/Bucuresti/Veterinar

Perfect Pet Piata Muncii - Cabinet Veterinar & Pet Shop

Șoseaua Mihai Bravu 219, București 021323, România

Perfect Pet Piata Muncii - Cabinet Veterinar & Pet Shop
Veterinar
4.4
170 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4MQ+3G București, România
+40 751 209 203
perfectpet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–20
Marți: 11–20
Mirecuri: 11–20
Joi: 11–20
Vineri: 11–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Virginia Stanescu
Virginia Stanescu2 ani în urmă
O echipă extraordinară, servicii exemplare și o empatie desăvârșită cu cei care le trec pragul! Vă Mulțumesc!
Simona Moiceanu
Simona Moiceanu2 ani în urmă
Imi place cum imi tunde cainele, imi place ca am asigurata si intretinerea la 30-40 de zile si sunt si anuntata sa nu uit, in mod deosebit imi place ca imi usuca bine blanita si urechile catelului dupa spalare, astfel nu a racit niciodata, fie iarna, fie vara. Si inca ceva extrem de important, nu mi-au ranit niciodata cainele la tuns, cum am patit intr-un centru unde individa ma mintea ca l-am adus ranit. Era ranit in 3 locuri si tremura de vai de el. Va recomand cu incredere sa incercati macar odata Perfect Pet, nu veti regreta! Eu am fost indrumata de medicul veterinar curant, deoarece catelul este alergic si razgaiat. Sunt multumita si fericita ca imi dau cainele pe mainile unor oameni in care am incredere si care pana acum nu m-au dezamagit!
Anda Panda
Anda Panda2 ani în urmă
Am vizitat până acum centrele din Piața Muncii și Ștefan cel Mare, în ambele locuri am fost tratați excelent și motanul Loki a primit cel mai bun tratament. Recomand în special pe dl. dr. Reza, un medic cu foarte multă experiență și empatie, care mereu oferă explicații pe înțelesul tuturor. Avem abonament anual și rămânem clienți fideli.
Dana szocs
Dana szocs2 ani în urmă
Am fost prima data intr-un cabinet veterinar, mi-a placut mult rabdarea si amabilitatea doamnei doctor. Restul personalului un pic cam tanar pt a fi profi, poate in timp.
Lavinia Fratila
Lavinia Fratila2 ani în urmă
Nu am destule cuvinte sa multumesc celor de la Perfect Pet Piata Muncii. De la management pana la domnisoarele minunate de la receptie care au facut totul pentru micuta mea adoptata, Stella.

Toate gandurile mele si multumirile merg catre domnul doctor Reza Ziapour, care si -a luat din timpul sau liber si a lasat la o parte problemele sale personale, ca sa salveze viata Stellei si sa ma linisteasca pe mine.

Anul trecut pe vremea aceasta tot cei de la Perfect Pet ii salvau viata beagle-ului meu, Sherlock..iar acum a fost randul Stellei..

Amandoi cainii mei au abonament si nu as schimba cabinetul pentru nimic in lume.

Multumesc si recomand cu toata caldura!
Miru 6
Miru 62 ani în urmă
Am ajuns cu animalutul meu (shih tzu) la veterinar, dupa ce l am luat de la tuns, specificand sa nu i se ia mult din blana, a fost tuns pana la piele. Cand am ajuns cu el acasa am constatat urme de sange la botul lui si medicul lui veterinar a constatat ca a fost legat cu tifon, probabil si batut la cat de trist si abatut este. Nu recomand! Jalnic
David Usurelu
David Usurelu2 ani în urmă
Un salon de tot cacatul!! 2 doamne nu au fost in stare nici sa l tunda calumea, nu mai spun de spalatul pe care nici nu l au facut deoarece cainele de 6 kilograme era prea agresiv sa l spele:)) L au taiat pe saracu catel la tot botul si este plin de iritatii si sange.
Alina Alina
Alina Alina2 ani în urmă
Personal amabil, medicii par pregatiti, sunt empatici si sinceri. Locul e curat si primitor. Revin cu mai mult feedback dupa ce motanul va termina tratamentul, deoarece este o problema mai complicata. Momentan, totul este in regula, recomand.
Locații recomandate