/Bucuresti/Veterinar

Medical Vet

Bloc II-31, Bulevardul Alexandru Obregia 28A, București 041739, România

Medical Vet
Veterinar
4
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94J8+99 București, România
+40 723 736 101
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: 12–19
Mirecuri: 12–19
Joi: 12–19
Vineri: 12–19
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentin ion
Valentin ion4 ani în urmă
Foarte multumit.De mai bine de 5 ani se ingrijeste de pisicuta mea (Baby) si nu am ce sa reprosez.Intru in cabinetul lui cu cea mai mare incredere si placere.
Paul Vladimir
Paul Vladimir4 ani în urmă
De multa vreme merg la acest veterinar, niciodata nu am avut nicio problema, cred ca recenziile negative sunt scrise cu dusmanie altfel nu inteleg de ce.. Nu am patit niciodata nimic iar serviciile au fost bune!
Marc Alexandru Ion
Marc Alexandru Ion4 ani în urmă
Un veterinar foarte bun, cu multa experienta si profesionist. De multa vreme imi duc animalele de companie la acest cabinet veterinar si nu am avut niciodata. De fiecare data am fost super multumit si l am apreciat mereu.
Ileana D
Ileana D4 ani în urmă
Am fost întâmpinați atat eu cat si motanul meu cu profesionalism si atentie. Recomand acest cabinet veterinar cu caldura tuturor.
Ileana Damian.
Radu Georgescu
Radu Georgescu4 ani în urmă
Recomandat acest cabinet cu mare căldură, poziționare foarte buna, servicii excelente de fiecare data, un mediu perfect unde sa îți aduci animăluțul
Constantin ana-maria
Constantin ana-maria4 ani în urmă
Își bate joc de catelusa mea. I-am dat 50 de lei pentru nimic, s-a uitat în gura ei și în urechi. Pentru asta mi-a cerut 50 de lei și după mi a spus ca o sa moara.
Daniel C
Daniel C6 ani în urmă
Am avut o experienta foarte proasta cu acest domn doctor. Mi-a vorbit de sus, i-a gresit vaccinurile pisicii si i-a estimat gresit varsta.

Apoi a incercat sa ma convinga ca nu trebuie sa ii dau pisicii hrana umeda, ci doar hrana uscata, produsa de firma pe care o comercializeaza el si de care nu a mai auzit nimeni.
Nici nu am apucat sa intervin si sa ii reaminesc ca pisicuta despre care a spus dansul ca are 4 luni, aproape ca nu avea nici dintisori de lapte. I-am zis ca eu cred ca are maximum 2 luni, dar domnul doctor este mult prea destept pentru a lua in calcul parerea altora.

Nu sunt in masura sa ii dau sfaturi despre cum ar trebui sa comunice cu oamenii, dar va pot preveni pe voi, cei care locuiti in zona Berceni - Cinema Cultural: cautati alt veterinar.
Liliana Zavoeanu
Liliana Zavoeanu6 ani în urmă
Acestui dr Ion Viorel Pislaru i-as recomanda cu draga inima sa se lase de meseria de veterinar, nu merita sa se numeasca nici doctor si nici sa aiba legatura cu oamenii.

Am fost la el si cred ca nu a reusit cineva sa ma dezguste la fel de tare. O atitudine deosebit de aroganta, m-a certat de cum am intrat pe usa cabinetului ca mi-am permis sa vin mai devreme ca poate el era in vreo operatie si nu ma putea primi (de parca nu eu as fi pierdut la faza asta), la a aprecia gresit varsta pisicii, la a da informatii total aiurea despre hrana pisicilor si a rade de numele pe care l-am ales noi pisicutei, considerandu-l nepotrivit.

De cum am pasit in cabinet si m-a luat sa ma certe am stiut ca nu mai calc acolo, dar surpriza cu adevarat surpriza a fost si am dus-o sa ii fac rapel la un cabinet de veterinari normali la cap si mi-au spus ca nu a facut deloc bine ce a facut. In primul rand mi-a scris sa vin la rapel in 2 saptamani, in loc de 3 cat ar trebui si i-a administrat vaccinul o data cu deparazitarea interna!! Deparazitarea interna se face cu o saptama inainte!!

Asta a fost apogeul. Cand l-am sunat sa imi explice si mie de ce a facut asta, inainte sa imi confirme ca el este la telefon, m-a interogat cine sunt si mi-a mai si explicat ca el nu raspunde la oricine ca il suna tot felul de nebuni cu tot felul de probleme (probabil si eu fac parte din lista aceea acum), deci va dati seama cati oameni or fi avut probleme cu animalele din cauza acestui individ. NU stiu ce au facut ei, dar eu nu il las asa. Am sa ii fac plangere!
Am scris aceasta recenzie in detaliu, ca nu cumva si alte persoane sa ajunga pe mana acestui individ care poarta titulatura de medic!
Locații recomandate