/Bucuresti/Veterinar

Deea Vet Story (fost Cabinet Ana Vet)

Sos Berceni 33 ,sector 4 ,Piata Berceni Oltenitei, In spatele pietei, 041916, România

Deea Vet Story (fost Cabinet Ana Vet)
Veterinar
4.6
267 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94PJ+74 București, România
+40 753 085 034
cabineteveterinarebucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Anca Raluca PUIU
Anca Raluca PUIU2 ani în urmă
medici implicați și profesionalism.
IULIAN MARINCEA
IULIAN MARINCEA2 ani în urmă
Ține'o tot așa*ȘTACHETA!?!.
Mary Boita
Mary Boita2 ani în urmă
Pt prima vizită a micuțului Pufie, a fost ok. L-au deparazitat extern și au fost foarte atenți cu el. I-au făcut carnet de sănătate și ne-au programat pt deparazitare externa și vaccin. P.s. Pufie e motănel.Recomand.
Paul Hatneanu
Paul Hatneanu4 ani în urmă
Recomand acest cabinet, am studiat tot sectorul 4 și e cel mai ok și ca preț și ca servicii, am fost cu o pisicuta la vaccin, situat în spatele pieței Berceni , nu prea sunt locuri de parcare dar am văzut ca e aproape gata o parcare supraetajata identica ca la sudului!!
Doar Iulia
Doar Iulia5 ani în urmă
Am fost acum cateva zile cu un pisoi gasit pe strada, pe langa faptul ca m-a pus o domnisoara sa il cantaresc singura, ca ea saracuta era prea ocupată, singura intentie buna a fost sa ii curete ochii ca erau lipiti, un consult ceva, nimic! Cantarul respectiv arata ca pisoiul are 850 de grame, având in vedere faptul ca el are o luna si nu doua, cum mi-a spus distinsa domnisoara. Cand am vrut sa plătesc picaturile de urechi mi-a spus prima data ca pretul e 18.5 lei. M-am dus sa scot bani de la banca si cand m-am intors, surpriza! Picaturile nu mai erau 18.5 lei, erau 20! Fara bon, fara nimic. A avut mare noroc ca erau multi clienti si ca eram disperata ca nu stiam ce sa fac cu pisoiul, ca altfel ii faceam un scandal de zile mari. Sa va fie rusine, dati-va demisia ca veterinar pentru bani pot sa ma fac si eu.
Ana-Maria Thilia
Ana-Maria Thilia2 ani în urmă
Experienta noastra cu acest cabinet veterinar a fost una extrem de placuta multumita medicului veterinar Gabriela Banu, careia vrem sa-i multumim inca o data pentru sprijinul si implicarea acordata pisoilor nostrii! Ne-a oferit increderea de care aveam nevoie ca totul se va rezolva si asa a fost in toate cazurile in care am apelat la experienta ei! Noi am cautat mereu un medic veterinar pasionat, disponibil si bine pregatit, iar in Gabriela am regasit aceste calitati. Multumim si vom continua sa fim clienti fideli!
Adrian Dragomir
Adrian Dragomir2 ani în urmă
O vizita scurta pentru un vaccin. Scurt și la obiect. Duminica, asta apreciez cel mai mult. Ca preț cred ca găseam mai ieftin
Addel Chiriac
Addel Chiriac2 ani în urmă
RO:Personal profesionist,medicul cat si asistenta au empatizat cu pisica noastra, cu siguranta vom reveni.
EN:Professional staff, the medic and the assistant were empathizes with our cat, for sure we are going to come back.
Locații recomandate