/Bucuresti/Veterinar

Art of Vet - Cabinet Veterinar Cișmigiu

Intrarea Șipotul Fântânilor nr 1, Demisol, București 030167, România

Art of Vet - Cabinet Veterinar Cișmigiu
Veterinar
4.8
118 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3QR+GW București, România
+40 747 400 948
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Ștefan Drăgan
Ștefan Drăgan2 ani în urmă
Am călcat un porumbel în Cișmigiu și cei de la cabinet i-au acordat asistență medicală gratuită + mi-au dat 2 seringi de vitamine pentru a avea grijă de el următoarele săptămâni.
Alexandra Vrabie
Alexandra Vrabie2 ani în urmă
Am ajuns in acest cabinet pentru ca am un motan și pentru ca sunt din zona. Atât.

Nu ma așteptăm sa găsim, nu doar o echipa profesionista de medici și asistenți, ci și Oameni care educa in privința animalului. Pentru ca da, e o educație ce implica responsabilizare, rațiune și empatie.

Doamna doctor Vanatoru nu are doar clienți, dumneaei salvează animale și primește pe oricine in cabinet. Animale ce sunt indezirabile (bătrâne, diforme, maltratate). Adică paria.

Ipso facto, vreau in primul rând sa îmi exprim recunoștința și respectul pentru echipa Art of Vet.

Apoi, din voința proprie, va rog sa sprijiniți businessul așa cum simțiți pentru ca, fără Dubiu, sprijiniți animalele (in toate formele, tipurile și personalitățile). Doctorii și asistenții cabinetului sunt doar facilitatori.
Andreea Zelincu
Andreea Zelincu2 ani în urmă
Deși nu am avut încă parte de serviciile lor veterinare, recomand persoanele care se ocupă de acest cabinet veterinar pentru că și-au oferit serviciile și au fost dispuși să ne ajute cu un caz umanitar cu care ne confruntam.
Mulțumim pentru bunătate! Gesturile de acest fel, venite de la oameni specializați, ne dau încredere că putem salva și mai multe animăluțe care au nevoie de noi.
Daniela Bîrcă
Daniela Bîrcă2 ani în urmă
super și doamna doctor, și restul angajaților (in special Flori și Marius). Niste oameni cu suflet mare, recomand.
Alina E
Alina E4 ani în urmă
steluta se refera in principal la atitudinea doamnei doctor. La fata locului vorbeste foarte frumos, dar daca vrei tu ca proprietar sa faci altceva decat considera devine agresiva.
facts:
- am lasat un catel gasit pe strada contra cost la ea.. l-a mutat fara sa ma anunte din oras fara sa il pot vedea si mi l-a adus inapoi dupa o luna decat am convenit (e drept ca nu am platit luna respectiva, dar nici nu am avut catelul cand am vrut..ceea ce e neacceptabil). Plus ca cerea detalii despre catel care nu tin de serviciile medicale.
- a cerut bani pentru microcipare/inregistrare catel metis cazat acolo.. nu le-a facut.
- nu a vrut sa castreze un catel adoptat de la mine, fara motive medicale. Doar asa ca sa mai asteptam cand catelul avea deja 10luni. Conform legislatiei trebuia castrat de mult...dar doamna nu stie de ce e benefica castrarea banuiesc
- daca ii dai feedback negativ, nu recunoaste, nu vorbeste pe subiect si devine agresiva spunand ca problema e practic la clientul ei ca e nebun. In continuare sper ca aceasta atitudine sa se rezolve..

Tine la animale, dar pierde din vedere unele care e scopul ei in interactiunea client- veterinar. Pentru lucruri marunte: depararazitari, vaccin etc e ok.. daca e un caz grav eu nu am incredere.
Dobrescu Gheorghe
Dobrescu Gheorghe2 ani în urmă
Acum un an am am avut nevoie de urgență de un vet care sa se ocupe de iepuri. Aveam 2 iepurași și unul dintre ei și-a prins un deget și i-a necrozat. Dintre toți veterinarii din București valabili, dansa l-a salvat și operat fără programare sau alte complicații. Nu am avut probleme cu anestezicul. Am mers câteva zile l-a schimbat pe pansament si I s-a vindecat foarte frumos piciorușul ,nu arata de parca a avut vreodată probleme
Procedura a avut un cost extrem de mic pentru serviciile oferite comparat cu cei de la falcon care te văd că pe un bancomat.

De asemenea am revenit la dânsa pentru castrare după episodul cu degetul văzând că se pricepe. 2 masculi. Amândoi au trecut peste operatie cu succes.

Este un doctor minunat și v-o recomand cu drag. Este un om iubitor de animale ,nu un angajat platit să-și termine tura.

Dânsa tratează și alte animale precum câini pisici etc, dar cel mai important, mi-a salvat iepurașul într-o situație critica.

Cabinetul se află și într-o locație simpatica,fix langa parc unde poți sărbători cu partenerul tau blănos un tratament medical de succes!
Mic Radulescu
Mic Radulescu2 ani în urmă
Oameni dedicați ,animalelor.O doamna doctor nemaipomenita și prețuri foarte rezonabile.
Spinu Iulia
Spinu Iulia2 ani în urmă
Oameni minunati, doar am sunat la telefon si ne au ajutat cu tot dragul!
Locații recomandate