/Bucuresti/Veterinar

Cabinet veterinar - MONDO PET VET - Dr. Cristi Branza

Calea Griviței 198-200, București 010754, România

Cabinet veterinar - MONDO PET VET - Dr. Cristi Branza
Veterinar
5
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F346+JW București, România
+40 722 958 629
mondo-pet-vet.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Al Mirela
Al Mirela2 ani în urmă
Un doctor excepțional. Ii mulțumesc atât eu cât și animalutele mele pentru tot ce a făcut....și face cu atâta grija...pt ele.
Diana Ditulescu
Diana Ditulescu2 ani în urmă
Un medic dedicat 100% meseriei, afectuos cu animalutele, un adevarat profesionist. Ne-a salvat de la moarte 2 catelusi intr-un an si jumatate si nu numai. Jos cu palaria in fata dlui dr Cristi Branza!
Sorina Druga
Sorina Druga2 ani în urmă
Domnul doctor Cristian Branza este medicul animăluțelor mele de peste 10 ani. Mi-a salvat căței și pisici. M-a îndrumat cu hrana pentru ei, a prescris medicamentele cele mai bune. Îi mulțumim, e cel msi bun prieten al familiei noastre.
Mihaela nicole
Mihaela nicole2 ani în urmă
Tratam animalele noastre de companie, la acest medic de peste 20 de ani. O perioada de cativa ani nu am mai avut nici un animal, apoi, am luat pisicute si am revenit la domnul doctor, care, ca de fiecare data, ni le-a salvat de la moarte. Recomand acest cabinet. Nu numai profesionalismul, dar si promptitudinea si sufletul mare de care da dovada sunt calitatile care mereu fac diferența. Va suntem recunoscatori! Nu avem cuvinte pentru a ne exprima multumirea!
Mihaela Nicole si Valeria Florescu
Mihai Pavelescu's Media Expres
Mihai Pavelescu's Media Expres2 ani în urmă
Singura opțiune pentru un porumbel maladiv cules de la piața Română, 30 lei consultația cu tot cu antibiotic și vitamine + Tobradex pentru câine că l-a văzut din ușă că-i curge un ochi... Duminica la prânz, cu alte cabinete închise sau coada lungă ca la lapte pe vremea cealaltă. Iar Visul Luanei suprasolicitat cu sute de porumbei și pescăruși nu mai primește nimic. Dl. doctor Brânză rămâne dr. nostru cel puțin pentru păsări... deși face tot spectrul de la animale exotice, salbatice, până la iepuri, câini, pisici.
Gutue Minodora
Gutue Minodora2 ani în urmă
Numele meu este Maria și am 10 ani. Îmi plac foarte mult animalele. Am acasă doi iepuri, Grace și Oliver, care au fătat. Grace nu a avut lapte, așa că Dr. Cristi Brânză a venit acasă să îi facă injecții. Până la urmă, iepurașii au fost crescuți cu seringa, la recomandarea D-lui doctor.
Iepurașul Oliver a fost castrat la Dr. Cristi Brânză. Peste 10 zile ne-am dus să-i scoată firele. Acum Oliver se simte perfect și se joacă cu Grace.
Într-o zi am observat că hamsterul Max are blana de pe spate zbârlită și e puțin roșu. Ne-am dus cu el la Dr. Cristi Brânză. El ne-a spus că Max are dermatită. A rămas trei zile la clinică pentru tratament. Acum Max este bine și ne vom duce azi să îl luăm.
Iepurașii Grace și Oliver, împreună cu cățelușa mea, Ashleigh, sunt monitorizați, vaccinați și deparazitați de Dr. Cristi Brânză. Roger și Jaqueline, puii lui Grace și Oliver, vor fi și ei vaccinați și monitorizați de Dr. Cristi Brânză, când vor împlini vârsta.
Dr. Cristi Brânză este îngerul păzitor al animalelor mele!🤗🐶🐰🐹🤗💖
Cristina Radulescu
Cristina Radulescu2 ani în urmă
Doctorul Branza este doctorul animalutelor mele de peste 10 ani si nu am avut nici o dezamagire. Mi-a scapat de multe ori animalutele de la moarte sigura si traiesc sanatosi si in ziua de azi. MULTUMESC
Dana Spiridon
Dana Spiridon2 ani în urmă
Un doctor foarte priceput si foarte atent cu animalutele!
Locații recomandate