/Bucuresti/Veterinar

Clinica Facultății de Medicină Veterinară

București 030167, România

Clinica Facultății de Medicină Veterinară
Veterinar
4.7
2 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3HJ+XC București, România
+40 21 410 8455
fmvb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Radu Adriana1 an în urmă
Un medic minunat si un Om !Doamna doctor Beatrice Cristescu medic primar cardiolog !Sacha pisicuța mea, a fost consultată cu atentie si pricepere Întâlnirea cu doamna doctor si asistenta dumneaei a fost efectiv o placere! Recomand , cu multă caldura!
Silvia Dumitrescu-Popa
Silvia Dumitrescu-Popa2 ani în urmă
Am ajuns aici cu greu. Având in minte imaginea spitalelor de stat pentru oameni, însă vreau să vă spun că nu este cazul aici. Dacă aș avea de ales, aș veni și eu pentru problemele mele aici.
Am internat ieri motanul pentru insuficiență renală. După o săptămână de alergat pe la doctori care cer și pielea de pe tine, ultimul veterinar a fost omenos dpdv medical și al tarifului (a făcut o treabă excepțională și a avut profesionalismul sa zică “stop” înainte sa se complice treaba, mai ales ca nu are program non-stop) ne-a recomandat sa îl aducem aici pentru ca va fi pe mâini bune.
Clădirea este noua, cu dotări moderne, este plin de mulți oameni cu suflet mare pentru blănoși și pentru familie. Din ce am putut sa văd pana acum, prețurile sunt mult mai bune decât la un spital privat. Au foarte multe specializări și un personal numeros (nu doar studenți, pentru cine este îngrijorat).
Am efectuat analizele și ecografia, l-a internat, i-am dus și pachețel de acasă cu mâncarea specifică și o jucărioara preferata.
Au ore de vizita între 15-16 sau se pot cere informații la telefon despre starea micului pacient. Personalul a fost foarte amabil și cald.
Voi mai reveni cu impresii viitoare. Însă după o săptămână (aproape două) de alergat, simt ca ne aude cineva și ne-a întins o mână.
Lucian 44
Lucian 442 ani în urmă
Pe data de 01.01.2022, bichon-ul nostru a fost lovit de o mașină. Fiind din Târgoviște, a fost imposibil ca cineva să îl examineze rapid, motiv pentru care ne-am deplasat la Clinica Facultății de Medicină Veterinară. Din prima secundă în care am intrat, am simțit că am ajuns într-un loc unde nu doar că se muncește, ci se pune și dragoste. Am avut noroc și l-am întâlnit în acea seară pe domnul dr. Cereaciuchin, care ne-a examinat rapid blănosul, diagnosticul nefiind unul tocmai bun, în sensul că acesta a fost lovit în zona cervicalei, dar și a capului. După investigații, analize, radiografie, domnul doctor a constatat că este nevoie și de un RMN, pe care l-am făcut și în urma căruia am avut un rezultat favorabil. Am avut noroc și problema nu a fost una gravă. După 5 zile de internare, de la starea de legumă, cățelul a plecat pe picioarele lui din clinică. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au avut grijă de el și l-au pus pe picioare, în special domnului dr. Cereaciuchin care s-a implicat atât de mult și m-a ținut la curent permanent cu evoluția stării cățelului meu. După 10 zile de la accident, câinele aleargă, se joacă și mănâncă normal. Vă recomand să apelați cu încredere, oamenii aceștia chiar sunt dedicați, profesioniști și au grijă de animăluțele voastre. Chapeau!
Alina Stiliuc
Alina Stiliuc2 ani în urmă
Nu recomand din niciun punct de vedere! Duminica dimineata( 02.01.2022) am ajuns de urgenta cu catelusa noastra in varsta de 6 luni care prezenta voma severa, scaun cu sange, lipsa poftei de mancare. Am sunat inainte sa ajungem, sa intrebam daca se poate face testul pentru parvoviroza, pentru ca erau clare simptomele. Ni s a spus ca da si ca il facem imediat ce ajungem acolo. Când am ajuns, doamnele de la receptie erau foarte dezorientate, pentru una din ele cred ca era pentru prima data cand avea in fata o fisa de completat, cealalta incercand sa ii explice unde si ce trebuie sa scrie. Ni s a spus sa asteptam, pentru ca dl. doctor era ocupat cu un alt cățel. Am mers in sala de asteptare, unde am stat o ora si 10 minute pana cand a aparut dl. doctor. Fiind vizibil cat de nasoala era starea cățelușei, dl doctor a spus sa il mai asteptam putin, in timp ce el a stat alte 15 minute sa mangaie un catel...
Intr un final am intrat in salon, micutei i s a luat temperatura, si s a constatat ca ii trebuie facut testul de parvo, o ecografie si analize de sange pentru detectarea problemei. Am spus ok, haideti sa le facem. Si aici a venit lovitura de gratie... "astazi nu putem efectua testul de parvo, trebuie sa veniti maine dimineata, iar rezultatul va veni in 24 de ore, ecografia nu o putem face, pentru ca nu merg aparatele, iar analizele de sange nu le putem face, pentru ca nu are cine pana maine."
Cu toate acestea, i s au administrat 5 injectii, neștiind cauza exacta a problemei. "Niste vitamine" asa ni s au prezentat.
Am fost nevoiti sa plecam, am ajuns la o clinica privata, unde i s a făcut testul de parvo pe loc, acesta iesind pozitiv, iar in aceeasi zi, catelusa a fost internata pana in momentul de fata. Peste 2 zile urmeaza sa o externam.
🙏🏻
Nu recomandam nimanui acest spital daca tin la animalutele lor.
Florin Tr
Florin Tr2 ani în urmă
Catelușa mea avea o tumora în bazin invizibilă din exterior. La prezentarea la spital,receptionera,după ce i-am spus unele simptome, printre care și un tremurat al picioarelor a decretat ca trebuie văzută de un neurolog. Doamna doctor neurolog nu ne-a putut primi,receptionera dandu-ne un număr de telefon al unui doctor neurolog să ne programam noi la un consult în privat. Asta ,la recepția spitalului universitar de stat.
Am rugat sa ni se aprobe un consult general și o ecografie. Am fost refuzați de receptionera, care a insistat sa ne programam noi la numărul de telefon furnizat. O mizerie.
Am fost apoi la Spitalul privat PRIMAVET unde în mai puțin de 12 ore s-a descoperit tumora extinsă și în doua zile cățelul a fost operat.
Robert Andrei
Robert Andrei2 ani în urmă
Niște oameni minunați, dedicați profesiei pe care o practică sau la care aspiră. Este puțin ratingul de 5 stele dar nu se poate mai mult. Vă mulțumesc tuturor celor de acolo pentru ajutorul dat.
Roxana Morosan
Roxana Morosan2 ani în urmă
O clinica foarte bună, cu medici dedicați animalelor și tot personalul este foarte amabil și drăguț atât cu pacienții necuvântător cât și cu stăpânii lor.
Simo Mura
Simo Mura2 ani în urmă
Ganduri bune, tuturor!
Incepem saptamana frumos cu o poveste despre cât de minunați și devotați sunt medicii și studenții de la #Spitalul Universitar de Urgenta "Profesor Dr Alin Bîrţoiu"din cadrul Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti.
În primul și în primul rând vreau sa va împărtășesc despre OAMENII pe care i-am întalnit. Am intalnit o echipa formidabila, ce ne-a tratat din prima clipa ca pe cineva drag ce aparține unei familii. Au reusit sa ne transmita confort emoțional si incredere la cote maxime.
Acești OAMENI minunați, au asigurat servicii profesionale și complete, servicii la standarde înalte fară niciun compromis, servicii integrate într-o comunicare permanentă atât cu noi cât și cu toata echipa de medici care a avut grijă de Print, timp de o saptamana.
Vacanta micului Print 🐾 a fost plină de bucurie si rasfat din partea întregii echipe.
Putem confirma un profesionalism inegalabil, în toate domeniile. Pensiunea din cadrul facultății oferă cazare de 5*+, curățenia impecabilă, clinica dotata cu echipamente de ultimă generatie.
Nu există absolut niciun efect negativ in comportamentul lui Print.
Personalul este acolo pentru a vă asculta, susține, sfătui.
Acest rezultat remarcabil a fost posibil datorită înzestrării tehnice si emoționale de excepție. Aceasta este cheia care asigură rezolvarea oricaror situații întâlnite.
Adresam mulțumiri speciale doamnei doctor Anca Patea care a coordonat extraordinar vacanta de 5*+ a rasfatatului Print 😊
Multumim dna Dr Anca Patea si intregii echipe, pentru prietenie și credință, ajutor și asistență, pentru dragoste și sprijin, grijă și afecțiune! Spitalul Universitar de Urgenta "Profesor Dr Alin Bîrţoiu"🤗
Nucu Semaan
Nucu Semaan2 ani în urmă
Aceasta recenzie este pt dr. Iuliana Ionascu.
O nesimtita!
Dupa ce m-am chinuit vreme de 2 saptamani sa fac o programare la dumneaei,cand in sfarsit reusesc sa fac,ajung cu pisica mea la spital si aflu ca dna dr.a plecat si si-a anulat toate programarile.Pe mine nu m a anuntat nimeni,a trebuit sa bat 30km ca sa mi se spuna ca celor care au programat telefonic nu au avut cum sa ii anunte.Asa aberatie n am mai auzit.Nu recomand.
Locații recomandate