/Bucuresti/Veterinar

The Vets Clinica Veterinara

Calea 13 Septembrie 137, București 061344, România

The Vets Clinica Veterinara
Veterinar
4.7
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3CC+V7 București, România
+40 738 438 387
thevets.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Katja Kd
Katja Kd2 ani în urmă
Recomand acest cabinet pentru domnul doctor Vlad Bandac, mai ales celor care au animale exotice. Domnul doctor este extrem de bine pregatit si foarte preocupat de meserie. Este pe lista mea (foarte scurta) cu cei mai buni medici veterinari din Bucuresti!
Emil Vaduva
Emil Vaduva2 ani în urmă
Am fost pentru prima oara aici, totul a fost in regula, am primit sfaturi utile de la medicul veterinar. Singura mare problemă, ca dealtfel cam peste tot prin București, lipsa locurilor de parcare, iar cand afara sunt -3 grade si trebuie sa iesi din masina cu o pasăre in colivie, un perus mai exact, lucrurile nu sunt tocmai in regula, dar nu poarta nici o vina clinica pentru asta.
Barbulescu Zizi
Barbulescu Zizi2 ani în urmă
am facut o radiografie la doberman de 1 an si au fost foarte intelegatori si rabdatori....deoarece cainele nu adormise ...preturi mici recomand cu drag
Cris De R
Cris De R2 ani în urmă
Multumiti! O foarte buna comunicare cu noi, atat la inceput cat si la sfarsitul operatiei. Pisicuta e bine si multumita:).
Danna Dobrin
Danna Dobrin2 ani în urmă
Am fost placut impresionata de profesionalismul echipei si de modul deosebit in care iti vorbesc, iti explica!
Georgiana Gavrilă
Georgiana Gavrilă2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumiți de întreaga experiență. Noi venim de la Vâlcea, special pentru analize și control anual, având patru feline. Ne-am programat cu o săptămână înainte. Medicul și asistenții au fost foarte atenți și grijulii în timpul controlului și al recoltării. Domnul doctor Bandac a efectuat un control detaliat, cu profesionalism, fiecărei pisicuțe, apoi ne-a explicat amănunțit rezultatele analizelor, ne-a dat sfaturi și a răspuns cu răbdare la toate întrebările noastre. Am putut cumpăra și dieta necesară. Am petrecut acolo mai bine de două ore, iar atmosfera a fost plăcută (sală de așteptare confortabilă).
Recomand cu multă căldură.
Mulțumim întregii echipe!
Doina Velicu
Doina Velicu2 ani în urmă
Mizerabila atitudine ,iar la duduia care pretinde ca este farmacista sau asistenta,am întâlnit cea mai execrabila abordare.
Alexandra Crismaru
Alexandra Crismaru2 ani în urmă
The Vets este cea mai bună clinică Veterinară pe care am întâlnit-o. Personalul este de o calitate superioară, felul cum îți explica, cum îți vorbesc și mai ales felul cu care se comporta cu animalele și le iubesc ca și cum ar fi a lor. Acești oameni ii respect și ii iubesc din tot sufletul, la ei este mai importantă viața animaluțului decât bănuți, ei au acceptat să mă ajute cu cățelușa mea sa o opereze la ambele picioare (având 3 operații) pentru ca a dat mașina peste ea și nu aveam toți banii necesari pentru a-i plăti operația, iar dânșii au acceptat sa ii plătesc in timp. Acest personal mi-a salvat cățelușa și datorită lor poate sa meargă și sa se bucure de viață. Pentru mine ei sunt o binecuvântare de la Dumnezeu. Am fost și la alte clinici care spuneau ca ma ajuta cu cățelușa dar când auzeau ca nu am banii necesari preferau sa stea cățelușa in dureri groaznice decât sa o ajute. De aceea aceasta clinica o recomand din tot sufletul meu pentru ca sunt oamenii care iubesc cu adevărat animăluțele. Cine spune ca această clinica nu este buna sau ca personalul este de calitate inferioară mint cu desăvârșire, pentru ca eu ii cunosc și am văzut felul cum stătea cățelușa mea lângă ei, țin sa menționez ca animăluțul meu a stat cu ei mai bine de o săptămâna după operație timp in care ei au avut grija de ea, iar in acest timp Brenda (cățelușa) s a atasat foarte mult de ei toți, dacă erau oameni rai cu ea cu siguranța Brenda nu ii iubea.
Asa ca orincine are o problema cu animăluțul recomand sa se duca la aceasta clinica deoarece personalul este de o calitate superioară și serviciile de asemenea.
Va mulțumesc din suflet personalul The Vets pentru tot ajutorul acordat Brendei. ❤️❤️❤️❤️❤️
Locații recomandate