/Bucuresti/Veterinar

S.O.S. URGENTVET SRL

Bulevardul Dimitrie Cantemir 19, București 040235, România

S.O.S. URGENTVET SRL
Veterinar
4.7
117 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C493+PQ București, România
+40 21 330 9176
sosvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Gabriela Moisei
Gabriela Moisei2 ani în urmă
Multumim domnului Dr.Neagoe Gabriel pentru ca ne a salvat cățelul. Este un om deosebit care se dedica trup si suflet in meseria pe care a ales o. Recomandam cu incredere.
Adriana Georgia
Adriana Georgia2 ani în urmă
Dl. Dr. Gabriel Neagoe este cel mai bun, calm, sufletist doctor veterinar. Și-a ales acest domeniu din dragoste pentru animale și se vede de fiecare dată.
Tot respectul și vă mulțumesc din suflet!
Manuela Tripon
Manuela Tripon2 ani în urmă
Dl. dr Neagoe e un adevarat profesionist, cum rar mai gasesti pe la noi in orice domeniu. Pana la urma, la pregatire egala, experienta si atitudinea fac diferenta. Pe dl. dr. Neagoe diagnosticul sever il indarjeste parca; lupta "la baioneta" pentru fiecare procent de sansa de viata a micilor sai pacienti. Adopta conduite terapeutice inteligente; e o mana de aur in operatie si iti inspira increderea ca esti pe drumul cel bun. Desi cabinetul sau e intotdeauna plin, niciodata nu se grabeste, nu te expediaza; nu te lasa nelamurit sau lezat in vreun fel, iar preturile practicate pentru servicii medicale de inalta calitate ii seamana foarte bine: sunt omenoase.
Anda Metac
Anda Metac2 ani în urmă
Am mers cu un porumbel salvat de pe stradă. Doctorul veterinar este o persoană cu un suflet minunat.
Personalul chiar iubește animăluțele.
Recomand, găsești empatia pe care rar o mai vezi in ziua de azi.
Mica Mi
Mica Mi2 ani în urmă
Dl. Doctor Neagoe este un medic extraordinar și cabinetul este curat și bine organizat. Dl. Doctor este răbdător și dispus sa răspundă la toate întrebările, se poarta cu mare grija și vizita la veterinar nu a fost o experiența neplăcuta pentru pisicuta care chiar s-a relaxat in timpul consultatiei. Mulțumesc mult! Recomand acest cabinet și pe Dl. Doctor Neagoe.
Laura Ioana Catană
Laura Ioana Catană2 ani în urmă
Am fost cu motanul nostru aici pentru o problema de piele. Am fost primiti in timp util si diagnosticul a fost pus rapid, iar dl. doctor ne-a raspuns cu calm la toate intrebarile. O sa revenim tot aici cand o sa mai fie nevoie.
Oana Pana
Oana Pana2 ani în urmă
Nu am cuvinte sa va mulțumesc că mi-ați salvat cățelușa va mulțumesc mult domnul doctor Gabriel Neagoe și îi mulțumesc și domnului asistent pt că s-au purtat excepțional cu cățelușa mea , recunosc că am avut ceva emoții pentru că are 8 ani dar totul a decurs perfect și cățelușa mea este bine .

Recomand cu drag acest cabinet veterinar , recomand cu drag acești oameni cu suflet mare !
Marius Rotaru
Marius Rotaru2 ani în urmă
Buna ziua. Ca recomandare, ar trebui totusi sa si intrebati stapanii animalutelor daca sunt de acord sa achite costuri in plus cand tratati pacientii. Alice, pisica pe care ati sterilizat-o acum doua sambete, si cu care am revenit la cateva zile dupa operatie pentru ca era bolnavioara, s-a prapadit azi, avand panleucopie. Poate daca atunci ii faceati analize s-ar fi descoperit ce are si ar fi avut sanse sa traiasca, dupa cum ar fi meritat. Sanatate!
Locații recomandate