/Bucuresti/Veterinar

Your Vets

Bloc PM62, Strada Câmpia Libertății 9, București 030362, România

Your Vets
Veterinar
4.8
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JW+FM București, România
+40 787 547 808
yourvets.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Daniela
Daniela Daniela2 ani în urmă
Este un cabinet foarte bine dotat cu medici extraordinari.Dl Dr Bala este un medic foarte bun,cu foarte multa răbdare ,face analize și apoi stabilește ce este de făcut.Eu am un cățel bătrân pe care dl doctor mi l-a salvat de pancreatita, și tot dumnealui si-a dat seama ca are boala Cushing și îl tratez și este în remisiune.Recomand acest cabinet tuturor posesorilor de animalule.Max cățelul meu nu are nici un stres când mergem la cabinet!
AVRAM MAGDALENA
AVRAM MAGDALENA2 ani în urmă
Am fost la acest cabinet si domnii doctori s-au purtat impecabil cu catelusa noastră. Merită 10 stele nu 5. Mulțumim domnului si doamnei doctor. Sa aveți parte de tot binele din lume.Leia si Magda.
Manuela Nicolescu
Manuela Nicolescu2 ani în urmă
Excelent! Medici foarte profesionisti, care-si fac meseria cu pasiune ... si iubitori de animale, ceea ce conteaza foarte mult.
Ionut St.
Ionut St.2 ani în urmă
Recomand cu maxim de încredere. Se vede când în doctor își face meseria din pasiune. Am fost la el de-a lungul timpului cu 5 pisici (ale mele sau ale rudelor) și de fiecare data a reușit să le vindece sau sa le rezolve problema. Nota 10!
Adrian Bucos
Adrian Bucos4 ani în urmă
Multumim Mihai si Georgiana pentru tot ajutorul acordat pacientului Fănică.
Am apelat la ei pentru a efectua 2 intervenții chirugicale unui bulldog francez . Ambele au decurs fara probleme iar câinele s-a simțit excelent. De 1 an au devenit medicii la care mergem cu plăcere pt toate lucrurile necesare animalului nostru. Tot timpul disponibili, amabili si gata sa ne ajute cu sfaturi.

Niste oameni minunați !
Recomand
Manoliu Bogdan
Manoliu Bogdan5 ani în urmă
Un cabinet veterinar foarte bun, cu servicii foarte bune si medici la fel de buni, am venit printr-o recomandare si nu am fost dezamagit. O sa ma intorc cu drag.:)
Savova Savova
Savova Savova2 ani în urmă
Dr. Mihai Bala este cel mai bin medic veterinar pe care am vazut in viata mea, cu grija si iubire catre animale fara limite. Calm si profesionist, intodeauna explica toate detaliile si face si imposibilul animalutele noastre sa fie sanatoase. Are cunostinte extensive despre multe specii. Il recomandam cu mare drag!
Raluca Ghentulescu
Raluca Ghentulescu2 ani în urmă
Am platit 50 de lei pe zi pt ca motanul meu sa stea singur, dar a fost pus impreuna cu o pisica de pe strada, fara ca eu sa stiu, si de 2 saptamani de cand l-am luat ma chinui sa-l vindec de o micoza luata probabil de la acea pisica. Nu recomand serviciile acestui cabinet.
Locații recomandate