/Bucuresti/Veterinar

Cabinet Veterinar LU MEDICAL VET

Șoseaua Giurgiului 210, București 077120, România

Cabinet Veterinar LU MEDICAL VET
Veterinar
4.6
174 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
93GR+F8 București, România
+40 732 434 732
luvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rovența Ion120 zile în urmă
Am dus motanul de 6 luni nevaccinat ținut doar în apartament..la această clinică veterinară și după ce nu au fost în stare să îi pună diagnosticul corect...mi-au cerut 350 lei pt analize de sânge dar au spus că are un pic de febră in rest e sănătos...probabil a răcit...i-au făcut injecții care m-au costat 200 lei pt că după 3 zile să îi pună diagnosticul corect Calici Virus ! L-am ținut internat o săptămână și am mai plătit 1300 lei cu toate astea după o săptămână de chin motanul a murit de foame și sete pt că având rană in gură nu putea bea sau mânca...dacă știau că nu îl pot salva ...de ce nu l-au scăpat de chin eutanasiindul ? Pt că eutanasia nu ar fi costat 1500 lei !
Dacă vă iubiți animalele nu le tratați aici !.
Armand
Armand2 ani în urmă
Foarte profesionisti, iubitori de animale, medici dedicati!
Crangasu Eugen
Crangasu Eugen2 ani în urmă
Aicinperdonaljl foarte ok.pun suflet în tot ce fac pentru ca animăluțele să fie salvate .Un personal de exceptie
Andreea S
Andreea S2 ani în urmă
Servicii de calitate, medici priceputi si devotati, profesionalism! De fiecare data cand venim cu Pufy la cabinet sau la cosmetica suntem foarte multumiti, iar Pufy pleaca fericit, dand din codita. Felicitari si mult succes in continuare, vom ramane clienti fideli!❤️
Laura Suenaga
Laura Suenaga2 ani în urmă
Nu tundeti câini la ei ,mi la tuns groaznic de urât.Bataie de joc.Nimeni nu la tuns așa de horror.Recomand sa mai faca niște cursuri e varza.Vă apărați găsind scuze, asta nu justifica a tunde în bătaie de joc.
Laurentiu Bogdan
Laurentiu Bogdan3 ani în urmă
Nota 10 pentru profesionalismul de care dau dovada cei de aici. Am fost încântat tot timpul de serviciile lor. Recomand cu drag!
Donatella Stoica
Donatella Stoica4 ani în urmă
Am fost cu cățelul vecinilor la un control. Ulterior familia mea a fost adoptată de un motan portocaliu și am ales acest cabinet pentru el.
Un loc prietenos, cu oameni drăguți și dedicați. Sfaturi utile, motănelul meu crește fericit și sănătos. Mulțumim! 🐾
Nicolaescu Constantin
Nicolaescu Constantin2 ani în urmă
Am dus catelul meu la aceasta clinica pentru administrarea unui tratament contra parvovirozei. Personalul amabil si receptiv la toate explicatiile mele despre starea cainelui inainte de a merge cu acesta la dansii( explicatii ale unui necunoscator in domeniu... fiind prima data cand calc pragul unui cabinet veterinar) . Per total : cainele meu a inceput sa manance se simte bine si este in afara oricarui pericol datorita profesionalismului de care a dat dovada personalul clinicii.. RECOMAND CU CALDURA SI VOI REVENI CU SIGURANTA LA ACEASTA CLINICA ! Labus va multumeste ca ati avut grija de el !
Gabriela Burcea
Gabriela Burcea2 ani în urmă
Verzele astea habar nu au ce a aia panleucopenie, nu sunt in stare sa puna un diagnostic, aveau o pisica mica de o luna libera pe jos prin cabinet in timp ce lumea pune mana de pe ea pe pacienti si invers. Nu au fost capabili sa puna o branula, ne-au luat banii pt nimic practic, un tip cu ecuson cu tehnician veterinar nu facea nimic doar se uita, tineam tot noi animalul, iar marea doctorita imi spunea ca e deshidratata in asa hal pisica pt ca "nu a baut apa cateva zile". Pisica de pe strada gasita atunci in ultima faza de panleucopenie, diagnostic pe care nu a fost capabila sa il puna. Si mai au si aere de profesionisti. Categoric nu recomand. Poate daca vreti sa cumparati mancare pt animale doar. Un pet shop cu pretentii nejustificate.
Locații recomandate