/Bucuresti/Veterinar

Vets 4 All Pets

Strada Constantin Brâncuși 23, București 030426, România

Vets 4 All Pets
Veterinar
4.6
166 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5J8+37 București, România
+40 21 340 2299
veterinar.com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Sorin Sorescu
Sorin Sorescu2 ani în urmă
Am sterilizat motanul aici. A fost absolut incredibil, cand l am dus acasa dupa operatie nu a avut nicio stare de rau sau apatie, din contra, s a jucat pina tarziu ca si cum nu i se intamplase nimic,
Ioana D
Ioana D2 ani în urmă
Multumim frumos pentru tot ajutorul oferit .Prima vizita la veterinar a fost una plăcută.
Nicu Stanescu
Nicu Stanescu2 ani în urmă
Nu recomand acest cabinet Veterinar, deoarece nu este orientat catre binele clientului, este orientat in mod exagerat doar catre profitul propriu. Pe tura Doctorului Neculai Sorin am venit sa vaccinez o pisica si fara sa mai intreb cat costa un vaccin deoarece eram constient ca nu poate depasi 100 de lei, din experientele anterioare. Vaccin + deparazitare ma trezesc ca au costat 265 lei. Plus bagat pe gat, fara sa cer "control pisica" asta pentru ca a cantarito. Nu am fost intrebat ce tip de vaccin doresc, doctorul a vandut direct cel mai scump vaccin, fara sa fiu informat sau intrebat sau ca exista 2, 3 tipuri de vaccin si mi-l recomanda din anumite motive pe acela. Evitați acest cabinet, sau dacă intrați aici pentru prima oară întrebați orice detaliu despre preț. Nu voi șterge acest review. Lista de prețuri nu este afișată, este la sertar și sunt prețuri din pix adaugate ca sa justifice eventualele adaosuri.
Doina Darlea
Doina Darlea2 ani în urmă
Locatie accesibila atat cu masina personala cat si cu mijloacele de transport in comun. Cabinet modern, personal amabil. Deschis non stop.
Alina Mihaela
Alina Mihaela2 ani în urmă
Foarte multumita de toate serviciile lor. Preturi accesibile si doctori foarte buni, prietenosi, dispusi sa ne ofere cele mai bune sfaturi pentru pisicuta nostra.
Recomand!
Mary Ana
Mary Ana2 ani în urmă
Servicii de proastă calitate. Clientul e întâmpinat invariabil cu o atitudine ostilă. O simplă deparazitare prost aplicată, fără să se intereseze de eventualele probleme de sănătate ale pacientului, de către medicul, sau ce reprezintă acea doamnă care și încasează banii dar nu se prezintă în nici un fel, clientului.
Teo D.
Teo D.2 ani în urmă
Recomand din toată inima!
Domnul dr. Sorin Neculai este un foarte bun diagnostician și un excelent chirurg. Dă totdeauna explicații pe ințelesul tuturor despre ce este în neregulă cu animăluțul, despre cum îl va trata și despre ce trebuie să facem noi, ca proprietari, ulterior.
Avem o pisică metis persană de 16 ani și o femelă cocker spaniel de 14 ani, ambele în stare foarte bună. Si asta numai datorită domnului doctor, care le are în grijă de la bun început.
Multumim domnului doctor și echipei sale!
Alice Lupascu
Alice Lupascu2 ani în urmă
Sunt super,, punctuali, profi si preturi foarte okay + Doamna vet Alice Anghel e de nota 10 🤗
Locații recomandate