stradă) are probleme neurologice și mi-a dat o recomandare pe neurologie. Nu mi-a luat bani de consultație.
Când pleca, a venit o altă doamnă căruia nu îi știu numele. A spus că ar fi bine să fac test de toxoplasmoza și că mă costă 100.. a consultat pisica însă nu a menționat dinainte că o să îmi ia bani și pe consultație ceea ce este foarte neprofesionalist, mai ales că aveam dreptul să aleg dacă îmi convine sau nu tariful de consultație la acest cabinet.. la sfârșit mi-a cerut 200 de lei, 100 testul de toxoplasmoza și 100 consultația.. așa ceva nu se face.. sincer nu doresc nimănui să i se petreacă la fel.
Omisia unor informații pentru mine este egal cu minciuna.
Imaginați-vă cum m-am simțit când am aflat că în loc de 100 plătesc 200 în contextul în care mi s-a spus că nu plătesc consultația de către Dr. Bercaru.
Normal era să îmi spună acea doamnă să îmi spună dinainte că voi plăti consultația .. pur și simplu a acționat prin omiterea acestei informații. Foarte urât din partea ei.
Răspunsul dvs este de asemenea lipsit de profesionalism. Eu am venit la domnul Dr. Bercaru.. și mi-a zis că nu plătesc consultația dată fiind situația.. iar doamna aceea care credeam că e doamna asistentă a profitat... Nu mă luați de proastă că nu sunt. Dacă se plătea consultația.. care apropo nu am cerut-o eu doamnei.. ci ea s-a băgat de la sine putere.. de unde să știu eu cine era.. și că la dumneaei trebuie să plătesc, în contextul în care mi s-a zis că nu plătesc consultația. Nu a fost nici o neînțelegere ci o înșelăciune pe față. Rușine.
Nona nicoleta
Nona nicoleta2 ani în urmă
Super doctor si super echipa! Am ajuns la dumnealui cu o urgență, de la Buzău si ne-a pus pe picioare cățelul (Pepito) in 2 zile. Este de apreciat cu câtă grijă tratează animăluțele și cat de mult ne-a liniștit pe noi, proprietarii. Jos pălăria!
Iulia Poptamas
Iulia Poptamas2 ani în urmă
Multumim din suflet personalului extrem de amabil si multumim domnului dr. Bercaru pentru profesionalismul prin care ne-a tratat si operat catelul de PDA. El este acasa, este bine, este stabil si cel mai important, inima lui bate normal! Un medic cu un suflet enorm si o echipa pe masura!
Locații recomandate