/Bucuresti/Veterinar

Colentina Vet

Bloc C17, Șoseaua Mihai Bravu 75-83, București 021311, România

Colentina Vet
Veterinar
5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VJ+2V București, România
+40 731 434 241
colentina-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Matei
Mihai Matei2 ani în urmă
Suntem profund recunoscători domnului doctor veterinar Gabriel Mihalcea pentru profesionalismul și modul în care s-a comportat cu pisoiul nostru, Escobar, dar și cu noi. A făcut foarte multe sacrificii pentru a ne ajuta (a venit în concediu, în weekend, a răspuns la telefon indiferent de oră) și a fost cu noi până în ultimul moment, venind de urgență într-o duminică dimineață la cabinet. Am simțit că nimic nu a contat mai mult pentru dumnealui decât sănătatea pisoiului nostru și am putut avea încredere 100% în ceea ce face. Mulțumim!
Cora Bundur
Cora Bundur2 ani în urmă
Genul de medic pe care ti l-ai dori sa-l ai ca medic de familie. Dar ma bucur ca e medicul de familie al motanului.
Mihalcea Gabriela
Mihalcea Gabriela4 ani în urmă
Un loc in care animaluțele sunt tratate si respectate precum un membru al familiei.
Oana Gyenge
Oana Gyenge6 ani în urmă
Medic veterinar cu experienta, rabdare si compasiune. De vizitat neaparat, indiferent ce animal de companie aveti! In mod cert veti primi informatii utile, tratament competent si indrumari pe masura. Avem o "familie" numeroasa: caini, pisici, porcusori de Guineea, gaini de rasa, etc. De fiecare data tratamentul a fost eficient, economic, perfect adaptat. Am primit sfaturi relevante, chiar cand credeam ca nu mai pot fi invatata ceva nou...
Diana Alex
Diana Alex6 ani în urmă
Profesionist deosebit care raspunde prompt solicitarilor si rezolva cu competenta problemele de sanatate ale cateilor nostri. Suntem onorati si fericiti ca l'am cunoscut. Apreciem relatia pe care a initiat'o si dezvoltat'o cu noi in perioada in care s'a ocupat de cei 3 catei pe care ii avem, adica mai tot timpul :) , considerandu'l deja un membru al familiei. Il recomandam cu multa caldura tuturor iubitorilor de animalute.
Lia iacobini
Lia iacobini6 ani în urmă
Gabi & Gabi sunt cei mai sufletiști și mai devotați iubitori de animale. Ii cunosc din 2015 când m-am dus cu un motanel amărât, cu ochii bulbucați, ce părea că nu are nici o șansă; avea doar 300 grame. L-a îngrijit, l-a făcut bine și acum maimuțoiul e bine sănătas și extrem de alintat.
Lavinia Stan
Lavinia Stan2 ani în urmă
Un medic care trateaza animalele cu grija, preocupare, multa dragoste si atentie. Exercita aceasta profesie cu profesionalism, pasiune si dragoste fata de animale. Pune mai presus de orice interesul animalutului si fiecare evaluare si tratament sunt minutios facute. Venus si Antoaneta sunt norocoase ca au ajuns pe mainile domnului dr.
Andreea Stelea
Andreea Stelea2 ani în urmă
Recomandam dl doctor Mihalcea Gabriel, mergem de 10 ani la dl doctor. Avem un catel sensibil, iar dl doctor a avut mereu rabdare cu noi, ne-a intelese, ne-a salvat de nenumarate ori. Un medic ce iubeste animalele, este grijului, dedicat si pasionat.
Locații recomandate