/Bucuresti/Veterinar

Cabinet veterinar sector 5 SandyVet

Strada Mărgeanului 111B, București 051053, România

Cabinet veterinar sector 5 SandyVet
Veterinar
4.3
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C376+FF București, România
+40 372 735 595
cabinet-veterinar-sandyvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Madalina coman
Madalina coman2 ani în urmă
Personal foarte drăguț și competent 😁
Virgy V.
Virgy V.2 ani în urmă
Doamna doctor (din pacate nu-i stiu numele) este extrem de draguta,amabila si dedicata meseriei pe care o practica. Ajuta pacientii (animalutele) cu absolut tot ce-i sta in putere. Iar domnul doctor (patronul,cred) este un om de nota 20. Recomand cu incredere si caldura!!
AliceC N
AliceC N2 ani în urmă
Nu credeam ca am sa intalnesc cabinet mai lipsit de profesionalism…si execrabil dar uite ca se poate si mai rau chiar.Individul care detine cabinetul ar trebui sa i se ia dreptul de practica.Arogant,numa dupa bani multi se uita,consult din ochi,dar banii luati,vorbeste numa de sus de parca nu datorita noua multilor iubitori de animale are unde practica,dar mai are si tupeul sa creada ca stie el mai bine cat de bine ai grija de patruped.De la Farmacie pana la Coaforul animalelor numa aroganti si needucati,de parca ne ar face un favor ca ne onoreaza cu prezenta.Cred ca din cauza cartierului se cred buricul pamantului.Noroc ca nu a fost sotul cu mine ca,cred ca zbura cu tot cu ghereta aia.Domnisoara din Vet merita 5 stele atat.Noroc ca Doamne nu ma lasa ca s fata prea Buna cu prea mult bun simt,ca merita sa l fac cu ou si Otet la cat de flegmatic este individul,si uite cum a picat pila la Facultatea de Medicina unde copilul meu va fi tratat corect,nu dupa luat banii si atat.Ca numa asa am ajuns in tara asta,sa ne bazam pe pile pe banii nostri,sa fim tratati corect.Plus sesizare la Protectia Consumatorului daca noi clientii suntem neimportanti.
Negru Lorena
Negru Lorena2 ani în urmă
Am fost recent cu motanul meu pentru un set complet de toaletare și analize, iar personalul este foarte amabil. Doamna doctor a fost calda si atenta cu el, se vede dragostea pentru animale pe care o poarta. Deși am fost la sfârșit de program, nu s-a arătat absolut deloc obosita și mi-a explicat cu lux de amănunte tot ce ar trebui sa știu și tot ce mi-ar recomanda ea. Recomand cu mare încredere
Adina RAM
Adina RAM2 ani în urmă
La o saptamana după ce mi am sterilizat motanul aici,acesta a murit sub ochii lor!
Ne au plimbat de la o cunoștință la alta în timp ce starea motanului se degrada văzând cu ochii....
Cute Panda
Cute Panda2 ani în urmă
Daca as putea as da 0 stele și as face o plangere la politie. Am ajuns aici prin recomandare, o prietena își tunde mereu catelul acolo si a fost mereu mulțumita. Asa ca am venit si eu cu pisica mea la tuns. A fost primu lui tuns, iar doamna care se ocupa de tuns, o doamna cu parul scurt si mai plinta, a fost extrem de deranjata ca am venit cu pisica, s-a comportat arogant si superior. Am întrat in frizerie cu pisica, am pus-o pe masa iar el era foarte cuminte si receptiv, iar doamna a primit un telefon de la fiul ei si a început sa urle si sa faca crize de nervi de fata cu mine, se auzea pana afara, normal ca pisica s-a speriat si a vrut sa o atace. A refuzat sa tunda pisica fara tranchilizant si dupa injecție pisica a fost chinuita in ultimu hal, il lovea de fata cu mine, il injura si il face in toate felurile, pe moment nu am realizat ceea ce se întâmplă pentru ca eram preocupata de pisica mea care era chinuita. La final cand am achitat s-a strâmbat, a zis ca puteam sa las un bacșiș pentru ca s-a chinuit tare cu pisica, da s-a chinuit sa imi terorizeaze pisica maxim!
NU RECOMAND DELOC, MAI BINE MERGEȚI IN ALTA PARE, SAU DACA O VEDETI PE DOAMNA SA FUGITI MANCAND PĂMÂNTUL!!!!!!!!
Mia Luce
Mia Luce2 ani în urmă
❤ super ok. Personal profi, dedicat animalelor. Frizeria canină, tratamentele, recomandările făcute, în comparație cu alte cabinete pentru noi au fost foarte bune. Recomand.
Gavril Angela Elena
Gavril Angela Elena2 ani în urmă
Medici amabili dar totali incompetenți.
Am fost cu puiul de pisica la acest cabinet din prima zi.
Am urmat toate indicațiile medicilor de aici și totuși la 5 zile după primul vaccin (polivalent) puiul meu de pisica a murit subit, fără explicații, în 3 zile starea ei s a degradat ireversibil.
Nu mai am cuvinte, nu recomand acest loc dacă chiar va doriți un medic veterinar.... Dacă aveți nevoie de cineva care sa va taie unghiile animalului sau sa ii faca un antibiotic cred ca sunt ok.... Mai mult de atât.... Nu...
Locații recomandate