/Bucuresti/Veterinar

OncoVet - Oncologie Veterinara

Strada General Dimitrie Salmen 2, București 021372, România

OncoVet - Oncologie Veterinara
Veterinar
4.5
104 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VC+7Q București, România
+40 756 056 485
oncovet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlascu Andreea
Vlascu Andreea2 ani în urmă
Mii de multumiri celor de la Oncovet special asistentei care ne-a ajutat si doamnei doctor Cristea. Au fost super oameni si din viitorul sumbru care parea ca ne asteapta, l-au transformat in unul plin de speranta. Va multumim pentru profesionalismul de care dati dovada si pentru tot ceea ce faceti pentru animalutele noastre.
Codul rosu
Codul rosu2 ani în urmă
A fost in urma cu cativa ani o echipa foarte buna! Cand era acolo D-na doctor veterinar Anca Cristea specializata pe oncologie si echipa ei...nu o sa o uit niciodata...profesionalism si daruire. Dupa ce a plecat s-a stricat totul. Au venit cei mai neprofesionisti doctori veterinari. Preturi intradevar foarte mari dar, cand exista excelenta merita, cand nu, mai bine fugi pana nu este prea tarziu pentru animalutul tau...poza e luata de pe internet / Drepturi de autor: Sebastian Purice
Gilda Mologhianu
Gilda Mologhianu2 ani în urmă
Oncovet: o echipa de "specialisti" care trebuia sa se orienteze mai bine referitor la starea generala a animalului. Stiam diagnosticul. Nu aveam nevoie de investigatii sofisticate care nu mai erau necesare si care au epuizat cainele in asa masura incat odata ajuns acasa a murit. Nu conteaza suma exorbitanta platita ci lipsa de fler a unei echipe probabil fara mare experienta. Speram ca animalul sa primeasca un tratament injectabil care sa-i mai aline suferinta nu sa i-o agraveze. Dezamagitor si trist, foarte trist! Nu faceti ca mine, incercati sa gasiti un veterinar onest, cu adevarat iubitor de animale!
RedRose Empire
RedRose Empire2 ani în urmă
Medicii sunt foarte buni si blanzi cu animalele, intr-adevar le iubesc. Si atmosfera din cabinet este una foarte placuta.

Dar mi se pare ca business-ul este mai prioritar decat sanatatea animalelor. Este un timp foarte limitat pe care ei reusesc sa il acorde fiecarui pacient iar metodele de a ajuta animalele sunt destul de limitate. De asemenea, weekendurile sunt si ele destul de importante, ar trebui sa existe si un program de weekend. Se pot intampla multe unui pacient in acel interval de timp.

Mi-ar placea sa fie mai implicati si chiar deschisi altor metode de a vindeca animalul, nu sa renunte asa usor. Daca se pot dezvolta si alte metode de a vindeca, prin transplant de organe, celule stem, lucruri care se practica deja in vest, si au nevoie de resurse financiare pentru asta, ar trebui sa aiba incredere ca foarte multi oameni ii vor sustine financiar.

Organizarea mai este o problema, cum am spus, timpul acordat fiecarui pacient este foarte limitat, iar problemele sunt diverse. Cred ca este nevoie de mai mult personal.

De asemenea, este nevoie de un personal mai bun la receptie, am intalnit o tanara la receptie care nu stie aproape nimic, se panicheaza de clienti si ii trimite in alta parte in ciuda a ceea ce a comunicat medicul clientului. Il mai ia si pe "nu stiu" in brate in loc sa se consulte cu medicul. Daca se intampla sa se consulte cu un medic, revine extrem de tarziu inapoi catre client. O dovada imensa de neseriozitate.

Sper ca Oncovet sa se dezvolte mai departe, mai frumos si mai bine, si sa reuseasca sa aduca solutii si mai bune la noi in tara. Are toata sustinerea noastra.
Mihaela Pavel
Mihaela Pavel2 ani în urmă
Astăzi 14 mai am fost în clinica cu pisica mea care a primit diagnostic în alta clinica de tumora mamara și urma sa fie operata fără alte investigații.
Am găsit în Oncovet o echipa de specialiști cum rar găsești ,iar dna doctor pe lângă profesionalism ,este atât de calda ,explica totul clar ,a stat 2 ore sa investigheze pisicuta și am plecat optimiști din clinica.
Recomand cu toată inima . Eu am condus 9 ore dus- întors pana în Bucuresti ,însă a meritat sa știu ca am făcut tot ce se poate pt un sufletel drag care merita sa trăiască sănătoasă.
Alex chivaran
Alex chivaran2 ani în urmă
Am avut de cumparat ceva medicamente pentru catei.
Am avut impresia ca au cam tot ce ar avea nevoie cineva pentru animale
Succes!
Mihai Anton
Mihai Anton2 ani în urmă
Profesioniști din toate punctele de vedere. Mulțumesc mult pentru modul de lucru. Cu Bella ati avut dreptate!!!
Elena Costea
Elena Costea2 ani în urmă
Consultație amănunțită, tratament profesional.
Locații recomandate