/Bucuresti/Veterinar

BalkaniVet

Strada Stoian Militaru 14-16, București 000565, România

BalkaniVet
Veterinar
4.7
390 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94X3+GW București, România
+40 21 332 0171
balkanivet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–15
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Florian Serban
Florian Serban2 ani în urmă
Buna ziua as dori sa transmit doamnei(doctor) Nistor Alexandra Oana ca: sunteți o incompetentă și ați pus un diaconstic eronat câinelui meu și i-ați pus viața in pericol. Iar eu am sa va dau in judecată . Clinica de 2 bani cu personal incompetent .
Corina Simion
Corina Simion2 ani în urmă
Cel mai bun cabinet veterinar, merg cu cea mai mare incredere, indiferent de ce problema nu a avut catelul meu, întotdeauna s-a gasit o rezolvare. Va multumesc
Ana-Maria Ivan
Ana-Maria Ivan2 ani în urmă
Medici de exceptie, profesionisti si empatici. Un cabinet dotat cu tehnologie necesara interventiilor chirugicale, analize de sange si consultatii uzuale. Ii, recomand cu drag si le multumesc pentru tot ce au facut si fac pentru buna ingrijire a cainelui meu (Ciobanesc belgian Malinois).
Marieta Simigiu
Marieta Simigiu2 ani în urmă
Colectiv de medici veterinari tineri condus de doctor IVANA ,servicii ireproșabile pentru animăluțe suferinde inclusiv pasări.Servicii ireproșabile.Cinste lor.
Daniel Luca
Daniel Luca4 ani în urmă
Doctori competenti si personal auxiliar amabil si interactiv, care manifesta o atentie deosebita fiecarui animalut cu care te prezinti la ei. Mentionez in mod special pe dr Alexa Cezara Ramona Nicole si dr Alexandra Ivan care mi-au tratat si intretinut medical cele 5 pisicute luate de pe strada, cu diferite afectiuni care mai de care mai grave. Multumesc!
Elena Florea
Elena Florea2 ani în urmă
Stiam acest cabinet, un cabinet de incredere dar a DEVENIT DEZAMAGITOR!!! PERSONAL INCOMPETENT, AROGANT! Mi se iau toate datele prin tel cu 2 saptamani inainte si NU SUNT IN STARE SA FACA UN VACCIN SI SA CANTAREASCA UN BISHON HAVANEZ SI NICI SA-I DEA O PASTILA PENTRU DEPARAZITARE! Acest personal mai bine s-ar apuca sa vanda seminte sau sa faca altceva, cu tot respectul Domnule Radev. Mai stati pe-acolo, mai faceti-va ca munciti sau schimbati personalul. NU RECOMAND!!!!
Mihai Stefan
Mihai Stefan2 ani în urmă
Avand de aproape doi ani una bucata motan tembel cu oarecare probleme de automutilare prin scarpinare excesiva, am avut de multe ori nevoie de medic veterinar. Am gasit la BalkaniVet doctori buni si iubitori de animale care ne-au ajutat de fiecare data. Nota 10 pentru toti si un 10+ pentru Alexandra, este review-ul meu si scriu ce vreau in el.

Bonus poza cu pramatia nerusinata pe nume Freddie.
Cristina M.
Cristina M.2 ani în urmă
Doctor ortoped foarte bun. O echipa pe care vă puteți baza. Recomand.
Locații recomandate