/Bucuresti/Veterinar

YOGO VET

Șoseaua Ștefan cel Mare Nr. 39, București 020133, România

YOGO VET
Veterinar
4.8
63 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F42F+5J București, România
+40 769 646 838
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana1 an în urmă
Am lasat pisica la sterilizat dimineata cum mi s-a specificat la telefon cand am facut programarea,am cerut sa platesc costurile si sa revin mai tarziu sa iau pisica, nu au acceptat,in schimb cand am venit sa iau pisica aveam de plata o suma imensa,tinand cont ca am vrut doar sterilizare,nu mai zic ca dupa ce ca sterilizarea costa 450 lei ,nici macar pansamentul nu intra in suma,nici padul pe care il pune in cusca.Nu mai zic ca consultul,Dumnezeu stie daca a fost si consultata.Asistenta abia daca mai ma privea in ochii cand incasa banii,plus ca mi-am dat seama de ce nu voia "domnul"sa platesc dimineata,cum sa mai traga sute de lei degeaba daca achitam.Rusinos,mai ales ca vreti sa para ca iubiti animalele,nu recomand nimanui asa ceva.
Alexandra Cristina
Alexandra Cristina2 ani în urmă
Un doctor pe care-l pui la rana,un om deosebit
Draghici Marga
Draghici Marga2 ani în urmă
Domnul dr Mocanu este doctorul celor 4 pisici pe care le avem, dar s a ocupat in 20 de ani de numerosi pisoi gasiti pe te miri unde. De fiecare data cu calm, dragoste si profesionalism. I a facut bine, indiferent cit erau de bolnavi, murdari ori agresivi. In acest cabinet l Yogovet este in intersectia de la Obor, dar este foarte curat si dispune de tratamente ori hrana adecvata. Nu mai stiu cite pisici ne a sterilizat, dar de fiecare data totul s a restabilit in cateva ore si nu au aparut complicatii.
Perla coroanei, motanul nostru de 19 ani a fost vaccinat, sterilizat si ingrijit de domnul doctor. In afara de zestrea lui genetica a contat enorm felul in care ni s a spus cum sa l ingrijim (analize medicale, hrana adecvata, comportament). Am avut o experienta cu o pisica de 5 ani care a facut un fel de turbare, de la carnea cruda de porc. Se ascundea intr o canapea si i curgeau balele ingrozitor, nu minca nimic. Dr Mocanu i a facut tratament, dar nu ne a spus sa o eutanasiem. Am asteptat o zi doua, asa cum ni s a spus... si pisica si a revenit incet incet. Ar fi de spus povesti nenumarate, dar estentiale sunt profesionalismul si dragostea fata de prietenii nostri blanosi.
Anton danut
Anton danut2 ani în urmă
Locație ok preturi bune fata de alte clinici.
Florea Valentina
Florea Valentina2 ani în urmă
Mi-au salvat cățelușul după un incident grav, oameni excepționali.
Madalina Ioana
Madalina Ioana4 ani în urmă
Foarte de treabă, dispuși să răspundă întrebărilor. Ne-am simțit super ok, chiar dacă pisica nu este cea mai prietenoasă.
STEFANIA Rosca
STEFANIA Rosca5 ani în urmă
Dr Mocanu Justinian si echipa lui mi-au salvat cainele ! Au lucrat la Facultatea de Medicina Veterinara de pe Masina de Paine, care s-a inchis si acum lucreaza in tot in zona Obor , langa ACR!
Pavel Claudiu
Pavel Claudiu5 ani în urmă
Am fost foarte multumit de serviciile oferite. Echipa de nota 10, recomand cu incredere!!!
Dorina Cristea
Dorina Cristea2 ani în urmă
Amabilitatea și profesionalismul caracterizează personalul. Respectul față de client te îndeamnă să îți faci cumpărăturile zilnic de la acest magazin. Felicitări!!!!!
Locații recomandate