/Bucuresti/Veterinar

ARS MEDICA COM

Strada Vatra Luminoasă nr. 35, București 021911, România

ARS MEDICA COM
Veterinar
4.3
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QQ+CW București, România
+40 21 250 9563
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Apolzan
Gabriela Apolzan2 ani în urmă
Doamna dr este cel mai frumos si bun suflet. Un specialist , o persoana cu multa rabdare si intelegere , si pe care si noi si animalutele o iubim si o stimam mult .Recomand cu toata increderea .
Paula Ilie
Paula Ilie2 ani în urmă
Thor sta foarte cuminte atat la doamna doctor, cat si la doamna asistenta. Dansele sunt foarte dragute, raspund mereu la zecile de intrebari pe care le am si dau mereu dovada de profesionalism!😍
VoiDDer
VoiDDer3 ani în urmă
Vin cu cainele meu aici de cand s-a nascut, in prezent avem 2 ani si suntem extrem de sanatosi!
Un cabinet curat cu o doamna doctor blanda si care stie mereu ce face!
Multumim! ❤
Ioana Patrascanu
Ioana Patrascanu5 ani în urmă
Doamna doctor Oana Chevari este foarte amabila si saritoare. M-a ajutat foarte mult cu pisicile mele. Am facut aici analize, injectii, tratamente pt probleme urinare, infectii oculare si altele. Mereu are un sfat bun de dat si mereu ne-a recomandat cei mai buni specialisti pt probleme mai grave si investigatii amanuntite. Dl. doctor Tararache mi-a operat pisica de tumori. Nu am plangeri, totul a decurs foarte bine. Pisicile mele fac 10 ani anul acesta si se mentin in stare buna. Este un cabinet mic de cartier, dar la care gasiti medici buni si de unde puteti cumpara mancare premium.
Alexandra Balan
Alexandra Balan6 ani în urmă
Am fost cu un pui de câine de 5 luni la control pentru că nu mânca și era apatic. Am dat peste Dna. Doctor Voiteanu, cu o mutra acră, rece ca și cabinetul, extrem de antipatica dar ,in ciuda aparențelor am avut încredere în diagnosticul și tratamentul ei! Mi-a tratat cățelul de bila, i-a făcut antibiotice, vitamine, și un antitermic. După câteva zile în care câinele era la fel de letargic am ajuns cu el la Facultatea de medicina veterinara, unde trebuie sa te duci cu multi bani in buzunar! Acolo au făcut analize, am dat peste o doamna medic in vârstă care a observat cățelul, a făcut analize și a dat verdictul: Carre! Adică jigodie!
Am pierdut o săptămâna la Ars medica din viața cățelului meu, cu o săptămâna mai devreme putea fi salvat! Am pierdut bani cat pentru două zile de tratament la facultate de medicina!
Dna doctor Voiteanu este o incompetenta iar clinica asta veterinara este o pierdere de timp și de sănătate a animalelor!
Anul trecut am fost cu un papagal Peruș: 70 Ron tratamentul și a murit când a ajuns acasă!
Nimeni nu a sugerat nimic despre analize sau alta opinie..
Nu recomand!
Misu greenberg
Misu greenberg7 ani în urmă
Foarte competenti,cu dragoste si grija pentru animale.Preturile au fost in detaliu verificate de mine si prietenii mei care au folosit serviciile acestui cabinet,sint foarte bune si rezonabile in comparatie cu a altor veterinari din zona.In concluzie as recomanda acest cabinet veterinar cu toata increderea.
In plus,au salvat viata celor doi catei pe care i-i am,datorita abnegatiei si a efortului cu care i-au tratat in momente foarte grele pentru ei (erau otraviti)
Marius Olteanu
Marius Olteanu2 ani în urmă
Bunica mea a fost cu pisica ei la control deoarece prezenta voma de culoare galbuie si nu manca. A inceput un tratament acum 3 zile, iar diagnosticul a fost neclar atat pentru doctor cat si pentru noi. Acum 2 zile a primit aceleasi injectabile si incepuse sa ii fie din ce in ce mai rau. Nici nevoile nu si le facea.
Ieri a mers pt a 3 a zi la control intr-un suflet, a cerut sa i se faca analize si a fost amanata de domnul doctor Burcea pentru astazi. I s-au administrat din nou aceleasi injectabile si i-au spus sa revina astazi si ca poate ii vor face analize in functie de cum se simte.
Totul s-a intamplat la ora 14, iar la ora 19:00 pisica a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. A luat-o in brate, a mangaiat-o si a vazut ca se zbate putin, iar apoi a murit in bratele ei.
Cum este posibil asa ceva? Sa iti duci animalul si sa ai incredere intr-un medic, iar el sa nu faca nimic pentru a salva un suflet si nici diagnosticul sa nu il stie corect?
Am incercat sa dam de dansul, dar doamna doctor de pe tura 2 a refuzat sa ne dea nr. de telefon si ne-a sugerat sa venim luni.
La 2 zile deja diferenta dupa ce ne-a murit felina???
Neprofesionalism, dezinteres total, am ramas fara cuvinte.
A stiut sa ia banii unei femei in varsta, fara sa se gandeasca la consecinte..
Nu a vrut sa emita nici bon fiscal pe procedura pe care a executat-o!
Nu recomand acest cabinet!
Nu si-a asumat de nici un fel!
D. Andreea Madalina
D. Andreea Madalina2 ani în urmă
Nu emit bon, nu pun diagnostice corecte, refuza si amana sa faca analize si asa a murit o pisica dupa doar 2 zile de tratament la domnul doctor Burcea. Iti pui baza intr-un medic si te linistesc ca o sa fie bine animalul tau, cand de fapt ii fac tratamente gresite.
Pisica care acum o saptamana era grasuna, se juca si alerga prin casa, a adus-o pe cel mai slab punct, molesita de la injectii si ulterior sa ajunga sa moara in bratele bunicii mele.
Nu recomand cabinetul!
Nu a vrut sa isi asume si sa discute cu noi!
Locații recomandate