/Bucuresti/Veterinar

CityVet

Strada Constantin Kirițescu 14B, București 024038, România

CityVet
Veterinar
4.8
177 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4PC+96 București, România
+40 724 363 750
cityvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodora Popescu (DoRRa)
Teodora Popescu (DoRRa)2 ani în urmă
Oameni de nota 10, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Unul din puținele cabinete veterinare în care se lucrează pro bono cu animalele abandonate, deși au mult mai puține posibilități decat cabinetele mai scumpe..., dovadă clară că omul sfințește locul. Dacă aveți posibilitatea, donați oricât de puțin... chiar saltele de pat de care nu aveți nevoie, așternuturi, prosoape.. Animăluțele abandonate vă vor mulțumi. Eu am o cățelușă cu o patologie congenitală cronică și de fiecare dată când venim aici, suntem tratați cu atenție și grija.
Margareta Nicolae
Margareta Nicolae2 ani în urmă
Au foarte multa grija pentru animale. Am dus și cățelul și pisica și i-au tratat impecabil. Recomand! ❤️
Daniel Dumitru
Daniel Dumitru2 ani în urmă
Dragoste, pasiune, pricepere, devotament și zâmbete. Cred că am făcut cea mai potrivită caracterizare a cabinetului și a personalului prezent. Mai mult nu ce sa spun decât RECOMAND CU TOATA INCREDEREA!!!
Silviu Marius Dumitrache
Silviu Marius Dumitrache2 ani în urmă
Cum ar fi in mod decent si firesc sa fie la toate cabinetele de medicina veterinara: competenta, preocupare, afectiune.....
Catalina rosca
Catalina rosca2 ani în urmă
Imi tratez la City vet toata familia de patrupede (caini si pisici) de vreo 3 ani. Sunt foarte multumita de serviciile City vet - promptitudine, profesionalism, bunavointa si.. O mare daruire si interes fata de pacientii tratati. Este primul loc in care animalutele mele nu par stresate. Recomand cu caldura!
Larisa Teodoru
Larisa Teodoru4 ani în urmă
Un loc minunat cu oameni profesioniști. Aurora Sasu si Bety iubesc enorm animalele . Mergem de 15 ani la cabinet. Noi si animalele noastre le iubim pe fetele de la cabinet.
Theo Alex
Theo Alex4 ani în urmă
Pot sa spun ca pentru prima data in viata mea am vazut oameni care sa iubeasca sincer. Va rog sa mergeti cu incredere la City Vet, daca aveti deja un prieten blanos sau daca sunteti in cautarea unuia. Recomand din toata inima!
Doina Velicu
Doina Velicu2 ani în urmă
Profesionalism, devotament și iubire pentru fiecare pacient în parte.
Un medic de excepție.
Mulțumim pentru tot!
Locații recomandate